Τα έψαχνα στο kingofsat και δεν τα βρήκα.Τα έχει ανεβάσει εδώ και μέρες...έχω κάνει ποστ...στα public... Απλά είναι κλειδωμένα.... Επειδή λείπω εκτός πόλης μου, η Cosmote στον δορυφόρο που τα έχει ανεβάσει;
Ούτε εδώ λέει κάτι:
Τα έψαχνα στο kingofsat και δεν τα βρήκα.Τα έχει ανεβάσει εδώ και μέρες...έχω κάνει ποστ...στα public... Απλά είναι κλειδωμένα.... Επειδή λείπω εκτός πόλης μου, η Cosmote στον δορυφόρο που τα έχει ανεβάσει;
Μα χωρίς το επιπλέον πακέτο πάλι σε 3 συσκευές βλέπεις (2 αθλητικά), απλά η 3η είναι το δορυφορικό.
Αν όμως οι δορυφορικοί βάλουν το πακέτο extra συσκευών πάλι έχουν συνολικά μία παραπάνω οθόνη ταυτόχρονης θέασης αθλητικών (3 σύνολο). Το πλεονέκτημα παραμένει για όσους πληρώνουν τα 5€ το μήνα. Δηλαδή με 5€ παραπάνω όλα τα πλεονεκτήματα του ΟΤΤ συν τα πλεονεκτήματα του SAT (βλέπεις ακόμα και αν υπάρχουν local ή γενικότερα προβλήματα δικτύου), συν μία οθόνη αθλητικών παραπάνω από τους ΟΤΤ.Η διαφοροποίηση είναι η εξής.
Στο δορυφορικό, είχες και έχεις δύο ταυτόχρονες θεάσεις ανεξαρτήτως περιεχομένου. Μπορούσες και μπορείς να βλέπεις δύο ταυτόχρονα αθλητικά προγράμματα ή ότι άλλο.
Στο OTT επιτρεπόταν σε μια συσκευή η θέαση αθλητικού περιεχομένου. Πλέον μπορείς να βλέπεις σε δύο συσκευές αθλητικά συν άλλη μια να δείχνει ότι άλλο.
Μέχρι τώρα ο συνδρομητής του OTT εφόσον ενδιαφερόταν για αθλητικά ήταν σε μειονεκτική θέση σε σχέση με το δορυφορικό. Πλέον είναι καλύτερο και σε αυτόν τον τομέα το OTT.
Αυτό ακριβώς....! Αυτά θα έγραφα....Αν όμως οι δορυφορικοί βάλουν το πακέτο extra συσκευών πάλι έχουν συνολικά μία παραπάνω οθόνη ταυτόχρονης θέασης αθλητικών (3 σύνολο). Το πλεονέκτημα παραμένει για όσους πληρώνουν τα 5€ το μήνα. Δηλαδή με 5€ παραπάνω όλα τα πλεονεκτήματα του ΟΤΤ συν τα πλεονεκτήματα του SAT (βλέπεις ακόμα και αν υπάρχουν local ή γενικότερα προβλήματα δικτύου), συν μία οθόνη αθλητικών παραπάνω από τους ΟΤΤ.
Εάν κάποιος το θέλει πάντως για οποιονδήποτε λόγο, στο ιντερνετικό η εναλλακτική είναι ολόκληρη 2η συνδρομή, δεν μπορείς με +5€ να πάρεις επιπλέον αθλητική θέαση. Τώρα που είναι όλα σε ένα στο τέλος της χρονιάς είναι πολύ πιθανό ματς που κρίνουν πρωτάθλημα σε Ελλάδα (ειδικά με το πανηλίθιο πρόγραμμα που ρίχνουν το ένα πάνω στο άλλο), Αγγλία, Ισπανία, κτλ να πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο και να χρειαστείΔεν βλεπω καποιο πλεονεκτημα να πληρωνεις +5 ευρω για 1 παραπανω θεαση αθλητικων
Δεν νομιζω να ειναι αρκετοι που παρακολοθουν με 3 οθονες ανοιχτά ταυτοχρονα αγώνες
Τι να καταλαβεις ετσι
Το θέμα είναι πως υπάρχει η επιλογή.Δεν βλεπω καποιο πλεονεκτημα να πληρωνεις +5 ευρω για 1 παραπανω θεαση αθλητικων
Δεν νομιζω να ειναι αρκετοι που παρακολοθουν με 3 οθονες ανοιχτά ταυτοχρονα αγώνες
Τι να καταλαβεις ετσι
Οι Οττ εχουν 3 θεασεις αυτο ειναι το θεμαΤο θέμα είναι πως υπάρχει η επιλογή.
Στο ΟΤΤ αυτή η επιλογή δεν υπάρχει ούτε με extra χρήματα.
Όποιος δεν κάνει χρήση απολαμβάνει δύο ταυτόχρονες θεάσεις όπως και οι ΟΤΤ συνδρομητές.
Δεν θα διαφωνήσω. Ενώ ο δορυφορικός έχει δύο και πληρώνοντας έξτρα, τέσσερις.Οι Οττ εχουν 3 θεασεις αυτο ειναι το θεμα
Για ταυτοχρονες θεασεις λεω οχι αναγκαστικα αθλητικων
Πιθανοτερο ειναι στο "μεσο σπιτι" να χρειαστει να δουνε 3 διαφορετικα προγραμματα (πχ μια σειρα on demand κλπ)
Παρα 3 αγωνες ταυτοχρονα (που θα τυχει για το μεσο χρηστη 1-2 φορες τον χρονο)
Είναι τα TEST που έχει εδώ:
Επειδή δεν ξέρω, το πακέτο έξτρα συσκευών δεν μπαίνει στη Cosmote OTT για παραπάνω θεάσεις;Τα δεδομένα είναι αρκετά ξεκάθαρα.
Cosmote OTT 3 ταυτόχρονες θεάσεις, εκ των οποίων 2 αθλητικά. Σύνολο 2 αθλητικά.
Cosmote δορυφόρος: 1 θέαση αθλητικά μέσω δορυφόρου και 1 ταυτόχρονη θέαση αθλητικά μέσω εφαρμογής. Σύνολο 2 αθλητικά..
Cosmote δορυφόρος και πακέτο έξτρα συσκευών: 1 θέαση αθλητικά μέσω δορυφόρου και 3 θεάσεις μέσω εφαρμογής εκ των οποίων οι 2 αθλητικά. Σύνολο 3 αθλητικά.
Όχι δεν υπάρχει δυνατότητα για διαφορετικο πακέτο.Επειδή δεν ξέρω, το πακέτο έξτρα συσκευών δεν μπαίνει στη Cosmote OTT για παραπάνω θεάσεις;
Νομίζω στη streaming ΕΟΝ μπορείς να βάλεις επιπλέον των 3 που δίνει, μπορείς να βάλεις επιπλέον είτε φορητή είτε σε smart box.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.