Συμβουλή για αγόρα νέας TV στις 50''

ναι μπορώ να περιμένω ( τώρα απλώς η φάση είναι ότι δεν υπάρχει καν συσκευή: το σύνθετο στο σαλοόνι παλιά δεν επέτρεπε φαρδία TV και πλέον μετά τη μόντα η CRT δεν μπορεί ούτε προσωρινά να πάει στη θέση της :P )

το θέμα είναι ότι στις πλάσμα(PS51F5000, 50PN6500) θα πήγαινα λόγω τιμής
αφού την PS51F5000 δε βλέπω να μπορώ να την πάρω σε καλή τιμή (με άτοκες δόσεις, ασχέτως αναμονής) μένω με την 50PN6500,
η οποία όμως έχει χειρότερη εικόνα από ότι είπατε από την 50W656 και φαντάζομαι και την UE50F6100.

αξίζει για τα 250 να φύγω από την LG έχοντας και αναμονή με δεδομένο ότι δε θα τη χρησιμοποιώ μόνο εγώ που θα την είχα μόνο για screen ( ταίνιες-σειρές ) και θα φρόντιζα το καλύτερα το στρώσιμο ; είναι μεγάλο ρίσκο αυτό;

και αν όντως αξίζει, 50W656 ή UE50F6100 ;;
 
Για να μην αγοράζεις γουρούνι στο σακί το καλύτερο θα ήταν να προσπαθήσεις να δεις τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις , το ιδανικό θα ήταν σε χώρο χωρίς έντονο φωτισμό. Αν η PN6500 είχε καλύτερο μαύρο θα στην πρότεινα ασυζητητί γιατί η τιμή της είναι πολύ καλή για το μέγεθος της αλλά φοβάμαι ότι σε σκοτάδι δεν θα σου φανεί ικανοποιητική (ή τουλάχιστον είναι χειρότερη από τις δύο συγκεκριμένες LED LCD).
 
καλημέρα. προφανώς αυτο είναι το ιδανικό να τις δεις όλες. Αλλά δεν έχω καταφέρει να πετύχω σε κανένα απο τα μαγαζια τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις ούτε τα αντιστοιχα τους.μοντέλα σε άλλες ίντσες( δεν είναι κ εύκολο να γυρισεις όλη την Αθήνα μόνο για αυτό ).

Αρα δική σου γνώμη -άσχετα απο την απεικόνηση του μαύρου- πως δε θα πρέπει να προβληματιστώ για τα μειονεκτήματα της plasma, δεδομένης μιας χρήσης που θα ναι κυρίως τηλεοπτικός δέκτης.
Και στις άλλες να πήγαινα* μόνο λόγω εικόνας.