ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ CD TRANSPORT

Τι είπαμε ότι άκουσες?
Σε επιτραπέζιο CDP αναφέρεσαι ή σε ακρόαση υλικού από PC/Laptop?
Ποιά ήταν η σύγκριση, γιά να καταλάβω πλήρως τι εννοείς!

Σε ολα αυτα στα οποια αναφερεστε υπαρχει ηδη απαντηση απο τους κατασκευαστες ψηφιακων η οποια ονομαζεται music server.

Δηλαδη ουσιαστικα ενα κομπιουτερ αφιερωμενο στην αναπαραγωγη μουσικης και οχι ενα τυχαιο pc η laptop με ολα τα προβληματα του...για high end μιλαμε.

Το θεμα ειναι οτι δισκοθηκες με cd και sacd παντα θα υπαρχουν και οτι βεβαια καπου θα πρεπει να παιρνουμε κι ενα backup των αρχειων μας απο τον σκληρο δισκο..

Οποτε ενα transport θα ειναι ΠΑΝΤΟΤΕ απαραιτητο.

Ασε που δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το αν ενας high end music server θα ειναι καλυτερος απο ενα κορυφαιο state of the art transport οπως π.χ. το CDSD se της Emm Labs.

Άλλο πράγμα οι εξειδικευμένοι Music Servers και άλλο πράγμα η αναπαραγωγή
από PC ή Laptop! Συμφωνούμε Κύριε!!!

Οχι πάνω από 2500 με 3000 ευρω ανεξάρτητα αν είναι μτχ η καινούριο.

Σε αυτα τα χρηματα...χμ. Δεν μπορω να σας βοηθησω αυτη την στιγμη.

Σε οικονομικοτερη κατηγορια (1200 ευρω) διαθετουμε ενα μεταχειρισμενο σε αψογη κατασταση Audiomeca Pierre Lurne Mephisto.

Αν ομως μπορειτε να κανετε την υπερβαση η εταιρια μας διαθετει ενα απο τα 2-3 καλυτερα sacd-cd trasports του κοσμου, την προηγουμενη version του CDSD se της Emm Labs (με το προηγουμενο drive) σε demo condition και εξαιρετικη τιμη. (5500 ευρω)

Σε αυτα τα χρηματα...χμ. Δεν μπορω να σας βοηθησω αυτη την στιγμη.

Σε οικονομικοτερη κατηγορια (1200 ευρω) διαθετουμε ενα μεταχειρισμενο σε αψογη κατασταση Audiomeca Pierre Lurne Mephisto.

Αν ομως μπορειτε να κανετε την υπερβαση η εταιρια μας διαθετει ενα απο τα 2-3 καλυτερα sacd-cd trasports του κοσμου, την προηγουμενη version του CDSD se της Emm Labs (με το προηγουμενο drive) σε demo condition και εξαιρετικη τιμη. (5500 ευρω)

Συγγνώμη κύριε,αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο Audiomeca Pierre Lurne Mephisto το έχετε στο site σας(τμήμα μτχ.) 1000 ευρώ.Ερώτηση :Τώρα γιατι ανέβηκε στα 1200 ευρώ??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συγγνώμη κύριε,αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο Audiomeca Pierre Lurne Mephisto το έχετε στο site σας(τμήμα μτχ.) 1000 ευρώ.Ερώτηση :Τώρα γιατι ανέβηκε στα 1200 ευρώ??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Η αληθεια ειναι οτι το εχω παρει 1200 ευρω στην ανταλλαγη και εκ παραδρομης, καταλαβαινετε...

Η τιμη των 1000 ευρω (επειδη μπαινω ουσιαστικα μεσα) ειναι πληρωτεα χωρις τραμπες κτλ..

Η αληθεια ειναι οτι το εχω παρει 1200 ευρω στην ανταλλαγη και εκ παραδρομης, καταλαβαινετε...

Η τιμη των 1000 ευρω (επειδη μπαινω ουσιαστικα μεσα) ειναι πληρωτεα χωρις τραμπες κτλ..

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση.Πάντως ευχαριστώ όλους ΑΛΛΑ συγχωρέστε καθώς με αυτές τις απόψεις που διαβάζω ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έχω μπερδευτεί.

Last edited:
Δηλαδη κύριε Θ.Ζ τι θα μου προτείνατε εσείς??

Οι αντιπρόσωποι δεν προτείνουν συσκευές στο forum. Υπάρχει και η προσωπική επαφή για πιό συγκεκριμμένες προτάσεις.
Θ.Ζ

Οι αντιπρόσωποι δεν προτείνουν συσκευές στο forum. Υπάρχει και η προσωπική επαφή για πιό συγκεκριμμένες προτάσεις.
Θ.Ζ

πολύ σωστή παρατήρηση....

Η εκτίμηση για τον ήχο από σκληρό δίσκο δεν είναι μόνο δική μου, αλλά
έχει ήδη δοκιμαστεί και και οι λόγοι που συμβαίνει αυτό έχουν αναλυθεί από πολλούς ειδικούς στο θέμα.
Δεν είναι νομίζω δύσκολο να περάσετε ένα κομμάτι στο PC σας και να κάνετε
μία σύγκριση με το CD. Λάβετε υπ' όψη σας ότι σοβαρό ρόλο παίζουν τα import & playback software.
Υποσχέθηκα να σας στείλω μία σημαντική μελέτη για την οργάνωση ενός PC.
Θ.Ζ.

Θ.Ζ

Έχετε απόλυτο δίκιο.Συγχωρήστε την άγνοιά μου.Θα το έχω υπόψην μου.

Re: Απάντηση: Re: ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ CD TRANSPORT

H οποία δεν ισχύει για όλους δυστυχώς.
Αλλά αν συνεχιστεί θα ανοίξω ΘΕΜΑ

νομίζω Δημήτριε έγινες κατανοητός εις τους παρεπιδημούντες....-bye-

Re: Απάντηση: Re: ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ CD TRANSPORT

Η αλήθεια είναι ότι οι οδηγοί σε PC και Laptop έχουν βελτιωθεί μέσα στον
χρόνο, το ίδιο και οι κάρτες ήχου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω
ότι μπορούν να κοντράρουν ένα καλό επιτραπέζιο CDP, (είτε In one box,
είτε αντίστοιχο συνδυασμό Transport και Dac), τουλάχιστον προς το
παρόν!

Macmod πολλά περίεργα είναι δύσκολο να πιστέψουμε με την σύγχρονη τεχνολογία.
Για μένα, που σίγουρα είμαι παλιότερος, θάπρεπε νάναι πιο δύσκολο από σας τους νεώτερους.
Λίγη ενημέρωση θέλει και μιά αυτήκοη δοκιμή.
Δεν χρειάζεται να πιστεύετε κανέναν ερήμην.
Θ.Ζ.