Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Πιστεύω πως ο σκοπός είναι να πουλήσουν τα δικαιώματα σε ξένη εταιρεία διαχείρισης δικαιωμάτων και όχι σε κάποιο δίκτυο.

Δοθείσης της ευκαιρίας να αναφέρω πως μου κάνει εντύπωση πως αυτές τις μέρες μεταδίδουν και οι δύο πλατφόρμες το Davis Cup. Τώρα η Cosmote στο Sport 6 το Σερβία - Ελλάδα και στη Νόβα στο 5 το Καναδάς - Μ.Βρετανία. Ίσως να έχει ξαναγίνει στο παρελθόν, ειδικά τένις δεν παρακολουθώ, το αναφέρω όμως γιατί μου έκανε εντύπωση.
Ούτε εγώ είμαι φαν του τέννις αλλά νομίζω για το Davis cup πως τα δικαιώματα για την εθνική μας ομάδα τα έχει η Cosmote και για τις υπόλοιπες ομάδες τα έχει η Nova.

Ρε παιδες για εμας που ειμαστε με eon box αν θελουμε να το γυρισουμε σε δορυφορικο γινεται; Διοτι μπαινω στο site και δεν υπαρχει τιποτα για δορυφορικο

εγω φίλε πριν από 2 χρόνια είχα πετύχει αλλαγή (και νομίζω και άλλοι φίλοι από εδώ) . Βέβαια τότε η εικόνα στην εφαρμογή ήταν τόσο χάλια που δεν μπορούσαν να αρνηθούν. Αλλά και τώρα αν τους απειλήσεις με διακοπή πιστεύω ότι θα το κάνουν. Πάρε τηλέφωνο . ΥΓ . Να πω πάντως ότι προς τιμήν τους η μετατροπή έγινε γρήγορα, εύκολα και σωστά . Με το που ενεργοποιήθηκε το ένα διακόπηκε το άλλο αυτόματα. Γιατί στην cosmote σου βγάζουν το λάδι με τη γραφειοκρατία καθώς μπορεί να ενεργοποιήσουν τη νέα υπηρεσία και να ξεχάσουν να διακόψουν την προηγούμενη επιβαρύνοντας τον πελάτη με διπλές χρεώσεις

• Like
Reactions: billys13
Ρε παιδιά ο αδερφός μου έχει συνδρομή σε δορυφορικο nova και τα κανάλια του ΟΤΕ του τα εχουν κλειδώσει εδω και τρεις μερες.
Συμβαίνει σε κανένα άλλον αυτο;
Εχει δοκιμασει να τους παρει κανα τηλεφωνο να δει τι γινεται;

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Βρηκατε λυση στο προβλημα με τα ζουμαρισμενα καναλια novasports απο την εφαρμογη της cosmote;

Θέλω να ισχύει για να συνεχιστεί το deal, πιστεύω όμως πως είναι απλά non papers μήπως και δημιουργηθεί trend.

Προσωπικά ξέρω αρκετό κόσμο που έψαχνε λινκ, είχε σπασμένα IPTV κτλ που έβαλε νόμιμα αφού λέει για 20-25 το μηνά αξίζει να τα έχεις όλα χωρίς να ψάχνεσαι, δεν πιστεύω ότι δεν ισχύει το άρθρο

Λογικό το άρθρο. Έδιναν 15 σε iptv για όλα τα αθλητικά σου λένε από το να δώσω 50 που ήθελε πριν τα 15 ήταν καλά. Με αυτό που έκαναν οι εταιρείες σου λένε από 25 θα πάμε 28 30 ευρώ διπλάσια χρήματα ναι αλλά πέρα από το νόμιμο θα βλέπω και σε 3 συσκευές ταυτόχρονα από τις οποίες 2 αθλητικά. Για αυτό φωνάζει ο κοσμος για σωστές τιμές. Όταν ο καταναλωτής δει ότι θα πιάσουν τόπο τα χρήματα του τότε θα τα δώσει. Αλλιώς θα ψάχνει για εναλλακτικες γιατί θεωρεί κοροϊδία ότι για να τα βλέπει όλα χρειάζεται 60 ευρώ και πάνω.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω πάντως ξερω παραπανω ατομα που κοψανε το 1 απο τα 2 που ειχανε παρα απο αυτους που δεν ειχαν και εκαναν cosmote η nova

Περιμένουμε επισημα στοιχεια οχι αρθρα με αοριστολογιες για να δουμε

ΑΙΧΜΕΣ: Δεν θα ανανεώσουν συμβόλαια ομάδων διαμηνύουν Cosmote TV και Nova

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
ΑΙΧΜΕΣ: Δεν θα ανανεώσουν συμβόλαια ομάδων διαμηνύουν Cosmote TV και Nova

επρεπε να εχει γινει πολυ καιρο τωρα.

Υπαρχει βεβαια παντα και η περιπτωση να μην πανε σε ενιαιο πακετο ολοι και να διασκορπιστουν οσοι εχουν καναλια εκει (μαζι με "φιλους") και οι αλλοι να βγουν στην επαιτεια.

Δηλαδή με λίγα λόγια οι πλατφόρμες πιέζουν για την δημιουργία καναλιού που θα δείχνει τους αγώνες της superleague? Αυτό δεν μου φαίνεται και τόσο βιώσιμη λύση...

Δηλαδή με λίγα λόγια οι πλατφόρμες πιέζουν για την δημιουργία καναλιού που θα δείχνει τους αγώνες της superleague? Αυτό δεν μου φαίνεται και τόσο βιώσιμη λύση...
Για να υλοποιηθεί ένα είδος Superleague TV θέλει χρόνο και χρήμα.

Πιστεύω πως είναι στρατηγική για να κρατήσουν τα "πρόβατα" στο μαντρί, αλλιώς θα τα φάει ο λύκος. Στο τέλος θα κάτσουν όλοι στ αυγά τους (ίσως με λιγότερα χρήματα) και μάλιστα ευχαριστημένοι....