send
AVClub Fanatic
Μου είπαν να περιμένω γράμμα τους. Υπάρχει σίγουρα καταγγελία, ο άνθρωπος δεν παίζεται.
Δεν πήγα να καταπατήσω κανένα, ούτε να εγείρω αξιώσεις. Έκανα τη μαλακία και έβαλα ανοιγόμενα υαλότουβλα σε ένα wc. Και ναι, το θέμα είναι πλέον εγωιστικό. 500 χιλιάρικα έριξα στη γειτονια σου ρε φιλε και δεν παρανόμησα ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ εκτός απο αυτό. Στο οποίο βέβαια επέμενε ο μ@@@@@ς ο μηχανικός να το κάνω. Αν μπορώ να το αφήσω ως έχει και να πληρώνω πρόστιμο κάθε χρόνο θα το αφήσω. Ελληναράς; Ναι και μ´αρέσει.
Μάλλον δεν στο έχουν εξηγήσει καλά στην πολεοδομία. Δεν είναι μόνο πολεοδομική η παρανομία, αλλά πρωτίστως αστικής φύσεως: με την κίνησή του, όπως εν συντομία ανέφερε ήδη συμφορουμίτης παραπάνω, απέκτησες νομή δουλείας στο γειτονικό ακίνητο, συγκεκριμένα της δουλείας να έχεις παράθυρο στο γειτονικό ακίνητο, δηλαδή εφαπτόμενο με γειτονικό ακίνητο (γιατί εάν έβλεπε σε δικό σου ακάλυπτο, δεν υπήρχε θέμα). Συν τω χρόνω μπορεί να μετατραπεί με χρησικτησία σε κανονική δουλεία. Ο γείτονας έχει κάθε δικαίωμα να κινηθεί όχι μόνο με καταγγελία στην πολεοδομία αλλά και δικαστικώς. Δεν το κάνουν όλοι, πχ ούτε εγώ το έχω κάνει με τη γειτονική οικοδομή, που έβγαλαν οι χαμένοι παράθυρα στον δικό μου ακάλυπτο και όπως να 'ναι, ασοβάτιστα από έξω, με πρόχειρη κατασκευή (αφού η δουλειά έγινε από το εσωτερικό των διαμερισμάτων τους), αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω. Εννοείται ότι και να το τακτοποιήσεις πολεοδομικώς, πάλι μπορεί να σε υποχρεώσει να το κλείσεις.