Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Αν θα κραταγα ένα προφανώς θα ήταν η cosmote.
Τώρα από οικονομικής αποχής, πρέπει να έχουμε όλα τα οικονομικά δεδομένα. Αλλά εσύ θσ το κρίνεις. Πχ εγώ την εφαρμογή της εον τη θεωρώ δύσκολη. Οπότε σίγουρα θα έμενα σε ΟΤΕ.
Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να σκεφτώ, για παράδειγμα αν κρατήσω την NOVA από 23 Οκτωβρίου 2024 που λήγει η δωρεάν θέαση των έξτρα καναλιών και μέχρι τον Απρίλιο 2026, έχω κλειδωμένη τιμή στα 28,31€ (25,31 + 3), ενώ στην Cosmote από 01 Νοεμβρίου θα πληρώνω 25€ (22 + 3), αλλά τον Ιούνιο του 2025 που θα πρέπει να ανανεώσω δεν ξέρω τι τιμή θα πάρω, αφού τα 22€ δίνεις και σήμερα μάχη (αίτημα διακοπής) για να τα πάρεις...
Επίσης στην Cosmote θα μου πάρουν πίσω και τον δορυφορικό δέκτη και μάλλον θα χάσω οριστικά την δυνατότητα δορυφορικής θέασης, αφού όλους τους νέους τους οδηγούν σε OTT υπηρεσία...
Στην NOVA ο δέκτης είναι πλέον δικός μου και όποτε κι αν επιστρέψω, θεωρώ, θα μπορώ να τον ξαναχρησιμοποιήσω.
Ή μήπως όχι...

• Like
Reactions: zapper
Αν θα κραταγα ένα προφανώς θα ήταν η cosmote.
Τώρα από οικονομικής αποχής, πρέπει να έχουμε όλα τα οικονομικά δεδομένα. Αλλά εσύ θσ το κρίνεις. Πχ εγώ την εφαρμογή της εον τη θεωρώ δύσκολη. Οπότε σίγουρα θα έμενα σε ΟΤΕ.
Γιατί τη βρίσκεις δύσκολη την εφαρμογή της ΝΟΒΑ δύσκολη; Εγώ νομίζω το αντίθετο. Τις έχω και τις 2 αλλά στο πίσω μπρός τουλάχιστον η ΝΟΒΑ είναι πιο απλή νομίζω. Απλά πας αριστερά δεξιά και αυτόματα μεταβαίνεις στο ζωντανό πρόγραμμα. Ενώ στην Κοσμοτε αφού πλοηγηθείς και θέλεις να το αφήσεις στο ζωντανό πρόγραμμα, σε πετάει στα κανάλια και πρέπει να το επιλέξεις ξανά. Επίσης, στο κομμάτι του προγράμματος πρέπει να πας ανά κανάλι και ανά ημέρα ενώ στην ΕΟΝ όλα είναι εκεί και σκρολάρεις ανά ημέρα προς τα κάτω. Μιλάω για την εφαρμογή σε SHield τόσο της ΕΟΝ όσο και της ΚΟΣΜΟΤΕ.

• Like
Reactions: Midnight
Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να σκεφτώ, για παράδειγμα αν κρατήσω την NOVA από 23 Οκτωβρίου 2024 που λήγει η δωρεάν θέαση των έξτρα καναλιών και μέχρι τον Απρίλιο 2026, έχω κλειδωμένη τιμή στα 28,31€ (25,31 + 3), ενώ στην Cosmote από 01 Νοεμβρίου θα πληρώνω 25€ (22 + 3), αλλά τον Ιούνιο του 2025 που θα πρέπει να ανανεώσω δεν ξέρω τι τιμή θα πάρω, αφού τα 22€ δίνεις και σήμερα μάχη (αίτημα διακοπής) για να τα πάρεις...
Επίσης στην Cosmote θα μου πάρουν πίσω και τον δορυφορικό δέκτη και μάλλον θα χάσω οριστικά την δυνατότητα δορυφορικής θέασης, αφού όλους τους νέους τους οδηγούν σε OTT υπηρεσία...
Στην NOVA ο δέκτης είναι πλέον δικός μου και όποτε κι αν επιστρέψω, θεωρώ, θα μπορώ να τον ξαναχρησιμοποιήσω.
Ή μήπως όχι...
Παρακολουθώ με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ενδιαφέρον την πορεία του διλήμματός σου αφού και εγώ είμαι ΑΚΡΙΒΩΣ στο ίδιο σημείο τόσο χρονικά όσο και οικονομικά, τόσο πολύ που σε κάποια στιγμή νόμισα πως έγραφα εγώ. Όλα ίδια ρε παιδί μου...πω πω ανατρίχιασα....:eek:

Όσο για το τελευταίο, όχι δεν θα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις αφού και εγώ ρώτησα και είναι ο λόγος που έχω κρατήσει ενεργές και τις 2 συνδρομές με τους δέκτες που είχα αφού στην μεν ΕΟΝ χρειάζομαι τις εγγραφές σε εξωτερικό που έχω ταινίες γραμμένες και εγώ δεν ξέρω από πότε και ακόμα τις βλέπω και στον δε ΚΟΣΜΟΤΕ χρειάζομαι τις λειτουργίες PVR αφού και εκεί γράφω εκπομπές. Είμαι από τους τελευταίους των Μοικανών (ταινιάρα) που προσπαθώ να αποφύγω την ΟΤΤ κατάσταση και να παραμείνω πιστός στο δορυφορικό αν και πρόσφατα διαπιστώνω σιγά σιγά πως και το ΟΤΤ έχει πολλά θετικά στο κομμάτι της ευκολίας θέασης. Παραδόπιστος γαρ και λίγο έξω από τα πρώτα -ήντα. Τα αγγίζω σχεδόν. :rolleyes:

Γιατί τη βρίσκεις δύσκολη την εφαρμογή της ΝΟΒΑ δύσκολη; Εγώ νομίζω το αντίθετο. Τις έχω και τις 2 αλλά στο πίσω μπρός τουλάχιστον η ΝΟΒΑ είναι πιο απλή νομίζω. Απλά πας αριστερά δεξιά και αυτόματα μεταβαίνεις στο ζωντανό πρόγραμμα. Ενώ στην Κοσμοτε αφού πλοηγηθείς και θέλεις να το αφήσεις στο ζωντανό πρόγραμμα, σε πετάει στα κανάλια και πρέπει να το επιλέξεις ξανά. Επίσης, στο κομμάτι του προγράμματος πρέπει να πας ανά κανάλι και ανά ημέρα ενώ στην ΕΟΝ όλα είναι εκεί και σκρολάρεις ανά ημέρα προς τα κάτω. Μιλάω για την εφαρμογή σε SHield τόσο της ΕΟΝ όσο και της ΚΟΣΜΟΤΕ.
Ίσως να μην της έχω δώσει χρόνο. Δε ξέρω.
Με έχει βολέψει του ΟΤΕ και έχω μείνει εκεί. Τη νοβα την άνοιγα μόνο για να δω μπάλα 🤣

Μου ήρθε SMS για να βλέπω τα κανάλια Novasports σε cosmote με νέα ανανέωση και πρόγραμμα σε άλλη τιμή με επιπλέον 6 ευρώ ο μήνας το οποίο πρόγραμμα μου το έκανα πριν 1 μήνα περίπου. Πάω καρφί για διακοπή γιατί στο τηλέφωνο μου είχαν πει +3 ευρώ από το πακέτο που έχω όχι νέο συμβόλαιο και 6 ευρώ.
1000010072.jpg

Αν δεν ειναι απλα συν 3 ευρω στην τιμη που ηδη εχουμε τοτε ας τα δουν αυτοι.

Αυτες οι αυτοματοποιημενες "προσφορες" της cosmote 9/10 φορες είναι οτι να ναι

Εμενα για ανανεωση douple play μου στειλανε "προσφορα" ακριβοτερα απο οσο πληρωνω και ποιο ακριβα και απο την τιμη του σαιτ!

Τελικα ισχυει αυτο που ειπωθηκε παραπανω? Εμεις που τρεχει ηδη το συμβολαιο cosmote tv θα εχουμε αυτοματα τα novasports απο Παρασκευή η πρεπει να κανουμε νεο συμβόλαιο με cosmote tv?

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Τελικα ισχυει αυτο που ειπωθηκε παραπανω? Εμεις που τρεχει ηδη το συμβολαιο cosmote tv θα εχουμε αυτοματα τα novasports απο Παρασκευή η πρεπει να κανουμε νεο συμβόλαιο με cosmote tv?
Αυτόματα....

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εγώ πάλι είμαι σε δίλλημα, έχω και των δύο τα δορυφορικά FULL πακέτα και κάνω και χρήση και των OTT υπηρεσιών τους είτε σε Tablet είτε σε Smart TV.
Στην NOVA πληρώνω 25,31€/μήνα και στην Cosmote 22€/μήνα.
Το ερώτημα είναι πoio κόβω;
Από άποψη πέναλτι, η NOVA βάσει τιμοκαταλόγου θέλει 132€ και το συμβόλαιο μου λήγει Απρίλιο του 2026, όσο για την Cosmote δεν γνωρίζω, θα πρέπει να ρωτήσω στο 13888, ανανέωσα αρχές Ιουνίου για ένα χρόνο.
Υπολογίζω πως το όποιο πέναλτι πληρώσω για διακοπή θα το αποσβέσω σε λίγους μήνες από τα χρήματα που θα εξοικονομήσω από την δεύτερη συνδρομή που θα πλήρωνα...
Αν το ψάξω από θέμα ποιότητας εικόνας - εφαρμογής OTT υπηρεσιών, από όσα έχω διαβάσει, οι περισσότεροι λένε πως της Cosmote είναι ανώτερη ποιοτικά, ενώ στο δορυφορικό είναι ανώτερη η NOVA...
Όποιος μπορεί να βοηθήσει με την άποψή του θα το εκτιμούσα...
Κάτσε πρώτα να δεις ποιότητα εικόνας στα μεν και στα δε στις νέες πλατφόρμες που θα μπουν τα Novasports - Cosmote Sport κλπ και κρίνεις....

Κάτσε πρώτα να δεις ποιότητα εικόνας στα μεν και στα δε στις νέες πλατφόρμες που θα μπουν τα Novasports - Cosmote Sport κλπ και κρίνεις....
Κάτι μου λέει ότι οι 2 τους θα είναι και δε θα μπει άλλη πλατφόρμα

Οι ταυτόχρονες θεάσεις στο ίδιο αθλητικό κανάλι πρέπει να είναι από την ίδια διεύθυνση ip ή δεν παιζει ρόλο?

Αυτή τη στιγμή με τις εξτρα συσκευές βλέπεις 3 αθλητικά αν έχεις δορυφορικό. Για αυτό είπα αν θα αλλάξει στο μέλλον δε ξέρω.
Έτσι ήταν διατυπωμένο και παλαιοτερα νομιζω και γίνεται όπως λες… δεν νομίζω να κοπεί από Παρασκευή το σήμα στην 3η συσκευή και να μην γίνεται…

Aρα μπορουν να μοιραστουν μια συνδρομη δύο σπίτια?
Πάλι δεν υπάρχει θεωρητικά πρόβλημα όσον αφορα την απώλεια συνδρομητων?