συμβουλη για SW

wolfgr

AVClub Enthusiast
18 September 2011
725
σε συνεχεια αυτου του ποστ https://avclub.gr/threads/yamaha-yst-sw515-subwoofer-blabi.186341/ τελικα μετα απο 2 επισκεψεις σε τεχνικο ενας εκ των οποιων επισημο σερβις του Νακα,το sub μου δεν επισκευαζεται.Στον "Νακα" εμεινε σχεδον 3 μηνες ,εκ πρωτης με ειχαν καλεσει οτι επισκευαζεται και θα στοιχισει 100ευρω και τελικα χτες με πηραν κι μου ειπαν δεν γινεται τιποτα (μετα απο 3 μηνες!) και θελουν 25 ευρω για τον "κοπο" τους!Anyway θα παω να το παρω και η ερωτηση ειναι: τι κανω?Το μεγαφωνο ειναι αριστο και το προβλημα ειναι στον ενισχυτη.Αγοραζω μια "πλακα" ενισχυτη" που να ψιλοταιριαζει απο το Aliexpress με 100 ευρω περιπου και κανω πατεντα?Αξιζει? ή αγοραζω ενα οικονομικο sub με περιπου 200ευρω budget (δεν μπορω να διαθεσω παραπανω) και παιζω ετσι....?Το συστημα μου 7.1 wharfdale diamond 10.6 και ενας ONKYO TX-NR656,το σαλονι μας περι τα 40τ.μ

Με 200 ευρώ δύσκολα τα πράγματα για να καλύψεις 40τμ. Εγώ θα κοίταζα σε μεταχειρισμένα. Έχει κάποια στο skroutz.
Βέβαια μην περιμένεις να κουνιέται ο καναπές. Απλά θα σου δώσει ένα μπασάκι παραπάνω που δεν θα μπορούν να δώσουν τα ηχεία.

Υ.Γ. μην μπλέξεις με πατέντες.

• Like
Reactions: cinephile
Όπως το γράφει ο Τάσος.
Αν είσαι τυχερός και βρεις κάτι στις αγγελίες, το ζυγίζεις και βλέπεις.
Βέβαια, αν πιάνουν τα χέρια σου, και μπορέσεις να κάνεις την κίνηση με την πλακέτα, χαμένος δεν θα βγεις.
Εντάξει, 100€ πάνω κάτω, δεν είναι λίγα για πειραματισμούς, επειδή υπάρχει και το ενδεχόμενο, να μην σε ικανοποιήσει το αποτέλεσμα.
Είναι δικό σου θέμα.
Δυστυχώς για τα 25€ είναι πάγια τακτική των περισσοτέρων σέρβις. Το να σε ενημερώσουν μετά από 3 μήνες είναι επιεικώς απαράδεκτο.
Καλή τύχη ότι και να αποφασίσεις.