- 21 December 2007
- 410
Είμαι εν αναμονή αρκετών πράγματων και προσπαθώ να δω πως θα τα έχω όλα συνδεδεμένα μεταξύ τους...
Το pc μου έχει οπτική έξοδο απ'την κάρτα ήχου. Επίσης στο pc σε κάνα χρόνο θα μπει Blu-Ray drive.
Ο ενισχυτής είναι ο Yamaha V461.
To Xbox 360 είναι θα ναι το Hdmi edition.
LCD 32" Hd ready WXGA 1.366 x 768 (Είσοδοι: 2 x scart, 2 x HDMI, S-Video In, 1 x AV-in, 1 x Component-in, 1 x D-sub 15pin)
H vga μου έχει 2 dvi (το ένα προφανώς θα πάει στο μόνιτορ και το 2ο στην LCD)
Αυτό που θέλω είναι:
Η κάρτα ήχουν θα ναι συνδεδεμένη με τον ενισχυτή με οπτική για music playback και για κατεβασμένες ταινίες.
Να βλέπω 720p ταινίες (που θα κατεβάζω από torrents) στην LCD
Blu Ray playback (απ'το Pc στην LCD)
και το Χbox σινδεδεμένο με LCD και ραδιοενισχυτή.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι το pc με τον ενισχυτή θα συνδέεται με οπτική.
1)Την κάρτα γραφικών με την LCD με τι να τα συνδέσω? Με dvi to hdmi?
2)To xBox πως συνδέεται με τον ενισχυτή? (Για να έχω ήχο για τα παιχνίδια αλλά και για DVD playback)
3)Το xBox με την LCD να τα συνδέσω με το Component ή με hdmi? (Έχω ακούσει ότι στα 720p το component είναι πολύ ανώτερο του hdmi...)
Το hdmi είναι καλύτερο μόνο στα 1080? Εγώ 1080 δεν θα χρησιμοποιήσω πότε αφού η τηλεόραση είναι 720p
Σόρρυ για την ασχετοσύνη μου και για το μεγάλο Post :BDGBGDB55:
Το pc μου έχει οπτική έξοδο απ'την κάρτα ήχου. Επίσης στο pc σε κάνα χρόνο θα μπει Blu-Ray drive.
Ο ενισχυτής είναι ο Yamaha V461.
To Xbox 360 είναι θα ναι το Hdmi edition.
LCD 32" Hd ready WXGA 1.366 x 768 (Είσοδοι: 2 x scart, 2 x HDMI, S-Video In, 1 x AV-in, 1 x Component-in, 1 x D-sub 15pin)
H vga μου έχει 2 dvi (το ένα προφανώς θα πάει στο μόνιτορ και το 2ο στην LCD)
Αυτό που θέλω είναι:
Η κάρτα ήχουν θα ναι συνδεδεμένη με τον ενισχυτή με οπτική για music playback και για κατεβασμένες ταινίες.
Να βλέπω 720p ταινίες (που θα κατεβάζω από torrents) στην LCD
Blu Ray playback (απ'το Pc στην LCD)
και το Χbox σινδεδεμένο με LCD και ραδιοενισχυτή.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι το pc με τον ενισχυτή θα συνδέεται με οπτική.
1)Την κάρτα γραφικών με την LCD με τι να τα συνδέσω? Με dvi to hdmi?
2)To xBox πως συνδέεται με τον ενισχυτή? (Για να έχω ήχο για τα παιχνίδια αλλά και για DVD playback)
3)Το xBox με την LCD να τα συνδέσω με το Component ή με hdmi? (Έχω ακούσει ότι στα 720p το component είναι πολύ ανώτερο του hdmi...)
Το hdmi είναι καλύτερο μόνο στα 1080? Εγώ 1080 δεν θα χρησιμοποιήσω πότε αφού η τηλεόραση είναι 720p
Σόρρυ για την ασχετοσύνη μου και για το μεγάλο Post :BDGBGDB55: