Γιατί κάποιοι έχουμε και τις 2 πλατφόρμες. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώνουμε 3+4=7 ευρώ το μήνα παραπάνω τζάμπα.γτ να κανει κατι τετοιο μωρε??Θα σωθει με 3 ευρω?
84 ευρώ το χρόνο.
Γιατί κάποιοι έχουμε και τις 2 πλατφόρμες. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώνουμε 3+4=7 ευρώ το μήνα παραπάνω τζάμπα.γτ να κανει κατι τετοιο μωρε??Θα σωθει με 3 ευρω?
Φίλε μου είσαι κάπως άδικος. 1ον Τα κανάλια cosmote sport δεν έχουν ενεργοποιηθεί σε όλους τους δορυφορικούς . Σε σένα ναι σε πολλούς από εμας όχι. Και είναι πολύ εκνευριστικο καθώς όλη μέρα ψαχνομαστε ορισμένοι να δούμε αν το πρόβλημα παραμενει γενικό η από κάποια στιγμή και μετά αφορά μόνο εμάς. Για το ότι παίζει στην εφαρμογή δεν θα το σχολιάσω . Από τη στιγμή που όλοι πληρώνουμε θέλουμε να έχουμε όσα δικαιούμαστε . Εγώ μπορεί να θέλω τώρα να δω στο σαλόνι και μετά στο δωμάτιο . Δεν θα με υποχρεώσει κανείς να βλέπω μόνο εδώ η μόνο εκεί. Αυτά για τη nova 2. Πάμε τώρα στην cosmote ... Το ότι δεν δίνει σε μένα που έχω dp με tv πρόσβαση στα κανάλια της nova τη στιγμή που το δίνει σε όλους τους άλλους και μάλιστα την ώρα που εγώ της δίνω μαζί με κινητά 80 ευρώ περίπου το μήνα και με εκβιάζει με νέο συμβόλαιο και μάλιστα σε τιμή υψηλότερη από αυτή που δείχνει το site όχι μόνο με ξεπερνάει αλλά και με εξοργίζει αφάνταστα . Τόσο που αποφασισα να μην ανανεώσω και ας έληγε το συμβόλαιο μου 30/8. Θα το κόψω και ας μείνω στο nova ,με τη μέτρια εικόνα εικόνα. Αλλά αυτά τα γράφουμε όλη μέρα. Εσύ που είδες την αβάντα στη cosmote δεν ξερωΑπό το μεσημέρι παίζει και ο δορυφόρος της Nova κανονικά τα cosmote sports . Δεν λέτε όμως ότι από το πρωί στην εφαρμογή της nova και στις φορητές συσκευές παίζουν κανονικά τα κανάλια της Comote Sports . Κάνετε πλάκα με τη Nova που ότι υποσχέθηκε το έκανε και κάνετε κοτ κοτ τος κότες δηλαδή στην αθλιότητα της cosmote που σε εμάς τους παλαιους double play με full tv δεν μας έχει δώσει το δωρεάν δίμηνο για να δούμε εάν αξίζει τελικά . Αλλά μας λέει ότι εάν θελουμε να δούμε αν αξίζει να κάνουμε νέο διετές συμβόλαιο με αυξημένη τιμή φυσικά . Ρε Ουστ . Συνεχίστε να κάνετε πλάτες στη cosmote εδώ μέσα .
Αλλο και αυτο... Αμα εχουμε θεμα με την εταιρια που ειμαστε πελατες, δεν πρεπει να το λεμε γιατι θα σιγονταρουμε τους απέναντι και αυτοι που εχουν θεμα με τους απεναντι θίγονται γιατι δεν λαμβανουμε υπηρεσία και το αναφερουμε...Από το μεσημέρι παίζει και ο δορυφόρος της Nova κανονικά τα cosmote sports . Δεν λέτε όμως ότι από το πρωί στην εφαρμογή της nova και στις φορητές συσκευές παίζουν κανονικά τα κανάλια της Comote Sports . Κάνετε πλάκα με τη Nova που ότι υποσχέθηκε το έκανε και κάνετε κοτ κοτ τος κότες δηλαδή στην αθλιότητα της cosmote που σε εμάς τους παλαιους double play με full tv δεν μας έχει δώσει το δωρεάν δίμηνο για να δούμε εάν αξίζει τελικά . Αλλά μας λέει ότι εάν θελουμε να δούμε αν αξίζει να κάνουμε νέο διετές συμβόλαιο με αυξημένη τιμή φυσικά . Ρε Ουστ . Συνεχίστε να κάνετε πλάτες στη cosmote εδώ μέσα .
Από το μεσημέρι παίζει και ο δορυφόρος της Nova κανονικά τα cosmote sports . Δεν λέτε όμως ότι από το πρωί στην εφαρμογή της nova και στις φορητές συσκευές παίζουν κανονικά τα κανάλια της Comote Sports . Κάνετε πλάκα με τη Nova που ότι υποσχέθηκε το έκανε και κάνετε κοτ κοτ τος κότες δηλαδή στην αθλιότητα της cosmote που σε εμάς τους παλαιους double play με full tv δεν μας έχει δώσει το δωρεάν δίμηνο για να δούμε εάν αξίζει τελικά . Αλλά μας λέει ότι εάν θελουμε να δούμε αν αξίζει να κάνουμε νέο διετές συμβόλαιο με αυξημένη τιμή φυσικά . Ρε Ουστ . Συνεχίστε να κάνετε πλάτες στη cosmote εδώ μέσα .
Μαύρο σκοτάδι εδώ στο χωριό...έχει καεί η λάμπα....Επιτέλους ...φως στο δορυφορικο
Κάνε αποσύνδεση και μπες ξανά. Θα στα εμφανίσει.Εγώ πάντως στην εφαρμογή της nova δεν βλέπω την επιλογή για απενεργοποίηση των Cosmote sport, μόνο για το adult pack
Ε μεχρι να φτασουν εκει... " λογικο "!Μαύρο σκοτάδι εδώ στο χωριό...έχει καεί η λάμπα....
Δεν έφτιαξε δυστυχώς έχει πεισμωσειΚάνε αποσύνδεση και μπες ξανά. Θα στα εμφανίσει.
Εμένα δεν το εμφάνιζε στο app, μπήκα από browser, μου ζήτησε να αλλάξω κωδικό και όταν μπήκα το εμφάνισε. Φαίνεται και στο app τώρα.Δεν έφτιαξε δυστυχώς έχει πεισμωσει
Και από browser που μπήκα τίποτα δεν κάνει επιμένει ότι είναι μόνο το adult pack προς ενεργοποίησηΕμένα δεν το εμφάνιζε στο app, μπήκα από browser, μου ζήτησε να αλλάξω κωδικό και όταν μπήκα το εμφάνισε. Φαίνεται και στο app τώρα.
To OTT στη Nova έχει ανοίξει από το πρωί τα COSMOTESports, αλλά στο δορυφορικό συνεχίζουν να μην είναι ανοιχτά, ακόμη και τώρα που περάσαμε στις 24/08. Άμα δεν αλλάξουν το Ε016-0 σε Ε030-0 σε όλους δεν πρόκειται να ανοίξουν ούτε και στις 25/08. Δεν ήταν έτοιμοι είχαν απλά αφήσει τα feeds σε πιλοτική διαδικασία και δεν έκαναν σωστή προετοιμασία, όπως η COSMOTE που άνοιξαν αμέσως μόλις εμφανίστηκαν τα novasports στους δορυφορικούς δέκτες...Αλλο και αυτο... Αμα εχουμε θεμα με την εταιρια που ειμαστε πελατες, δεν πρεπει να το λεμε γιατι θα σιγονταρουμε τους απέναντι και αυτοι που εχουν θεμα με τους απεναντι θίγονται γιατι δεν λαμβανουμε υπηρεσία και το αναφερουμε...
Η nova υποσχεθηκε 23 να ανοιξει τα καναλια σε ολους, παντου σε ott και sat. Απετυχε, μεσα στην μερα ενημερωσε οτι εντως αυτης θα αποκατασταθουν ολοι και τωρα λεει μεχρι 25/8. Σε μεγαλη μεριδα πελατων τις (δες το αντιστοιχο thread) δεν λαμβανουμε αυτο που ανακοίνωσε αρα οχι φιλε μου δεν εκανε οτι υποσχεθηκε.
Η ολη τοποθετηση σου μου θυμησε λογικη ασπρο μαυρο - αμα δεν εισαι Ολυμπιακός θα εισαι Παναθηναϊκός γιατι αλλες ομαδες δεν τολμουν να υπαρχουν κλπ...![]()
Σε αφήνει. Περιμένεις 10 δευτερόλεπτα και παίζει μετά.Να πουμε μια μικρολεπτομερεια.Το replay tv των προηγουμενων μερων στη νοβα δεν σε αφηνει να δεις σου λεει για πνευματικα δικαιωματα.....Συμπλεγματικες κινησεις καθως μαλλον επεσε συρμα απο την κοσμοτε γτ το πρωι λειτουργουσε η νοβα σε αυτο το κομματι.
Μαύρο σκοτάδι εδώ στο χωριό...έχει καεί η λάμπα....
Και σε αυτουϛ που ανοιξε ηδη, οπωϛ εγραψαν εδω απο ποια feed ειναι? Δυσλειτουργια λογισμικου μου φαινεται πωϛ ειναι..To OTT στη Nova έχει ανοίξει από το πρωί τα COSMOTESports, αλλά στο δορυφορικό συνεχίζουν να μην είναι ανοιχτά, ακόμη και τώρα που περάσαμε στις 24/08. Άμα δεν αλλάξουν το Ε016-0 σε Ε030-0 σε όλους δεν πρόκειται να ανοίξουν ούτε και στις 25/08. Δεν ήταν έτοιμοι είχαν απλά αφήσει τα feeds σε πιλοτική διαδικασία και δεν έκαναν σωστή προετοιμασία, όπως η COSMOTE που άνοιξαν αμέσως μόλις εμφανίστηκαν τα novasports στους δορυφορικούς δέκτες...
View attachment 237774
δε σε αφηνει.επειδη πριν τις 23 δεν υπηρχε συμφωνια μαλλον συμφωνησανε ατυπα να μην το αφησουνε.Το πρωι βεβαια λειτουργουσε.Κλαιν μαιν βεβαια απλα μηπως καποιος ηθελε να θαυμασει την υπερομαδα του ουρουγουανου τενε με λανς ξανα.Βεβαια καπου θα ξαναπροβληθει το ματςΣε αφήνει. Περιμένεις 10 δευτερόλεπτα και παίζει μετά.
Μια χαρά παίζει.δε σε αφηνει.επειδη πριν τις 23 δεν υπηρχε συμφωνια μαλλον συμφωνησανε ατυπα να μην το αφησουνε.Το πρωι βεβαια λειτουργουσε.Κλαιν μαιν βεβαια απλα μηπως καποιος ηθελε να θαυμασει την υπερομαδα του ουρουγουανου τενε με λανς ξανα.Βεβαια καπου θα ξαναπροβληθει το ματς
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.