Συμβουλή για τελική επιλογή

vaspap

New member
23 August 2007
47
Αγαπητοι φίλοι μετά από πολύ προσπάθεια αποφάσισα ότι με ενδιαφέρει μια τηλεόραση 37'' αποκλειστικά, και ότι η επιλογή μου θα είναι μια εκ των panasonic 37 LZD 85F, Samsung 37 A65 και Sharp 37 X20 E (αυτό είναι το budget μου). Μάλιστα πήγα και τις είδα και τις τρεις δίπλα δίπλα. Η αλήθεια είναι ότι με το μάτι και σε συνθήκες καταστήματος μου φάνηκε ότι η Pany και η Sharp κάπως ξεχώριζαν όχι όμως καμμιά τεράστια διαφορά με τη samsung. Επισημαίνω ότι γύρισα το κανάλι και στο δορυφορικό που έπαιζε tennis και εκεί χωρίς να ενθουσιαστώ με καμμία από τις τρεις θα έλεγα ότι η Samsung ήταν ελαφρώς χειρότερη. Η sharp είχε πιο φυσικά χρώματα από τις τρεις.Αν κάποιος μπορεί να μου πεί μια άποψη ή ακομά καλύτερα αν είναι κάτοχος κάποιας από αυτές θα με βοηθούσε ιδιαίτερα. Θα εκτιμούσα επίσης αν υπάρχει κάποιο review για αυτές. Επισημαίνω ότι η Pany και η Samsung είναι 100 ρες ενώ η Sharp όχι. Χρόνος απόκρισης για τις δύο πρώτες 6 msec ενώ για sharp 4, έγραφε στο κατάστημα (αν και στο γερμανικό site την βρήκα και αυτή 6?????). Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τη βοήθεια.
Βασίλης

Επισημαίνω επίσης ότι την Sharp το Hitech τη βαθμολόγησε με άριστα το ίδιο 37 PFL9732 στο τεύχος του Φεβρουαρίου 2008

Από τις τρεις που ανέφερες θα προτιμούσα την Samsung κι ας μην φοράει SPVA πάνελ στις 37''. Προσωπικά θα προτιμούσα κάποια από τις παρακάτω εναλλακτικές επιλογές:

1. Philips 37PFL9603 - αν δεν είναι εκτός budget.

2. Philips 37PFL9632 - το κατάστημα φέρνει από Γερμανία, αλλά η ελληνική αντιπροσωπεία της Philips αναγνωρίζει κανονικά τις εγγυήσεις.

3. Sony 40W4000 - αν οι 3'' παραπάνω δεν είναι πρόβλημα.

Πρόσφατο review της LZD85 εδώ: http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TX37LZD85/