Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Αν το κάνουν αυτό θα χάσουν πολλούς πελάτες, γιατί εγώ πολλές φορές εκτός σπιτιού πέρα το box σε ένα δώματιο που βλέπω(στο σπίτι έχω και δορυφορικό) βλέπω και στο αυτοκίνητο με δεδομένα κινητού στο tablet η όταν πάω στο βουνό.

Αυτο ειναι αλλη περιπτωση και το netflix ακομα που αλλαξε πολιτική αυτο το επιτρέπει

• Like
Reactions: kostthem
Ο κοσμος θελει ελευθερια. Οσοι κοβουν διαμοιρασμο μεσω ταυτοχρονων συσκευων βαζουν και τον ταφο τους. Πολυς κοσμος εκοψε netflix απο οταν εκοψε το διαμοιρασμο και αν κανει κατι παρομοιο nova η cosmote θα γινει το ιδιο και εκει. Ο κοσμος δεν ειναι χαζος. Οταν δει οτι μια υπηρεσια παρα ειναι ακριβη για αυτα που προσφερει θα την κοψει. Η περιοδος των χοντρων αγελαδων τελειωσε να τα ξεχασουν αυτα που ηξεραν. Η cosmote φαινεται να ειναι πιο λογικη σε αυτο το κομματι η nova εκανε πολλα παρατραγουδα παλιοτερα εδω δεν αφηνε να δεις αν ειχες αλλης εταιριας ιντερνετ η με δεδομενα. Το ιδιο ισχυει και στην κινητη οποιος εκοψε απεριοριστα δεδομενα ειδε το κοψιμο των συνδεσεων να ανεβαινει κατακορυφα.

Καλα δεν είναι και ακριβως ετσι τα πράγματα..
"

H αντιμετώπιση του διαμοιρασμού λογαριασμών έφερε 6 εκατ. νέους συνδρομητές στο Netflix"​

Καλα δεν είναι και ακριβως ετσι τα πράγματα..
"

H αντιμετώπιση του διαμοιρασμού λογαριασμών έφερε 6 εκατ. νέους συνδρομητές στο Netflix"​

Μπορει στο εξωτερικο σε χωρες που περνουν 5 6 χιλιαρικα το μηνα εκει σιγουρα θα κερδισε απο ολο αυτο. Σε τριτοκοσμικες χωρες οπως η Ελλαδα οσους ξερουν το εχουν κοψει το netflix μετα τη διακοπη διαμοιρασμου. Και προσπαθουν να το μαζεψουν οσο μπορουν με την προσθηκη του στο cosmote tv.

Μπορει στο εξωτερικο σε χωρες που περνουν 5 6 χιλιαρικα το μηνα εκει σιγουρα θα κερδισε απο ολο αυτο. Σε τριτοκοσμικες χωρες οπως η Ελλαδα οσους ξερουν το εχουν κοψει το netflix μετα τη διακοπη διαμοιρασμου. Και προσπαθουν να το μαζεψουν οσο μπορουν με την προσθηκη του στο cosmote tv.
Δεν ισχύει αυτό. Η προσθήκη του Netflix στη cosmote δεν έχει να κάνει με την Ελλάδα και τη προσπάθεια του Netflix να μαζέψει τίποτε σε τριτοκοσμικές χώρες.
Είναι πανευρωπαϊκή συμφωνία της Deutsche Telekom με το Netflix και η πρώτη χώρα που εφαρμόστηκε είναι η... πρωτοκοσμική... Γερμανία.
Η συμφωνία εξάλλου της Deutsche Telekom με το Netflix είχε υπογραφεί πολύ πριν το Netflix αρχίσει να κόβει το διαμοιρασμό.
Και αντίστοιχες συμφωνίες έχει και στους Αμερικανικούς πάροχους.

Τα καναλια novasports στη cosmote μέσω browser έχουν καθυστερήση περίπου 20 δευτερόλεπτα σε σχέση με cosmote app, eon tv app, eon tv μέσω browser. Αυτό συμβαίνει μόνο στα κανάλια novasports μέσω browser και όχι στα δικά της.Αρα συμβαδίζουν σε όλα οι 2 πλατφόρμες όσον αφορά το delay εκτός από την περίπτωση αυτή. Μάλλον τα ξέχασαν και έμειναν με το παλιό delay της eon.

Δεν ισχύει, το δοκίμασα τώρα στο Nova Prime στο live ματς του Άρη και συμβαδίζουν browser cosmotetvott.gr - Cosmote Android TV App - Cosmote Android app κινητό. Τεχνικά είναι το ίδιο live stream σε όλα αυτά, δεν γίνεται να έχει delay μεταξύ τους, άλλοι παράγοντες στο προκαλούν

Δεν ισχύει, το δοκίμασα τώρα στο Nova Prime στο live ματς του Άρη και συμβαδίζουν browser cosmotetvott.gr - Cosmote Android TV App - Cosmote Android app κινητό. Τεχνικά είναι το ίδιο live stream σε όλα αυτά, δεν γίνεται να έχει delay μεταξύ τους, άλλοι παράγοντες στο προκαλούν
Να το κάνει μόνο σε εμένα; Να έτυχε; Να φταίει ο browser? Το ανέφερε και κάποιος άλλος πριν λίγες μέρες. Θα τσεκάρω πάλι.

Πάντα για κάποιον λόγο έχω μεγαλύτερο delay σε υπολογιστή ή κινητό από ότι στην εφαρμογή της τηλεόρασης, και στις 2 πλατφόρμες

Κλικ firefox-tap android ταυτόχρονα 2 φορές άνοιξα-έκλεισα το prime και είναι ακριβώς στο ίδιο. Τεχνικά το stream δουλεύει σε κομμάτια, ανοίγοντας πρώτη φορά το κανάλι δίνει 30 δευτερόλεπτα - εάν υπάρχει καθυστέρηση (CPU bound, μικρή RAM, αργό internet) μπορεί να δώσει τα επόμενα 30 και έτσι φαίνεται να έχει delay, στη συνέχεια δίνει το περιεχόμενο που ακολουθεί σε κομμάτια των 10 δευτερολέπτων. Υπό ιδανικές συνθήκες παίρνουν και οι 2 συσκευές το ίδιο κομμάτι, αλλιώς λογικά ένα άνοιγμα-κλείσιμο του καναλιού σε αυτή που έμεινε πίσω θα το συγχρονίσει

Ήρθε η ώρα για τη δεύτερη πρόβλεψή μου...
Δεν ξέρω αν, και πόσοι θυμάστε την πρώτη, η οποία ( σύμφωνα με την πλειοψηφία των post ) ευτυχώς διαψεύστηκε... Είχε να κάνει, με το κατά πόσο τα κανάλια της Nova, θα είχαν καλύτερη εικόνα μέσω της Cosmote.

Όμως μια εκτίμηση πρώτα... Είμαι βέβαιος πως κατά τη διάρκεια της συμφωνίας, οι 2 εταιρείες θα ακολουθήσουν την ίδια πολιτική, που είχε ακολουθήσει η Nova, την περίοδο συνεργασία της με Vodafone και Wind... Με αποτέλεσμα στις ανακοινώσεις των στοιχείων τους, να εμφανίζεται ότι έχουν πάνω - κάτω τον ίδιο αριθμό συνδρομητών, οι οποίοι θα είναι, τώρα στην αρχή τουλάχιστον, γύρω στις 900, με 950 χιλιάδες...

Και τώρα, η δεύτερη πρόβλεψη ( νιώθω σαν να " κλέβω εκκλησία " )...
Μετά το τέλος της συμφωνίας, αν έρθει αυτό... Αν η Nova, η οποία είχε πριν γύρω στις 430 χιλιάδες, έχει πάνω από 200 χιλιάδες θα είναι... Miracolo!

Επειδή δε το βρήκα. Ποιο από τα 2 boxakia θεωρείται καλύτερο; 😂
Έχει atmos της eon?

Ήρθε η ώρα για τη δεύτερη πρόβλεψή μου...
Δεν ξέρω αν, και πόσοι θυμάστε την πρώτη, η οποία ( σύμφωνα με την πλειοψηφία των post ) ευτυχώς διαψεύστηκε... Είχε να κάνει, με το κατά πόσο τα κανάλια της Nova, θα είχαν καλύτερη εικόνα μέσω της Cosmote.

Όμως μια εκτίμηση πρώτα... Είμαι βέβαιος πως κατά τη διάρκεια της συμφωνίας, οι 2 εταιρείες θα ακολουθήσουν την ίδια πολιτική, που είχε ακολουθήσει η Nova, την περίοδο συνεργασία της με Vodafone και Wind... Με αποτέλεσμα στις ανακοινώσεις των στοιχείων τους, να εμφανίζεται ότι έχουν πάνω - κάτω τον ίδιο αριθμό συνδρομητών, οι οποίοι θα είναι, τώρα στην αρχή τουλάχιστον, γύρω στις 900, με 950 χιλιάδες...

Και τώρα, η δεύτερη πρόβλεψη ( νιώθω σαν να " κλέβω εκκλησία " )...
Μετά το τέλος της συμφωνίας, αν έρθει αυτό... Αν η Nova, η οποία είχε πριν γύρω στις 430 χιλιάδες, έχει πάνω από 200 χιλιάδες θα είναι... Miracolo!
Να ξέρεις η Nova θα πέσει πάρα πολύ.... Φίλη μου δουλεύει σε κατάστημα Nova και πάει η διακοπή γόνα καθημερινά.... Βέβαια αυτό δεν θα φανεί αυτό το μήνα και τον επόμενο γιατί μου είπε ότι κόβεται μετά από 1,5 μήνα...κάτι τέτοιο...δεν ξέρω γιατί...Και το κορυφαίο..... Δεν κάνουν αντιπροσφορά μου είπε σαν εταιρεία...σαν την Cosmote TV που έφτασε να δίνει μέχρι και 6! μήνες δώρο..... Δεν ξέρω που το πάνε..

Όλοι για την cosmote, δουλεύουν. Αν έκανε μικρές κινήσεις, πρόσθετε κάποια μουσικά κανάλια, το cinema 3 HD κλπ., θα έφτανε πολύ ψηλά.
Και κινηματογραφικά. Βασικά κάποιο συνδυαστικό πακέτο με κάποια υπηρεσία που να αξίζει σε τιμή (με το Netflix δεν πετυχαίνει η συνταγή)

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εγω πιστευω παντως οτι τη νοβα την κραταγε η ευρωλιγκα. Τωρα οντως θα χασει πολλους συνδρομητες.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Δηλαδη, οσοι ειχαν ΝΟΒΑ,στην πραγματικοτητα προτιμουσαν ολο το θεματικο περιεχομενο της ΚΟΣΜΟΤΕ, εκτος των αθλητικων της ΝΟΒΑ που υπερισχυε και τωρα πλεον θα πανε στην ΚΟΣΜΟΤΕ ?

Η ειναι τοσοι πολλοι αυτοι που ειχαν και τις 2 πλατφορμες μονο και μονο για τα αθλητικα ? Αυτοι λογικα θα κοψουν τη μια απο τις δυο αλλα γιατι δηλαδη να πανε σουμπιτοι στην κοσμοτε ?

Να ξέρεις η Nova θα πέσει πάρα πολύ.... Φίλη μου δουλεύει σε κατάστημα Nova και πάει η διακοπή γόνα καθημερινά.... Βέβαια αυτό δεν θα φανεί αυτό το μήνα και τον επόμενο γιατί μου είπε ότι κόβεται μετά από 1,5 μήνα...κάτι τέτοιο...δεν ξέρω γιατί...Και το κορυφαίο..... Δεν κάνουν αντιπροσφορά μου είπε σαν εταιρεία...σαν την Cosmote TV που έφτασε να δίνει μέχρι και 6! μήνες δώρο..... Δεν ξέρω που το πάνε..
Όταν έκανα το αίτημα διακοπής στα τέλη του Ιούλη μου αντιπρότειναν την επόμενη μέρα τηλεφωνικά 3 μήνες δώρο το πάγιο απλά για να συνεχίσω εκεί, με ίδια ημερομηνία λήξης συμβολαίου.

Δοθείσης της ευκαιρίας, ας τοποθετηθώ:

* Οι εταιρείες εκτιμούν πως 50 χιλιάδες άτομα έχουν συνδρομή και σε Κοτέ και σε Γόβα (κατά τη γνώμη μου αυτό το νούμερο είναι μεγαλύτερο αλλά εγώ δεν έχω στοιχεία).
* Την ίδια στιγμή εκτιμούν πως υπάρχουν 550 - 950 χιλιάδες "συνδρομητές" με πειρατικό μποξάκι (στο μεταξύ τους υπολογίζουν όλους ως διαφυγόντα έσοδα / κέρδη, κάτι που προφανώς δεν ισχύει αλλά δεν είναι της παρούσης).

Οπότε, εκτιμούν πως θα χάσουν πολύ λιγότερους συνδρομητές από την πρώτη περίπτωση σε σύγκριση με όσους θα κερδίσουν από τη δεύτερη. Αυτό έχει μια λογική.

Συνδυαστικά με τα μικρότερα έξοδα για την απόκτηση δικαιωμάτων μελλοντικών διοργανώσεων λόγω του άτυπου μορατόριουμ, ειδικά στις περιπτώσεις που χτυπώντας τις τιμές τις είχαν φτάσει στο θεό, εκτιμούν πως θα υπάρξει ταυτόχρονα μείωση εξόδων και αύξηση εσόδων.

Δεν έχω πληροφορίες εκ των έσω, απλά φιλτράρισα τις δημόσια διαθέσιμες.

Προσωπικά θέλω πάρα πολύ να πετύχει αυτό το πείραμα. Υπάρχει άμεσο κέρδος στο μηνιαίο budget μου και μεγάλη ευκολία στο zapping.

Επίσης δεν πιστεύω ούτε τις "διαρροές" για χιλιάδες κλήσεις στα τηλεφωνικά κέντρα των εταιρειών, ούτε τις εκατοντάδες χιλιάδες διακοπές.

Ακόμα και εμείς που επιλέξαμε Κοτέ θέλουμε τη Γόβα οικονομικά υγιή. Αν μείνει ένας θα μας απαυτώσει ασάλιωτα.

Όταν έκανα το αίτημα διακοπής στα τέλη του Ιούλη μου αντιπρότειναν την επόμενη μέρα τηλεφωνικά 3 μήνες δώρο το πάγιο απλά για να συνεχίσω εκεί, με ίδια ημερομηνία λήξης συμβολαίου.

Δοθείσης της ευκαιρίας, ας τοποθετηθώ:

* Οι εταιρείες εκτιμούν πως 50 χιλιάδες άτομα έχουν συνδρομή και σε Κοτέ και σε Γόβα (κατά τη γνώμη μου αυτό το νούμερο είναι μεγαλύτερο αλλά εγώ δεν έχω στοιχεία).
* Την ίδια στιγμή εκτιμούν πως υπάρχουν 550 - 950 χιλιάδες "συνδρομητές" με πειρατικό μποξάκι (στο μεταξύ τους υπολογίζουν όλους ως διαφυγόντα έσοδα / κέρδη, κάτι που προφανώς δεν ισχύει αλλά δεν είναι της παρούσης).

Οπότε, εκτιμούν πως θα χάσουν πολύ λιγότερους συνδρομητές από την πρώτη περίπτωση σε σύγκριση με όσους θα κερδίσουν από τη δεύτερη. Αυτό έχει μια λογική.

Συνδυαστικά με τα μικρότερα έξοδα για την απόκτηση δικαιωμάτων μελλοντικών διοργανώσεων λόγω του άτυπου μορατόριουμ, ειδικά στις περιπτώσεις που χτυπώντας τις τιμές τις είχαν φτάσει στο θεό, εκτιμούν πως θα υπάρξει ταυτόχρονα μείωση εξόδων και αύξηση εσόδων.

Δεν έχω πληροφορίες εκ των έσω, απλά φιλτράρισα τις δημόσια διαθέσιμες.

Προσωπικά θέλω πάρα πολύ να πετύχει αυτό το πείραμα. Υπάρχει άμεσο κέρδος στο μηνιαίο budget μου και μεγάλη ευκολία στο zapping.

Επίσης δεν πιστεύω ούτε τις "διαρροές" για χιλιάδες κλήσεις στα τηλεφωνικά κέντρα των εταιρειών, ούτε τις εκατοντάδες χιλιάδες διακοπές.

Ακόμα και εμείς που επιλέξαμε Κοτέ θέλουμε τη Γόβα οικονομικά υγιή. Αν μείνει ένας θα μας απαυτώσει ασάλιωτα.
Αν μείνει ένας θα πάμε πάλι στα 70€ για μία πλατφόρμα μόνο τηλεόραση....από την άλλη δεν μπορούμε να πληρώνουμε και τις δύο για να βλέπουμε (περίπου) τα ίδια..... Όσο για τον αριθμό συνδρομητών που έχουν και τις δύο πλατφόρμες, από γνωστούς και φίλους και από τις διακοπές που γίνονται στην Nova (αλλά και στην Cosmote) και από αυτά που βλέπουμε, πρέπει να είναι τουλάχιστον 250.000+χιλιάδες.... Σε αντίθεση με κάτι "δημοσιογράφους" που έλεγαν 5.000 μόνο έχουν και τις δύο....5.000 άτομα έχουν και τις δύο μόνο στο "χωριό" μου....