Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Παιδιά απ΄ όσο καταλαβαίνω, το αν θα σου ανοίξουν τα κανάλια της NOVA στον Cosmote δέκτη, έχει να κάνει με το αν κάποιος πήρε μεμονωμένα την TV από την τηλεφωνία-Internet.
Σε αυτούς θα πρέπει να ανοίξουν κανονικά χωρίς κάποια προϋπόθεση, όσοι όμως πήραν συνδυαστικό πακέτο, Τηλεφωνίας-Internet & TV, τότε μάλλον θα χρειαστεί να ανανεώσουν για να δουν τα κανάλια της NOVA...
Το αναφέρει ξεκάθαρα αυτό η Cosmote από την πρώτη στιγμή στην ερώτηση 4

ένας ενιαίος λογαριασμός internet+tv = θέλει νέο συμβόλαιο, δεν ανοίγουν αυτόματα
δύο λογαριασμοί internet και τηλεόρασης (streaming ή δορυφορική) = ανοίγουν αυτόματα

Το βαλα εγω σε λαπτοπ και συμβαδιζουν ακριβως.....Τωρα αν μειωσε το delay η νοβα ή το αυξησε η κοσμοτε πρεπει να δουμε καποιο ματς live και σε συναρτηση με καποιο live στοιχηματικης να δουμε ποσο delay εχει.
Και στα Nova και στα cosmote sports και στους 2 είναι ακριβώς;

ένας ενιαίος λογαριασμός internet+tv = θέλει νέο συμβόλαιο, δεν ανοίγουν αυτόματα
δύο λογαριασμοί internet και τηλεόρασης (streaming ή δορυφορική) = ανοίγουν αυτόματα

ναι πλεον ειναι ακριβως.Τωρα αν ειναι 1 ή 2 δευτερα μπροστα δεν λεει κατι μην ειμαστε υπερβολικοι.
Σε υπολογιστη ακομα τα κοσμοτε δεν τα εχουν βαλει παντως.

• Like
Reactions: kostthem

Έναν ενιαίο λογαριασμό πληρώνω και παίζουν μια χαρά τόσο στην εφαρμογή όσο και στο δέκτη μου τον δορυφορικό.

Τί θεωρείται καλύτερη απο ποιότητα εικόνας και προσφορας;
ΕΟΝ ή Cosmote δορυφορική για να βλέπει κάποιος μετα τη συμφωνία των 2;
Streaming πάντα. Ο δορυφόρος λίγο bitrate λόγο πολλών καναλιών ανά αναμεταδότη.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω δορυφορικο cosmote και δορυφορικο Eon
Εχουν ανοιξει και στα 2

Θα μπορω να απολαμβανω το ιδιο προγραμμα και στις 2 πλατφορμες για την ωρα
😅

Έναν ενιαίο λογαριασμό πληρώνω και παίζουν μια χαρά τόσο στην εφαρμογή όσο και στο δέκτη μου τον δορυφορικό.
Έχω την εντύπωση ότι συνδυαστικά συμβόλαια με δορυφορική δεν υπάρχουν, ίσως απλά πληρώνεις και τα 2 συμβόλαια σε έναν. Δες στην 2η σελίδα του λογαριασμού αν στη χρέωση παγίων αναφέρει 2 συμβόλαια, στη μία γραμμή fiber κάτι και στην άλλη sat full pack κάτι

• Like
Reactions: thiseas
Εχω δορυφορικο cosmote και δορυφορικο Eon
Εχουν ανοιξει και στα 2

Θα μπορω να απολαμβανω το ιδιο προγραμμα και στις 2 πλατφορμες για την ωρα
😅
Σε ποιο απο τα 2 βλέπεις καλύτερη ποιότητα εικόνας;

ναι πλεον ειναι ακριβως.Τωρα αν ειναι 1 ή 2 δευτερα μπροστα δεν λεει κατι μην ειμαστε υπερβολικοι.
Σε υπολογιστη ακομα τα κοσμοτε δεν τα εχουν βαλει παντως.
Κάτσε τι εννοείς σε υπολογιστή; Σε laptop δεν το τσέκαρες;

Θα τσεκαρω την ποιοτητα στα 2 λιγο μετα
Άπαραδεκτο παντως να μας ζηταει η Cosmote 110 ευρω για διακοπη
Επρεπε να κανουν κάτι για αυτο το θεμα

Έχω την εντύπωση ότι συνδυαστικά συμβόλαια με δορυφορική δεν υπάρχουν, ίσως απλά πληρώνεις και τα 2 συμβόλαια σε έναν. Δες στην 2η σελίδα του λογαριασμού αν στη χρέωση παγίων αναφέρει 2 συμβόλαια, στη μία γραμμή fiber κάτι και στην άλλη sat full pack κάτι
Αυτό που λες είναι....πληρώνω δύο σε έναν λογαριασμό. Όντως στην πίσω σελίδα τα διαχωρίζει. Οπότε μια χαρά. Υπομονή τώρα 2 μήνες για να δούμε που θα καταλήξω αφού και εγώ έχω και τις 2 πλατφόρμες ενεργές.

Ναι ..και σε μένα το ίδιο..ενώ στην εφαρμογή από τηλεόραση παίζουν κανονικά..
Για δορυφορικο δεν ξερω.Σε κινητο τα εχουν ανοιξει,σε λαπτοπ οχι.Λογικα θεμα χρονου θα ειναι

• Like
Reactions: Nikos 76
Μετά από επικοινωνία με την cosmote επιβεβαιώνω πώς όσοι έχουν συνδυαστικό πρόγραμμα double play με tv (full pack , sport pack) δεν έχουν πρόσβαση στα κανάλια novasports αν δεν κάνουν νέο συμβόλαιο. Και μάλιστα εμένα μου ζήτησαν 58.90 ενώ στον τιμοκατάλογο το αντίστοιχο πρόγραμμα το δίνουν με 55.90. Εκβιασμός και αχαριστία μαζί σε πελάτες που τους δίνουν πάνω από 80 ευρώ το μήνα (μαζί με τα κινητα). Θα κρατήσω το eon + και θα πάω σε υποβάθμιση (cinema pack) μην πω και σε οριστική διακοπή

Σε κινητό και λάπτοπ παίζουν κανονικά ναι. Έστειλα κάποια σήματα από το my account, μίλησα και με το support της nova κι έστειλαν κι εκείνοι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι. Μάλλον θέλει το χρόνο του το δορυφορικό.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Σε κινητό και λάπτοπ παίζουν κανονικά ναι. Έστειλα κάποια σήματα από το my account, μίλησα και με το support της nova κι έστειλαν κι εκείνοι αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι. Μάλλον θέλει το χρόνο του το δορυφορικό.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Το ίδιο ακριβώς και σε μένα. Μου είπαν ότι λογικά θα έχει ολοκληρωθεί εντός της ημέρας ( αν και δίνουν παράθυρο μέχρι τις 25 του μηνος)

• Like
Reactions: Bayern7
Τα κανάλια cosmote και στις 2 υπηρεσίες είναι στο ίδιο δευτερόλεπτο. Στα κανάλια nova το παράδοξο είναι ότι στην eon έχει σταθερά 10+ δευτερόλεπτα καθυστέρηση σε σχέση με την cosmote. Δηλαδή στην cosmote τα nova έχουν λιγότερη καθυστέρηση σε σχέση με την eon.