Συμφωνείτε με τα συμπεράσματα του συγκριτικού Hi Tech?

ironman

New member
30 December 2007
25
Θεσσαλονίκη
Θα ήθελα να ρωτήσω εαν και σε τι συμφωνείτε με τα συμπεράσματα του συγκριτικού του hi tech.

Π.χ με την θέση του VW200 ως το προβολικό αναφοράς αλλά και την κατάταξη.

Ειδικά η άποψη του κυρίου Καστρούνη με ενδιαφέρει καθώς αντιλαμβάνομαι πως έχει δει του περισσότερους.

μα γιατί να σχολιάσουμε εμείς ένα τέστ περιοδικού?
ασχολήθηκε μήπως αυτό με μας...?

Αν και το... πιάνω το υπονοούμενο..
Σοβαρά δηλαδή δεν συμφωνείται με την θέση του VW200 ως αναφορά?
Θα έπρεπε να είναι άλλος;
Δεν συμφωνείτε με την κατάταξη;

Δεν έχω διαβάσει το άρθρο για να δω την κατάταξη (και δεν πρόκειται..) αλλά εν έτη 2010 δεν βγάζεις προβολέα αναφοράς ένα μηχάνημα 2+ ετών το οποίο υποστηρίζει ότι έχει contrast (on/off φυσικά) 35.000:1 με χρήση αυτόματης ίριδας.

Υποψιάζομαι ότι τα κριτήριά τους για την κατάταξή του είναι τα εξής:

1) Μάρκα Sony
2) Τιμή 10.000+
3) Λάμπα Xenon

κανένα από τα οποία δεν επηρεάζει άμεσα την ποιότητα εικόνας.

Aπο προβολεις δεν ξερω ωστε να κανω σχολιασμο των αποτελεσματων, στις τηλεορασεις παντως τα αποτελεσματα και οι βαθμολογιες που δινουν ειναι για γελια και για κλαματα...

επειδη τυχαινει να το εχω
1]sony vpl-vw200
2]sony vpl-vw85
3]anthem ltx-500
4]epson eh-tw5000
5]sony vpl-hw15
6]panasonic pt-ae4000
7]sanyo plv-z3000
8]bengq w6000
9]optoma hd200x

οπως κ σε καποια προηγουμενα η sony μπροστα-παντα

Με λιγα λογια ολοι λεμε οτι ανεξαρτητως οποιασδηποτε Test τα sony παντα καταφερνουν να βγαινουν πρωτα.
Και τα epson βεβαιως-βεβαιως.
Και θα παρατηρησω μηχανηματα των αντιπροσωπιων Κινοτεχνική με τα Denon, Αbsolute audio πχ Anthem/Paradigm και Αdamco με martin Logan κα κα.
Όλως τυχαίως....αφιερώματα....και ολως τυχαιως διαφημισεις.
Ειδικα με αυτα τα Denon......πωπωπω....Εμαθα προσφατως σε μαγαζι του χωρους οτι πρωην διευθυντης διαφημισης του περιοδικου εργαζεται εδω και καιρο στη Κινοτεχνικη. Αν αληθευει και αυτο;:FSGSFGS4:
Μην παει στο πονηρο το μυαλο σας απλα μικρος που ναι κοσμος ρε παιδι μου..... -bye-

Πάντως δεν ειναι νεα η κολωνια αυτη με το συγκεριμενο περιοδικο.
Τα συγγενολογια τους πλεον δεν μυριζουν αρωμα αλλα φτηνο πατσουλι.

Μην ξεχνατε οτι το προβολεα που συνταραξε συθεμελα τη προβολη HD1 τον ειχανε για μεζε και παρουσιαζαν κυριως πιατο epson και φυσικα sony οταν απλα δεν βλεποντουσαν.

Ειναι πολλοστη όμως που του δινουμε ομως αξια συζητησης.
Αξιζει;

επειδη τυχαινει να το εχω
1]sony vpl-vw200
2]sony vpl-vw85
3]anthem ltx-500
4]epson eh-tw5000
5]sony vpl-hw15
6]panasonic pt-ae4000
7]sanyo plv-z3000
8]bengq w6000
9]optoma hd200x

οπως κ σε καποια προηγουμενα η sony μπροστα-παντα

Τα βλέπετε? Σας τα λεγα εγώ πώς οι Dilla είναι για πέταμα αλλά δε μ ακούγατε .

τωρα σ'αυτη τη λιστα λειπουν και οι ντιλα,δεν ξερω αν η αντιπροσωπια τους δινει στο περιοδικο,και τα μεγαλα Dlp.
Οι δυο SONY ειναι αξιολογα μοντελα,δεν μειωνεται η αξια τους επειδη μπορει να εχει η ΣΟΝΥΕΛΛΑΣ καλες σχεσεις με το περιοδικο, και αν και προσωπικα θαβαζα απο πανω τον 85 δικαιως βρισκονται σ'αυτη την κορυφη αλλα ειναι και αλλης κατηγοριας τιμης.
Στην μικρομεσαια κατηγορια ομως υποψιαζομαι οτι μπορει να υπαρξουν ενστασεις,δεν τα εχω δει ομως τα μοντελα για να μιλησω.Αν τελικα γινει το συγκριτικο με τα μοντελα αυτα θα τα ξαναπουμε.

Θα ήθελα να ρωτήσω εαν και σε τι συμφωνείτε με τα συμπεράσματα του συγκριτικού του hi tech.

Π.χ με την θέση του VW200 ως το προβολικό αναφοράς αλλά και την κατάταξη.

Ειδικά η άποψη του κυρίου Καστρούνη με ενδιαφέρει καθώς αντιλαμβάνομαι πως έχει δει του περισσότερους.

Καλή χρονιά.
Πάγια τακτική μου είναι να μην σχολιάζω άλλα έντυπα.

Εαν ήμουν εγώ ίσς να τα έβαζα σε άλλη σειρά δίνοντας βαρύτητα σε άλλες παραμέτρους.

o μονος τροπος να διαβασω αυτο το περιοδικο ειναι να μοιραζεται δωρεαν στα αεροδρομια....και η πτηση μου να εχει ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗΗ...καθυστερηση.
και βεβαια ειναι μακραν το ποιο αναξιοπιστο περιοδικο στον εντυπο ελληνικο τυπο:rifle:

:SFGSFGSF::flipout:
o μονος τροπος να διαβασω αυτο το περιοδικο ειναι να μοιραζεται δωρεαν στα αεροδρομια....και η πτηση μου να εχει ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗΗ...καθυστερηση.
και βεβαια ειναι μακραν το ποιο αναξιοπιστο περιοδικο στον εντυπο ελληνικο τυπο:rifle: