Συμβουλή για αγορά TFT TV

Θα κοιτάξω αύριο.. Την έχει αγοράσει κανείς από εδώ για να μας πει εντυπώσεις; Με ενδιαφέρει κυρίως να μάθω για το αναλογικό σήμα. Σε 2 καταστήματα πήγα και την είδα αλλά και στα 2 η εικόνα ήταν χάλια. Δεν νομίζω όμως ότι ήταν θέμα tv αλλά του συστήματος που χρησιμοποιούν στα καταστήματα.

Εγώ την πήρα προχτές από Praktiker Βόλου. Την προτελευταία πρόλαβα..

Kοίτα εμπειρία από LCD δεν έχω μεγάλη αλλά απ'της κοπέλας μου (μία 26" philips και μία 32" Bravia) έχει πολύ πιο ζωντανά χρώματα και πιο ομαλή εικόνα και οφείλω να ομολογήσω ότι το τηλεοπτικό σήμα (παρ'όλο που η λήψη στην πολυκατοικία μου δεν είναι πολύ καλή) ήταν μια ευχάριστη έκπληξη... Περίμενα όχι τόσο καλή απόδοση αλλά αυτή με ενθουσίασε..!! Πραγματικά ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω ότι είναι lcd...

Το μόνο που περιμένω να δω ακόμα είναι HD υλικό... (περιμένω μια καινούρια κάρτα γραφικών αύριο να την συνδέσω με το pc για να δω το βραδάκι Lost s04 ep01 που κατέβασα σε HD :D )

Οταν έρθει και το PS3 θα σου ξαναπώ εντυπώσεις από gaming και Blu ray..!

Γενικά περίμενα να πάρω κάτι του 5 (στην αρχή πήγαινα για LG LC41 490euro) και τελικά μου προέκυψε κάτι του 8-9 (Για το δικό μου μάτι που δεν έχω δει ούτε καμιά σούπερ Plasma, ούτε Full HD 100hz, ούτε DLP)
Άλλα παιδιά που έχουν δουλέψει πολύ ακριβότερες τηλεοράσεις μπορεί να μην τους γεμίζει το μάτι η R86...
Αλλά στην τελική.. Σκασιλα μου :silly: Εγω την γουστάρω τρελά!! :Banane0:

Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά (επειδή τις είδα και τις 3) Δεν έχει καμία σχέση η εικόνα της R86 με της LG LC41 ούτε με της LC56.. Οι Lg είχαν έναν ακατανόητο "θόρυβο". Ακόμα και η Samsung S81B π.χ. ήταν κ αυτή καλύτερη απ'τις LG στο Public που τις είδα...

μια που τα λετε για 32" ειμαι και εγω στα προθυρα να παραγγειλω. ειμε αναμεσα σε samsung s86 32", sony kdl-s3000, και γενικα δινω μεχρι 800ε, αυτες τις 2 τισ εχω δει.. αν εχετε καποια που αξιζει να δω παρακαλω πειτε μου :worshippy:

μια που τα λετε για 32" ειμαι και εγω στα προθυρα να παραγγειλω. ειμε αναμεσα σε samsung s86 32", sony kdl-s3000, και γενικα δινω μεχρι 800ε, αυτες τις 2 τισ εχω δει.. αν εχετε καποια που αξιζει να δω παρακαλω πειτε μου :worshippy:
s86 32

samsung 32R86 praktiker 699 euro ... και το συζητάς;
τώρα συγκριτικά έχουμε r86 περίπου ίδιο με S3000 , λίγο πιο κάτω, S86 περίπου ίδιο με P3000 ...

Με βάση το design , Samsung ... ομορφαίνει πολύ το πεδίο ...

μα εχει χαλια ηχο η r86... εχει τα ηχεια κ χτυπανε πισω.. αντιθετα η s86 kai h sony εινε πιο καλα σαυτο το θεμα.. τι να πω.. απο εικονα τι καλο χαρακτηριστικο εχει που δεν τοχει η s86?

Last edited:
Αμα έχεις τέτοια τηλεόραση και περιμένεις να ακούς ήχο απ´τα ενσωματωμένα.........
Για τα κανάλια κ καθημερινή χρήση είναι άκρως ικανοποιητικός ο ήχος της...
Για όλα τ'άλλα να ναι καλά ο ενισχυτής και τα Diamond!! :crown:

καλα δεν ειπα σπασει τα τζαμια αλλα να ακουο κατι τις.. δεν μπορω να βαλο κ ενυσχιτη. παντοσ απο ηχο χανει η r86 μια ωρα τισ εψαχνα..κ για αυτο ξενερωσα κ τη βρηκα παρομοια με τη s3000, δεν ξερω τωρα που ειδα κ τη τιμη της toshiba θα παω αυριο να ριξω μια ματια αν αξιζουν τα 100 hz.. να γραψω κ στο tocik που γιαυτην παρεπιπτοντος..

καλα δεν ειπα σπασει τα τζαμια αλλα να ακουο κατι τις.. δεν μπορω να βαλο κ ενυσχιτη. παντοσ απο ηχο χανει η r86 μια ωρα τισ εψαχνα..κ για αυτο ξενερωσα κ τη βρηκα παρομοια με τη s3000, δεν ξερω τωρα που ειδα κ τη τιμη της toshiba θα παω αυριο να ριξω μια ματια αν αξιζουν τα 100 hz.. να γραψω κ στο tocik που γιαυτην παρεπιπτοντος..
Καλή φαίνεται η Toshiba στην θεωρία αλλά ακόμα δεν έχουμε ακούσει και γνώμες αυτών που την έχουν αγοράσει και την έχουν δοκιμάσει. Έπίσης δεν έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη. Οι R86 και S3000 είναι πιο δοκιμασμένες λύσεις και όσοι τις πήραν είναι πολύ ικανοποιημένοι...

Παιδιά, έκανα κράτηση στο Πλαίσιο μια LE32R86. Είχαν μείνει μόνο 2 κούτες, και επάνω στη μια μετά το μοντέλο είχε ένα (R) ενώ στην άλλη όχι. Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό; Δεν πιστέυω να είναι πάλι καμιά ιστορία όπως με την 226BW στα monitor με τα διαφορετικά panel... Αν κάποιος γνωρίζει κάτι γι' αυτό θα με βοηθούσε πολύ αφού κατά τις 8 θα περάσω να την πάρω. Α, επίσης θα τη συνδιάσω με ένα Toshiba SD-470E (μπόλικα DivX...). Τι λέτε;

Πόσο την έχει το Πλαίσιο?

Αυτό με τα panels ισχύει και εδώ.. Το αυτοκόλλητο του κουτιού με το serial number δεν δίνει πληροφορία για το panel. Μόνο στο αυτοκόλλητο που έχει η Tv στο πίσω μέρος. Η δικιά μου πάντως από Praktiker ήταν S-panel.

@alestr9s: Τι γράφει η δικιά σου από πίσω; Είσαι ευχαριστημένος με την εικόνα του αναλογικού σήματος;

Πολύ ευχαριστημένος..

Τπ αυτοκόλλητο πίσω απ την οθόνη έχει ένα S/N και δίπλα το γράμμα S.
Στο αυτοκόλλητο του κουτιού είχε μόνο ένα Serial Number χωρις να ακολουθεί κάποιο γράμμα...

Την αγόρασα από Πλαίσιο, Samsung panel, DVD απλό πάρα πολύ καλή, αναλογικό σήμα τυπικό για την κατηγορία της, HDMI αύριο... Σε γενικές γραμμές, αν παίζει έτσι με ελάχιστες ρυθμίσεις που έκανα, τότε πρόκειται για μια πολύ καλή αγορά! Με το design που έχει, κρατάει άνετα 4-5 χρονάκια μέχρι την επόμενη. Thanx σε όσους με βοήθησαν στην επιλογή μου :2thumb22sup:

ΥΓ: Ξέρει κανείς εαν και πως σβήνει το εκνευριστικό μπλέ φως στο TOSHIBA SD-470E; To manual δεν λέει τίποτα.

Την αγόρασα από Πλαίσιο, Samsung panel, DVD απλό πάρα πολύ καλή, αναλογικό σήμα τυπικό για την κατηγορία της, HDMI αύριο... Σε γενικές γραμμές, αν παίζει έτσι με ελάχιστες ρυθμίσεις που έκανα, τότε πρόκειται για μια πολύ καλή αγορά! Με το design που έχει, κρατάει άνετα 4-5 χρονάκια μέχρι την επόμενη. Thanx σε όσους με βοήθησαν στην επιλογή μου :2thumb22sup:

ΥΓ: Ξέρει κανείς εαν και πως σβήνει το εκνευριστικό μπλέ φως στο TOSHIBA SD-470E; To manual δεν λέει τίποτα.

Ρε συ koozoop, τώρα που λες για μπλε φώς...επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για την συγκεκριμένη, στα Praktiker που την είδα να πάιζει, είχε στο κέντρο στο κάτω μέρος του πλαισίου, ένα μπλε electric φως σαν να έβγαινε από το πίσω μέρος του πλαισίου. Αισθητικά με ξίνισε λίγο αλλά επειδή δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί δεν ξέρω τι πάιζει ακριβώς. Στην αντίσοιχη λευκή Samsung, σε κάποιες φωτό το δείχνουν πορτοκαλί το φώς. Η δικιά σου πάιζι έτσι, με το φωτάκι αναμέννο;