Καλησπέρα και απο μένα
θα ήθελα τα φώτα σας για την αγορά προτζέκτορα
για αρχή το μέρος που θα τοποθετηθεί έχει διαστάσεις
4m μήκος 2,5m πλάτος και 2,70m ύψος (είναι κομμάτι ενός μεγαλύτερου χώρου)
η αποστάση θέασης είναι γύρω στα 3,50m και μπορώ να τοποθετήσω τον προβολέα πάνω σε ένα τραπεζάκι (ύψους 0.45m)
σε απόσταση γύρω στα 2,5m απο την θέση της οθόνης ή λίγο πιο πισω απο τον καναμπέ δλδ κοντα στα 4m αλλα θα πρέπει
να πάει αρκετά ψηλότερα και δεν ξέρω αν με πέρνει.
από ότι έχω διαβάσει μεχρι στιγμής εδώ κλείνω προς τον optoma hd141 ή σε κάποιον Benq κοντά στα 800
η χρήση θα είναι για ταινίες κυρίος και βραδυνές ώρες.
κλείνω περίσσοτερο προς τον optoma λογο τιμής ώστε να παρω κατι καλύτερο σε οθόνη
που αν έχω καταλάβει σωστά μπορώ να παω γύρω στις 100''
Τι προτείνετε λοιπον εσείς με βάση τα παραπάνω;
κυρίως θέλω συμβουλές για το θέμα της οθόνης γιατι δεν βγαζω άκρη (γρι ή ασπρη και πόσο gain)
αλλά για τον προβολέα αν έχετε να προτείνετε καποιον άλλο ή προς τα ποιον να στραφώ
ευχαριστώ
θα ήθελα τα φώτα σας για την αγορά προτζέκτορα
για αρχή το μέρος που θα τοποθετηθεί έχει διαστάσεις
4m μήκος 2,5m πλάτος και 2,70m ύψος (είναι κομμάτι ενός μεγαλύτερου χώρου)
η αποστάση θέασης είναι γύρω στα 3,50m και μπορώ να τοποθετήσω τον προβολέα πάνω σε ένα τραπεζάκι (ύψους 0.45m)
σε απόσταση γύρω στα 2,5m απο την θέση της οθόνης ή λίγο πιο πισω απο τον καναμπέ δλδ κοντα στα 4m αλλα θα πρέπει
να πάει αρκετά ψηλότερα και δεν ξέρω αν με πέρνει.
από ότι έχω διαβάσει μεχρι στιγμής εδώ κλείνω προς τον optoma hd141 ή σε κάποιον Benq κοντά στα 800
η χρήση θα είναι για ταινίες κυρίος και βραδυνές ώρες.
κλείνω περίσσοτερο προς τον optoma λογο τιμής ώστε να παρω κατι καλύτερο σε οθόνη
που αν έχω καταλάβει σωστά μπορώ να παω γύρω στις 100''
Τι προτείνετε λοιπον εσείς με βάση τα παραπάνω;
κυρίως θέλω συμβουλές για το θέμα της οθόνης γιατι δεν βγαζω άκρη (γρι ή ασπρη και πόσο gain)
αλλά για τον προβολέα αν έχετε να προτείνετε καποιον άλλο ή προς τα ποιον να στραφώ
ευχαριστώ