Συμβουλή για Bravia KDL-40W3000

logangr

New member
29 July 2008
23
Καλησπέρα, είμαι εντελώς καινούργιος στο χώρο οπότε θα ήθελα τη συμβουλή σας πριν προχωρήσω σε κάποια αγορα. είδα σήμερα αυτή την πολύ καλή τιμή για την sony http://www.plaisio.gr/product.aspx?c...roduct=1023233http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1023233

και θα ήθελα να μου πείτε άποψη αν αξήζει. Είναι πολυ σημαντικό να τονίσω ότι την συγκεκριμένη τηλεώραση την θέλω κυρίως για χρήση μέσω pc. θέλω να την συνδέσω με την 4870 της ATI και μέσω pc θα την χρησιμοποιώ είτε για παιχνίδια είτε για τηλεοπτικές σειρές. αξίζει τον κόπο ή θα πετάξω τα λεφτά μου?? επίσης με αγορά ενός blu ray drive για το pc θα μπορώ να βλέπω σε 1080 24p??

Καλή τιμή φίλε μου που μάλλον οφείλεται και στο γεγονός ότι είναι σχετικά παλιό μοντέλο και τις ξεστοκάρουν....

Νομίζω ότι υπάρχει η σειρά 3500 και βγήκε και η σειρά 4000.

Αν είσαι Αθήνα πήγαινε στο Carefour-Μαρούσι να την δεις να παίζει.Υπάρχει ένα stand της sony και 4 lcd -αναμεσά τους και αυτή- "τρέχουν" blue-ray.

σαν μονιτορ θα ειναι μια χαρα. παντως αν μπορεις να ανεβεις κοιτα και την w4000

να ανέβω ενώ θα το ήθελα πολύ το badget δε πάει πάνω από 1000 με τιποτα!!! :firstprize: αν παίζω bluray μέσω pc ή απο .mkv αρχεία 1080p η ποιότητα θα είναι καλή? έχει δοκιμάσει κανείς να συνδεθεί με την 4870? έχει προβλήματα γιατί κάποια προβλήματα είδα με την 4850 σε ένα άλλο thread!

Όπως είπε και ο φίλος (thor) πιο πάνω για την χρήση που θέλεις (για σύνδεση με Η/Υ) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και σε 1080P (αν δεν κάνω λάθος έχει επίλογή για 1:1 pixel mapping καθώς και game settings-δεν έχει η w4000) Σίγουρα η σειρά W4000 είναι καλύτερη αλλά και με αυτή θα μείνεις ικανοποιημένος. Η απόδοση σε .mkv αρχεία εξαρτάτε κυρίως από τον επεξεργαστή και όχι απο την κάρτα γραφικών, και μόνο σε μερικά αρχεία γίνεται hardware acceleration. Oi 4850-4870 δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.Και ήχο από HDMI και άριστες επιδώσεις σε παιχνίδια.. Ίσως το μόνο αρνητικό τους είναι οι θερμοκρασίες τους.

σε επεξεργαστή δε νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα τον Ε8400 έχω! όσον αφορά τον ήχο έχω τισ creative ta gigaworks s750 7.1 αυτά δεν έχουν αποκοδικοποιητή dolby kai DTS οπότε υποθέτω ότι δε θα αλλάξω κάτι στη συνδεσμολογία των ηχείων γιατί θα πέρνω πάλι ήχο από την audigy 2 zs??

και μια ακόμα ερώτηση.....θα συνδέσω τη tv με το pc με το dvi to hdmi καλώδιο ¨η με το άλλο που συνδέεται στην svideo έξοδο και η άλλη άκρη έιναι 3 θυλικές υποδοχές. sorry για τις πολύ noob ερωτήσεις..............

και μια ακόμα ερώτηση.....θα συνδέσω τη tv με το pc με το dvi to hdmi καλώδιο ¨η με το άλλο που συνδέεται στην svideo έξοδο και η άλλη άκρη έιναι 3 θυλικές υποδοχές. sorry για τις πολύ noob ερωτήσεις..............

DVI to HDMI ασυζητητί... το άλλο είναι component αλλά δεν είναι ψηφιακό και δεν υποστηρίζει HDCP αν θέλεις να δείς blue ray... (αλλά μην μπερδέβεσε τώρα με αυτό...)