- 14 February 2013
- 10
Ίσως με βγάζει απο το βάρος να πάρω και εξαρχής cd player. Έχεις υπόψη καποιον ripper για mac δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο καλύτερο του music. To EAC γνωρίζω το έχω χρησημοποιήσει παλιότερα.@Holyshock
Όπως σου έγραψα παραπάνω, ή συνήθης πρακτική είναι να μετατρέπεις τα CD σου σε άϋλη μορφή, έπειτα να τα φυλάς σε ασφαλή χώρο και να τα παίζεις ως άϋλα. (Αυτό φυσικά δε σημαίνει να μην αγοράζεις).
Έτσι η ανάγκη για αυτοτελές CD Player γίνεται δευτερεύουσα. Μόνο ένα οπτικό drive (εσωτερικό ή εξωτερικό) στον υπολογιστή χρειάζεσαι που θα κάνει τη δουλειά.
Πως το βλέπεις;
ΟΚ.
Πρόταση. Όλα σε ένα κουτί, CD player, ενισχυτής, streamer, DAB+, FM, δέχεται και πικάπ και έχει και Bluetooth aptX HD, εκτός από το WiFi-Ethernet.
Από ψηφιακές εισόδους έχει οπτική και ομοαξονική. Μαζί με ένα ζευγάρι ηχεία δαπέδου, κάτω από τα 2.000.
![]()
Magnat Πακέτο High-End Stereo Ενισχυτής MC 400 με Ηχεία Δαπέδου Tempus 55 Μαύρο (Σετ) - iCan
Το πακέτο αποτελείται από: Magnat MC 400 High-End Stereo Ενισχυτής NETWORK/CD/DAB/FM με Bluetooth Μαύρο (Τεμάχιο) Το MC 400 προσφέρειican.gr
Και με άλλα ηχεία.
![]()
You searched for MC 400 - iCan
ican.gr
Έχει περάσει και αυτο το μυαλό μου το όλα σε ένα αλλά νομίζω οτι η ευκολία του όλα σε ένα μαζεμένα ανταλλάζεται με κάποιο μειονέκτειμα σε κάποια άλλα πράγματα μακροπρόθεσμα.
Γι αυτο σκέφτομαι να δώσω κάποια λεφτά να πάρω έναν καλό ενισχυτη να με πάει μακρια κάμποσα χρόνια. Χώρις να θέλω να πω κάτι αρνητικό για την πρόταση σου για όλα σε ένα που εκ πρώτης όψεως δείχνει δελεαστική.