Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Καλησπέρα παλικάρια ,
Στη "διαμάχη" Cosmote tv - EON tv νομίζω ότι είναι καλύτερη η δεύτερη αφού έχει όλα της πρώτης + EUROSPORT. Ειδικά τώρα που σταμάτησαν οι streaming συνδρομές του EUROSPORT...
Για όποιον βλέπει τένις είναι μονόδρομος η EON , με τα 3 Grand Slams ...
Σκέψεις κάνω για το αν κόψω την Cosmote και πάω ΕΟΝ ...

Γνώμες ευπρόσδεκτες...
Το max της discovery δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα? Πάντως για το τέννις καλύτερα εον έχει Roland garos (esp) Wimbledon(nova) us open(esp)

Να ρωτησω, αν εχω καταλαβει καλα, χωρις εξτρα πακετα κτλ μονο με το στανταρ πακετο.

Εχεις:
3 ταυτόχρονες θεασεις σε κοσμοτε, μια αθλητικα

2 θεασεις που μπορει να ειναι και αθλητικα σε νοβα?

Να ρωτησω, αν εχω καταλαβει καλα, χωρις εξτρα πακετα κτλ μονο με το στανταρ πακετο.

Εχεις:
3 ταυτόχρονες θεασεις σε κοσμοτε, μια αθλητικα

2 θεασεις που μπορει να ειναι και αθλητικα σε νοβα?
Στην Cosmote είναι 3 ταυτόχρονες θεάσεις εκ των οποίων 2 μπορούν να είναι τα αθλητικά.

Το max της discovery δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα? Πάντως για το τέννις καλύτερα εον έχει Roland garos (esp) Wimbledon(nova) us open(esp)
... και Australian Open (Eurosport) . MΑΧ streaming δεν υπάρχει , υπήρχε Eurosport streaming μεχρι 22/7.

• Like
Reactions: Stratos19
... και Australian Open (Eurosport) . MΑΧ streaming δεν υπάρχει , υπήρχε Eurosport streaming μεχρι 22/7.
Κατάλαβα γιατί εχθές που έβλεπα το us open έπαιζε διαφήμιση only on max για κάποια αθλητικά γεγονότα

Στην Cosmote είναι 3 ταυτόχρονες θεάσεις εκ των οποίων 2 μπορούν να είναι τα αθλητικά.
Πρεπει να το αλλαξαν με τα νεα πακετα. Θυμαμαι που το εγραφε το 3-1

Θα μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα κάποιο κανάλι COSMOTE SPORTS & Novasports;
Ναι, αν είσαι συνδρομητής της COSMOTE Streaming υπηρεσίας, από τα τέλη Αυγούστου θα μπορείς να δεις ταυτόχρονα έως 3 προγράμματα εκ των οποίων έως 2 αθλητικά.
Αν είσαι συνδρομητής της Δορυφορικής υπηρεσίας, θα συνεχίσεις να μπορείς να παρακολουθείς ένα αθλητικό κανάλι (COSMOTE Sports ή Novasports) από τον αποκωδικοποιητή της δορυφορικής υπηρεσίας και ένα αθλητικό κανάλι από την streaming υπηρεσία, εφόσον έχεις ενεργοποιήσει το streaming addon.
Εάν έχεις ενεργοποιήσει το πακέτο extra συσκευών θα μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα έως 3 προγράμματα εκ των οποίων έως 2 αθλητικά.

• Like
Reactions: kostthem
Λήψη στο box της cosmote δεν μπορώ να κάνω τελικά έτσι; Το πήρα το κουτάκι αλλά δεν το έβαλα ακόμα. Εν τω μεταξύ μου έκαναν νέο συμβόλαιο αλλά παραμένει και η δεύτερη συνδρομή στο δορυφορικό χωρίς να έχω διακόψει ενώ έκανα αίτημα διακοπής λόγω ενσωμάτωσης των συνδρομών σε μία αλλά δεν με έχουν πάρει ακόμα όπως μου είπαν οτι θα κάνουν. Φαντάζεστε να πληρώνω 2 συνδρομές στον ίδιο φορέα; Τραγικό....

Τελικά χθες έγινε η ενεργοποίηση της γραμμής cosmote καθώς την έκανα από την νοβα.. H εικόνα από το box skyworth της cosmote είναι σκοτεινή και θολή. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?

Τελικά χθες έγινε η ενεργοποίηση της γραμμής cosmote καθώς την έκανα από την νοβα.. H εικόνα από το box skyworth της cosmote είναι σκοτεινή και θολή. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?
Απενεργοποίησε HDR και βάλτο 1080p50...

Εγώ που έχω το Shield, είμαι υποχρεωμένος να βλέπω από το κουτάκι ή μπορώ να χρησιμοποιώ και το shield. Περισσότερο αναφέρομαι στο αν μπορώ να μην το ανοίξω καν από το κουτί του και να βάλω κατευθείαν τα credentials στο shield και να βλέπω από εκει. Έχει μήπως διαφορετικές λειτουργίες που το καθιστούν πιο λειτουργικό;

Εγώ που έχω το Shield, είμαι υποχρεωμένος να βλέπω από το κουτάκι ή μπορώ να χρησιμοποιώ και το shield. Περισσότερο αναφέρομαι στο αν μπορώ να μην το ανοίξω καν από το κουτί του και να βάλω κατευθείαν τα credentials στο shield και να βλέπω από εκει. Έχει μήπως διαφορετικές λειτουργίες που το καθιστούν πιο λειτουργικό;
Ναι μια χαρά μπορείς και μάλιστα το shield το θεωρώ την πιο καλή συσκευή. Ότι ανάλυση και να βάλεις (4κ, 1080 κλπ) βάλε 50hz

Δηλαδή δεν έχει κάποια διαφορά το κουτί με την εφαρμογή ξεχωριστή ετσι; Γιατί έχω την εντύπωση πως στη ΝΟΒΑ υπάρχει διαφορά. ποια δεν ξέρω αλλά νομίζω πως υπάρχει.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Δηλαδή δεν έχει κάποια διαφορά το κουτί με την εφαρμογή ξεχωριστή ετσι; Γιατί έχω την εντύπωση πως στη ΝΟΒΑ υπάρχει διαφορά. ποια δεν ξέρω αλλά νομίζω πως υπάρχει.
Στη nova είναι πιο περιορισμένα τα πράγματα. Να φανταστείς το box της Cosmote δεν ξέρω καν που βρίσκεται αυτή τη στιγμή

Για κάποιον λόγο παρατήρησα ότι η ΕΟΝ στο κινητό είναι 5 δευτερόλεπτα μπροστά από την εφαρμογή της Cosmote tv στην τηλεόραση στα Cosmote sport

• Wow
Νούμερα δε βλέπουμε ακόμη αλλά σίγουρα θα υπάρχει αύξηση.

• Like
Νούμερα δε βλέπουμε ακόμη αλλά σίγουρα θα υπάρχει αύξηση.
Εγώ ξέρω τουλάχιστον 5 άτομα που τώρα που μιλάμε βάζουν Cosmote tv ή ΕΟΝ, δηλαδή είναι σε διαδικασία για ενεργοποίηση συνδρομής.