Συμβουλές για κινητό πιάτο

Aπλά θα αντικαταστήσω το ένα υπάρχον πιάτο, μη βαράτε!
Μοναδικό πρόβλημα η βάση η οποία δεν βγαίνει με τίποτα (αμάν έκανα να την μονώσω ), αλλά χρειάζομαι "αντάπτορα" σωλήνα από Φ48 σε Φ60!
Αντώνη ξέρεις αν υπάρχει κάτι τέτοιο σε έτοιμο πριν καταφύγω σε σιδερά ;
(έχω δει στο εξωτερικό παρόμοια πράγματα).

Βάλε ένα σωλήνα από πάνω και ρίχτου ηλεκτροσυγκόλληση. Οικονομικά και γρήγορα....:D

Να προσθέτω κάτι και εγώ... ? :)
Έχω την εντύπωση ότι τα 90cm του wavefrontier δεν κάνουν για Αθήνα οπότε είμαι επιφυλακτικός. Εδώ λέγαμε ότι καλά καλά ούτε το 1m δεν θα κάνει... Κατά τ' άλλα στέλνετε και σε εμένα το pm ? ! ;)

Λίγο offtopic μέχρι να καταλήξω στο στήσιμο του έργου... Ο Edision Argus Mini 2in1 IP COMBO λειτουργεί με την Tring Plus Live Card ? Βλέπω ότι έχετε τις καλύτερες γνώμες τόσο για τον αποκωδικοποιητή όσο και για την χρήση της συγκεκριμένης κάρτας...

Να προσθέτω κάτι και εγώ... ? :)
Έχω την εντύπωση ότι τα 90cm του wavefrontier δεν κάνουν για Αθήνα οπότε είμαι επιφυλακτικός. Εδώ λέγαμε ότι καλά καλά ούτε το 1m δεν θα κάνει... Κατά τ' άλλα στέλνετε και σε εμένα το pm ? ! ;)

Λίγο offtopic μέχρι να καταλήξω στο στήσιμο του έργου... Ο Edision Argus Mini 2in1 IP COMBO λειτουργεί με την Tring Plus Live Card ? Βλέπω ότι έχετε τις καλύτερες γνώμες τόσο για τον αποκωδικοποιητή όσο και για την χρήση της συγκεκριμένης κάρτας...
Μια χαρά την βλέπει!!!

vasilik δεν βαριέμαι να σου στείλω pm ούτε κόπο μου κάνει. Πάρε εσύ μια απόφαση και εδώ είμαστε. Ο Λευτέρης πχ όπως βλέπεις, είναι με το ...πεδιόμετρο στο χέρι. Εσύ ακόμη το φιλοσοφείς.

Σίμος
Σίμο μην με παρεξηγείς επειδή το φιλοσοφώ... απλώς δεν γνωρίζω! Αλλά αφού το λες κάτι θα ξέρεις οπότε σου έχω εμπιστοσύνη :)
Επειδή όμως από τη μια οι προτάσεις είναι για όσο πιο μεγάλο κάτοπτρο ~1μ και από την άλλη έχουμε και την πρόταση για το άλλο στα 0.9μ και με πτώση όσο πας προς τα άκρα, τότε είναι δικαιολογημένο το ψάξιμο όταν δεν έχουμε λεφτά για πειράματα, δεν συμφωνείς... ?

Φίλε μου ειλικρινά ΔΕΝ σε παρεξηγώ. Καλά κάνεις και ψάχνεις. Πολύ καλά μάλιστα, διότι θα μάθεις πράγματα και θα τα αξιοποιήσεις αύριο.

Είπα ΞΕΚΑΘΑΡΑ "...Πάρε εσύ μια απόφαση και εδώ είμαστε..."

Σίμος

Φίλε μου ειλικρινά ΔΕΝ σε παρεξηγώ. Καλά κάνεις και ψάχνεις. Πολύ καλά μάλιστα, διότι θα μάθεις πράγματα και θα τα αξιοποιήσεις αύριο.

Είπα ΞΕΚΑΘΑΡΑ "...Πάρε εσύ μια απόφαση και εδώ είμαστε..."

Σίμος

Ευχαριστώ! Συεχίζουμε την αστροφιλοσοφία... :)

Σοβαρά, δεν ξέρω εαν το wavefrontier είναι καλό για Αθήνα λόγω του μικρού του μεγέθους και λόγω της μείωσης από το κέντρο στα άκρα όπως είδα και στο άλλο thread που ανέφερα παραπάνω. Για Θεσσαλονίκη που μένετε, λογικά θα πιάνετε πιο εύκολα με αυτό.