Συμβουλή απο τους πρωταθλητές...Please!!!!!

Μάλλον θα παραμείνω με τον Ν82 κι'ας είναι οι 77" ο μόνος περιορισμός που θα κάνω. -

Αν είναι έτσι ρίξε μια ματιά και στον οπτομα HD80... από χαρακτηριστικά παει πολύ καλά... φωτεινός + τροχό 6χ + περίπου 2.500Ε στην Ελλάδα

ΠΟΣΟ τον έχουν τον JVC;
Πάρτον από ένα μαγαζί από εδώ να στο στείλουν με μια courier να ξεμπερδεύεις...
(τώρα που το δολλάριο έπιασε πάτο!!!!) έχω διεύθυνση και forwarders κλπ., Εχω βρεί τον DILA με 4500 δολλάρια,τον PEARL με 3500, αλλά έχω κάποιες αμφιβολίες (αν θα χρειάζομαι μετασχηματιστές για το ρεύμα που θα χαλάσουν οπωσδήποτε την εικόνα).Αλλο πλην της Αμερικής, και οποιουδήποτε άλλου ιντερνετικού μαγαζιού είναι αν ενα πράγμα έρθει ελαττωματικό.Που να τρεχεις τώρα Αμερική ή και Ελλάδα ακόμα.
Οσο αφορά τον τροχό (κ.Καστρουνή και λοιποί άσσοι) αν είναι 4χ ή 6χ παίζει τόοοσο μεγάλο ρόλο αφού δεν βλέπω rainbow? Kι'αν τα παιδιά μου,το δουν υπάρχουν τίποτα παρενέργειες? (Εχω δύο παιδάκια που βλέπουν cartoons) Μήπως στα cartoons είναι πιο έντονο το rainbow effect?
Ερωτώ ρε παιδιά διότι σε εσάς έχω περισσότερη εμπιστοσύνη,και δίνω όλη μου την προσοχή στίς συμβουλές και απόψεις σας.
Ευχαριστώ πολύ.
xp2mac-bye-

Οσο μεγαλύτερη η ταχύτητα τόσες λιγότερες πιθανότητες υπάρχουν να βλέπεις rainbow.
Οχι παρενέργειες στην υγεία δεν υπάρχουν αν εννοείς αυτό. Απλά αν το βλέπεις είναι σπαστικό στην θέαση.
Πάντως τα δικά μου έχουν από έναν Infocus 4805 που είναι κι αυτός νομίζω 4Χ και δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ένσταση π.χ. ζαλίζομαι κλπ.

(αν θα χρειάζομαι μετασχηματιστές για το ρεύμα που θα χαλάσουν οπωσδήποτε την εικόνα).

Τα περισσότερα προϊόντα της κατηγορίας πλέον έχουν universal τροφοδοτικά τα οποία δουλεύουν σε όλο τον κόσμο.

Αλλά ακόμα και αν είναι 120V μόνο και αναγκαστείς να βάλεις μετασχηματιστή δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την εικόνα. Δεν θα επηρεάσει απολύτως τίποτα.