Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Τα έχει ανεβάσει εδώ και μέρες...έχω κάνει ποστ...στα public... Απλά είναι κλειδωμένα.... Επειδή λείπω εκτός πόλης μου, η Cosmote στον δορυφόρο που τα έχει ανεβάσει;
Τα έψαχνα στο kingofsat και δεν τα βρήκα.
Ούτε εδώ λέει κάτι:

Μα χωρίς το επιπλέον πακέτο πάλι σε 3 συσκευές βλέπεις (2 αθλητικά), απλά η 3η είναι το δορυφορικό.

Σε 2 βλεπεις 1 το δορυφορικο και 1 απο την εφαρμογή

Οποτε πως ακριβως ειναι "ευνοημενοι" οι δορυφορικοι που χρειαζονται το εξτρα πακετο για να εχουν αυτο που εχουν οι ott δωρεαν?

• Like
Reactions: Midnight
Μα αφού με το δορυφορικό βλεπεις 2 αθλητικά και 1 κανονικό χωρίς το έξτρα.

Τα εχεις μπερδεψει
Με το δορυφορικο εχεις 2 θεασεις
Οχι 3

Με το οττ εχεις 3 θεασεις

• Like
Η διαφοροποίηση είναι η εξής.

Στο δορυφορικό, είχες και έχεις δύο ταυτόχρονες θεάσεις ανεξαρτήτως περιεχομένου. Μπορούσες και μπορείς να βλέπεις δύο ταυτόχρονα αθλητικά προγράμματα ή ότι άλλο.

Στο OTT επιτρεπόταν σε μια συσκευή η θέαση αθλητικού περιεχομένου. Πλέον μπορείς να βλέπεις σε δύο συσκευές αθλητικά συν άλλη μια να δείχνει ότι άλλο.

Μέχρι τώρα ο συνδρομητής του OTT εφόσον ενδιαφερόταν για αθλητικά ήταν σε μειονεκτική θέση σε σχέση με το δορυφορικό. Πλέον είναι καλύτερο και σε αυτόν τον τομέα το OTT.

Λάθος μου παιδιά. Νόμιζα ότι και στο ott (αν είχες δορυφορικό μέχρι τώρα) είχες 2 θεασεις (μια αθλητικά μια από όλα τα άλλα)

Η διαφοροποίηση είναι η εξής.

Στο δορυφορικό, είχες και έχεις δύο ταυτόχρονες θεάσεις ανεξαρτήτως περιεχομένου. Μπορούσες και μπορείς να βλέπεις δύο ταυτόχρονα αθλητικά προγράμματα ή ότι άλλο.

Στο OTT επιτρεπόταν σε μια συσκευή η θέαση αθλητικού περιεχομένου. Πλέον μπορείς να βλέπεις σε δύο συσκευές αθλητικά συν άλλη μια να δείχνει ότι άλλο.

Μέχρι τώρα ο συνδρομητής του OTT εφόσον ενδιαφερόταν για αθλητικά ήταν σε μειονεκτική θέση σε σχέση με το δορυφορικό. Πλέον είναι καλύτερο και σε αυτόν τον τομέα το OTT.
Αν όμως οι δορυφορικοί βάλουν το πακέτο extra συσκευών πάλι έχουν συνολικά μία παραπάνω οθόνη ταυτόχρονης θέασης αθλητικών (3 σύνολο). Το πλεονέκτημα παραμένει για όσους πληρώνουν τα 5€ το μήνα. Δηλαδή με 5€ παραπάνω όλα τα πλεονεκτήματα του ΟΤΤ συν τα πλεονεκτήματα του SAT (βλέπεις ακόμα και αν υπάρχουν local ή γενικότερα προβλήματα δικτύου), συν μία οθόνη αθλητικών παραπάνω από τους ΟΤΤ.

Αν όμως οι δορυφορικοί βάλουν το πακέτο extra συσκευών πάλι έχουν συνολικά μία παραπάνω οθόνη ταυτόχρονης θέασης αθλητικών (3 σύνολο). Το πλεονέκτημα παραμένει για όσους πληρώνουν τα 5€ το μήνα. Δηλαδή με 5€ παραπάνω όλα τα πλεονεκτήματα του ΟΤΤ συν τα πλεονεκτήματα του SAT (βλέπεις ακόμα και αν υπάρχουν local ή γενικότερα προβλήματα δικτύου), συν μία οθόνη αθλητικών παραπάνω από τους ΟΤΤ.
Αυτό ακριβώς....! Αυτά θα έγραφα....

• Like
Reactions: kostthem
Δεν βλεπω καποιο πλεονεκτημα να πληρωνεις +5 ευρω για 1 παραπανω θεαση αθλητικων

Δεν νομιζω να ειναι αρκετοι που παρακολοθουν με 3 οθονες ανοιχτά ταυτοχρονα αγώνες
Τι να καταλαβεις ετσι

• Like
Δεν βλεπω καποιο πλεονεκτημα να πληρωνεις +5 ευρω για 1 παραπανω θεαση αθλητικων

Δεν νομιζω να ειναι αρκετοι που παρακολοθουν με 3 οθονες ανοιχτά ταυτοχρονα αγώνες
Τι να καταλαβεις ετσι
Εάν κάποιος το θέλει πάντως για οποιονδήποτε λόγο, στο ιντερνετικό η εναλλακτική είναι ολόκληρη 2η συνδρομή, δεν μπορείς με +5€ να πάρεις επιπλέον αθλητική θέαση. Τώρα που είναι όλα σε ένα στο τέλος της χρονιάς είναι πολύ πιθανό ματς που κρίνουν πρωτάθλημα σε Ελλάδα (ειδικά με το πανηλίθιο πρόγραμμα που ρίχνουν το ένα πάνω στο άλλο), Αγγλία, Ισπανία, κτλ να πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο και να χρειαστεί

• Like
Reactions: kostthem

Τι να καταλαβεις ετσι
Το θέμα είναι πως υπάρχει η επιλογή.
Στο ΟΤΤ αυτή η επιλογή δεν υπάρχει ούτε με extra χρήματα.

Όποιος δεν κάνει χρήση απολαμβάνει δύο ταυτόχρονες θεάσεις όπως και οι ΟΤΤ συνδρομητές.

Προσωπικά κάνω χρήση των τριών αθλητικών ταυτόχρονα, αντιλαμβάνομαι όμως πως δεν είναι κάτι για όλους. Ως προς τα extra 5€ τα βγάζω από την κατάργηση της Γόβας. 25-8 (extra και novasports add on) = 17€ καθαρό κέρδος το μήνα.

Σε κάθε περίπτωση πάλι ο δορυφορικός μπορεί να δει (αν επιθυμεί να πληρώσει) σε μια οθόνη παραπάνω από τον ΟΤΤ, διατηρώντας παράλληλα όλα τα καλούδια του OTT.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Το θέμα είναι πως υπάρχει η επιλογή.
Στο ΟΤΤ αυτή η επιλογή δεν υπάρχει ούτε με extra χρήματα.

Όποιος δεν κάνει χρήση απολαμβάνει δύο ταυτόχρονες θεάσεις όπως και οι ΟΤΤ συνδρομητές.
Οι Οττ εχουν 3 θεασεις αυτο ειναι το θεμα

Για ταυτοχρονες θεασεις λεω οχι αναγκαστικα αθλητικων
Πιθανοτερο ειναι στο "μεσο σπιτι" να χρειαστει να δουνε 3 διαφορετικα προγραμματα (πχ μια σειρα on demand κλπ)
Παρα 3 αγωνες ταυτοχρονα (που θα τυχει για το μεσο χρηστη 1-2 φορες τον χρονο)

Οι Οττ εχουν 3 θεασεις αυτο ειναι το θεμα

Για ταυτοχρονες θεασεις λεω οχι αναγκαστικα αθλητικων
Πιθανοτερο ειναι στο "μεσο σπιτι" να χρειαστει να δουνε 3 διαφορετικα προγραμματα (πχ μια σειρα on demand κλπ)
Παρα 3 αγωνες ταυτοχρονα (που θα τυχει για το μεσο χρηστη 1-2 φορες τον χρονο)
Δεν θα διαφωνήσω. Ενώ ο δορυφορικός έχει δύο και πληρώνοντας έξτρα, τέσσερις.

Είναι προφανές πως κάθε σπίτι έχει διαφορετικές ανάγκες / συνήθειες.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Να ρωτήσω κατι.Ο αδερφός μου έχει δορυφορικό full pack και μέχρι τώρα του έλεγα να μην αλλάξει με τίποτα το δορυφορικό γιατί θα χάναμε την δεύτερη ταυτόχρονη θέαση στα αθλητικά.
Τώρα διαβάζω ότι συμφέρει καλυτερα το OTT γιατί έχει κι άλλη μια θεαση (με την οποία βλέπει η γυναίκα του άλλο πρόγραμμα).Δλδ αν το γυρίσει σε OTT θα μπορούμε να βλέπουμε δυο αθλητικά ταυτόχρονα(δέκτης δορυφορικός η μια,η δεύτερη είναι η smart tv μου) και μια ακόμα σε άλλο πρόγραμμα,πχ cinema σε λαπτοπ?
Δεύτερον θα είναι ακριβώς τα ίδια χρήματα που πληρώνει τώρα για το δορυφορικό?Τρίτον θα χρεωθεί έξτρα για την αλλαγή σε OTT?
Και τέταρτο και τελευταίο,υπάρχει περίπτωση να ανοίξει και για το δορυφορικό η τριτη θέαση δωρεάν ή αποκλείεται γιατί θέλουν να τους γυρίσουν όλους σε ΟΤΤ?

Τα δεδομένα είναι αρκετά ξεκάθαρα.

Cosmote OTT 3 ταυτόχρονες θεάσεις, εκ των οποίων 2 αθλητικά. Σύνολο 2 αθλητικά.

Cosmote δορυφόρος: 1 θέαση αθλητικά μέσω δορυφόρου και 1 ταυτόχρονη θέαση αθλητικά μέσω εφαρμογής. Σύνολο 2 αθλητικά..

Cosmote δορυφόρος και πακέτο έξτρα συσκευών: 1 θέαση αθλητικά μέσω δορυφόρου και 3 θεάσεις μέσω εφαρμογής εκ των οποίων οι 2 αθλητικά. Σύνολο 3 αθλητικά.
Επειδή δεν ξέρω, το πακέτο έξτρα συσκευών δεν μπαίνει στη Cosmote OTT για παραπάνω θεάσεις;
Νομίζω στη streaming ΕΟΝ μπορείς να βάλεις επιπλέον των 3 που δίνει, μπορείς να βάλεις επιπλέον είτε φορητή είτε σε smart box.

Επειδή δεν ξέρω, το πακέτο έξτρα συσκευών δεν μπαίνει στη Cosmote OTT για παραπάνω θεάσεις;
Νομίζω στη streaming ΕΟΝ μπορείς να βάλεις επιπλέον των 3 που δίνει, μπορείς να βάλεις επιπλέον είτε φορητή είτε σε smart box.
Όχι δεν υπάρχει δυνατότητα για διαφορετικο πακέτο.
Αναγκαστικά κάποιο από τα 3 που έχω αναφέρει, με βάση τις ανάγκες του καθένα.

Πάντως από ότι βλέπω εδώ όσοι έχουν triple play πακέτο στην Cosmote πρέπει πρώτα να ανανεώσουν με νέα τιμή και μετά θα ανοίξουν για εκείνους τα Novasports.Screenshot_2024-08-15-19-52-31-384_com.android.chrome-edit.jpg

Ας ελπισουμε οσοι εχουμε double play kai cosmote tv η αυξηση να ειναι οσο και στην εον δηλαδη +1ευρω