Δεν θα το δώσουν νωρίτερα.....τους έχετε για χαζούς; Σου λέει κάτσε να κάνουν πρώτα επανασύνδεση στις κομμένες συνδέσεις του καλοκαιριού για να δουν την πρώτη αγωνιστική και βλέπουμε.....Η λογική λέει ότι θα το δώσουν λίγο πιο νωρίς από τις 23/8 για να προλάβουν και τα πρωταθλήματα εκτός και αν υπάρχουν κάποιες ρήτρες και δεν μπορούν.
Αυτοί που έχουν και τους δύο ,λογικά θα επιλέξουν μόνο εναν πάροχο ,οπότε το μεγαλύτερο μέρος των διπλών συνδρομητών θα αφαιρεθεί είτε από τον έναν -είτε από τον άλλο πάροχο .Εγώ έχω να πω ότι μας συμφέρει πολύ αυτό που έγινε και έτσι θα μείνει πιστεύω. Ένας ακόμα λόγος που γίνεται αυτό είναι να ανέβει η πελατειακή βάση. Και αυτό διότι πολλοί θα πουν καλά τόσα χρόνια είχαν 50 και οι 2 τώρα 28 και τα βλέπω όλα και θα βάλουν, η λογική του μάρκετινγκ λέει ότι θα ανέβουν οι συνδρομητές
Έλα μου ντε. Και εγώ λέω να κόψω την Cosmote και έκανα το συμβόλαιο 4/8/23. Θα έχω το δικαίωμα να φύγω αζημίως ή θα ζητούν πέναλτι τύπου 100-130 ευρώ λέω εγώ τώρα;Και εμείς που έχουμε συμβόλαια και με τους δύο παροχους τι κάνουμε
Εάν η αύξηση είναι οριζόντια και για όλους, ίσως υπάρξει παραθυράκι διαφυγής. Εάν η προσθήκη των extra καναλιών θα γίνεται με αγορά "addon" πακέτου, μάλλον με πέναλτι αποχώρησης μας βλέπω.Έλα μου ντε. Και εγώ λέω να κόψω την Cosmote και έκανα το συμβόλαιο 4/8/23. Θα έχω το δικαίωμα να φύγω αζημίως ή θα ζητούν πέναλτι τύπου 100-130 ευρώ λέω εγώ τώρα;
Μονο 24ωρο... εχει;Πάντως κατι που δεν εχει αναφερθει εδω μεσα. Θα εχει ενδιαφερον να δουμε αν το novasports pl στην Cosmote tv θα έχει 24ωρο replay όπως στην eon η 7ημερο όπως τα άλλα; Πιστευω αρχες Αυγουστου θα ξεκαθαριστει.
Η συμφωνία δεν θα γινόταν ποτέ αν δεν υπήρχε από ότι φαίνεται το αξεπέραστο πρόβλημα της πειρατείας, δεν είχαν κανένα λόγο να το κάνουν πέρα από το να χτυπήσουν στην τιμή τους πειρατές γιατί από ότι φαίνεται κάτι άλλο δεν δουλεύειΕγώ έχω να πω ότι μας συμφέρει πολύ αυτό που έγινε και έτσι θα μείνει πιστεύω. Ένας ακόμα λόγος που γίνεται αυτό είναι να ανέβει η πελατειακή βάση. Και αυτό διότι πολλοί θα πουν καλά τόσα χρόνια είχαν 50 και οι 2 τώρα 28 και τα βλέπω όλα και θα βάλουν, η λογική του μάρκετινγκ λέει ότι θα ανέβουν οι συνδρομητές
Εγώ έχω μειωμένη τιμή στην νόβα λογικά θα με πάει στα 47€ δηλαδή περίπου 9€ πιο πάνω, θεωρώ ότι είναι αδικίαΑυτο που μου κανει εντυπωση, ειναι το χαμηλο ποσο που οριστηκε για να βλεπεις το αθλητικο πακετο της αλλης πλατφορμας.
Τρια ευρω το μηνα πραγματικα ειναι ελαχιστο
5.000 σύμφωνα με τον Νίκο Μποζιονέλο.Υπάρχουν στοιχεία πόσοι συνδρομητές έχουν και otetv & eon;
Εννοώ τα full προγράμματα
Τόσοι λίγοι είμαστε;5.000 σύμφωνα με τον Νίκο Μποζιονέλο.
Εγώ που έχω ακόμα 22 μήνες EON+;Τόσοι λίγοι είμαστε;
Περίμενα περισσότερους.
Περιμένω να ολοκληρωθεί και να καταργήσω την eon.
Έχω ακόμα ένα χρόνο και στις δυο εταιρείες.
Εγώ που έχω ακόμα 22 μήνες EON+;Πάλι καλά που είναι στάνταρ η ρήτρα για σπάσιμο του συμβολαίου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.