Συμφωνία ΟΤΕ & Nova για από κοινού μετάδοση των αθλητικών καναλιών τους.

Να ξέρεις η Nova θα πέσει πάρα πολύ.... Φίλη μου δουλεύει σε κατάστημα Nova και πάει η διακοπή γόνα καθημερινά.... Βέβαια αυτό δεν θα φανεί αυτό το μήνα και τον επόμενο γιατί μου είπε ότι κόβεται μετά από 1,5 μήνα...
Μην περιμενειϛ να φανει κατι! Γιατι, οπωϛ εγραψα...
Όμως μια εκτίμηση πρώτα... Είμαι βέβαιος πως κατά τη διάρκεια της συμφωνίας, οι 2 εταιρείες θα ακολουθήσουν την ίδια πολιτική, που είχε ακολουθήσει η Nova, την περίοδο συνεργασία της με Vodafone και Wind... Με αποτέλεσμα στις ανακοινώσεις των στοιχείων τους, να εμφανίζεται ότι έχουν πάνω - κάτω τον ίδιο αριθμό συνδρομητών, οι οποίοι θα είναι, τώρα στην αρχή τουλάχιστον, γύρω στις 900, με 950 χιλιάδες...

• Like
Reactions: Joker19
Ανεξήγητα πράγματα! Γιατί να διακόψει κάποιος τώρα τη μια πλατφόρμα για να πάει στην αλλη;

Καλησπέρα κ από εμένα ...επειδή σήμερα αύριο πάω για νέα συνδρομή θα ήθελα να ρωτήσω το εξής ( για σιγουριά)...
Η ταυτόχρονη θέαση μέχρι 2 κανάλια σε οτε και 3 σε nova οκ, είναι πλέον δεδομένη..
Μπορεί όμως κάποιος να δει ταυτοχρονα το ίδιο κανάλι ? Η απλά βλέπει ταυτόχρονα 2 μεν αθλητικά, αλλά πρέπει να είναι διαφορετικά?

Ανεξήγητα πράγματα! Γιατί να διακόψει κάποιος τώρα τη μια πλατφόρμα για να πάει στην αλλη;
Εγω ξερω πολλους που ειχαν nova μονο για την euroleague, ενω θα ηθελαν να ειχαν και κοσμοτε για το cinema 3 και history.
Τωρα φυγαν απο τη nova και πηγαν cosmote.

να μην σε ξεπερναει γιατι κι εγω ρωτησα φιλο που τα εχει και τα 2 και μου πε:
1) πολυ καλυτερη η εφαρμογη του οτε απο της νοβα και
2( πολυ καλυτερο replay tv για οποιον τον ενδιαφερει,
3) περισσοτερα (ελευθερα) καναλια (δεν εχει καλη κεραια ή καθολου δεν θυμαμαι), επισης για οποιον τον ενδιαφερει

και τελος πολλοι εχουν τηλεφωνα (σταθερα/κινητα) απο cosmote σε πακετο με τηλεοραση (3play) και σιγα μην θελουν να πανε στην wind ;)

Το ότι θα πάνε και καλά όλοι Cosmote ενω η Nova εχει τα ίδια αθλητικά + EUROSPORT με ξεπερνάει
Οι περισσότεροι έχουν το πακέτο στη Nova με τα 100 Mbps και EON+.
Οι πανέξυπνοι της Nova το πήγαν στα 50 ευρώ από 46. Αύξηση 4 ευρώ.
Το αντίστοιχο πακέτο η Cosmote το έχει 55 ευρώ.
Αντί να χτυπήσουν κάπως στη τιμή και να το πάνε άντε 49 ευρώ που ακούγεται καλύτερα στο αυτί το πήγαν 50 στρογγυλό.
Είναι και θέμα ψυχολογικό, σου λέει ο άλλος τι 50 τι 55, ένα τάληρο διαφορά και θα έχω και όλα τα ελληνικά κανάλια με replay και κανάλι με ελληνικές ταινίες και internet με την εγγύηση της Cosmote.
Η Nova για να μην φεύγει ο κόσμος θα έπρεπε να μην έβαζε 4 ευρώ αυξήσεις στα πακέτα της, οι τιμές πλέον είναι πολύ κοντά με τη Cosmote.
Ας έκανε εξυπνότερη τιμολόγηση στα συνδυαστικά πακέτα της, στη τιμή μόνο μπορεί να χτυπήσει τη Cosmote όταν και οι δυο έχουν novasports και Cosmote sport.
Και το +4 ευρώ που έβαλε δείχνει ότι δεν θέλει να το κάνει.
Ας πρόσεχε.

Last edited:
Το +4 δεν ξέρω πως προέκυψε, αρχικά άμα δείτε μιλούσαμε για +3 cosmote που ίσχυσε και +1 η Nova

Η Nova δεν μπορεί να ανταγωνιστεί σε brand κυρίως internet εφόσον μιλάμε για τα συνδυαστικά και μετά τηλεόρασης την Cosmote για μόνο 5 ευρώ διαφορά, τώρα δεν θα γίνουν πολλές μεταβάσεις αφού υπάρχουν ενεργά συμβόλαια, όσο περνάει ο καιρός και λήγουν συμβόλαια Nova εκεί για μένα θα γίνει η μεγάλη αλλαγή αριθμών υπέρ της Cosmote αφού όπως σωστά είπε ο φίλος τι 50 τι 55, πολύ δύσκολα οι περισσότεροι θα επιλέξουν nova χωρίς να δεσμεύονται από συμβόλαιο με σχεδόν ίδια τιμή το μήνα

Last edited:
H Nova σε δεσμεύει με box και μια μόνο συσκευή - θέαση σε οθόνη. Τρομερά δύσχρηστο, το έζησα και υπέφερα. Κάποια στιγμή κόλλησε και δεν μπορούσα να κάνω και ανανέωση την έξτρα οθόνη και έμεινα μόνο με το box και το support δεν κατάφερε ποτέ να το λύσει.

Για την καλύτερη εφαρμογή της Cosmote από της Nova που λετε καποιοι δε νομίζω να ισχύει . Υπάρχουν πολλοι που λενε το αναποδο ! Εμενα η εμπειρία μου ειναι παρόμοια και με τις δυο εφαρμογές . Γενικά δουλευουν καλά και οι δύο ,μην τρελαθούμε.
Τώρα όσον αφορά το αθλητικό περιεχόμενο , η Νόβα ειναι καλύτερη. Εχει όλα της Cosmote + EUROSPORT. Είχα συνδρομή EUROSPORT , την πλήρωνα €25 τον χρόνο για να βλέπω βασικά τα 3 grand slam του τενις. 10 live κανάλια περιπου !!! Το EUROSPORT όμως κατήργησε παγκοσμίως αυτό τον τρόπο και ο μόνος τρόπος να δεις EUROSPORT (2 κανάλια) ειναι μεσω NOVA (και Vodafone TV) .
Βέβαια καποιοι ειναι φανατικοι του BBC EARTH και του iConcerts channel (δορυφόρος μόνο) που εχει συναυλίες και παιζουν αποκλειστικά στην Cosmote , οπως και το Mega και Αντ1 .
Όποιος όμως βλέπει τενις ειναι μονόδρομος η Νοβα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την εφαρμογή της cosmote είναι ότι στο αρχικό μενού των καναλιών δεν βλέπεις τι παίζει κάθε κανάλι και πρέπει να μπεις για να το δεις. Κατά τα άλλα έχει πολύ καλή εικόνα αλλά αργές αλλαγές καναλιών σε σχέση με της ΕΟΝ. Στο δορυφορικό όντως έχει καλύτερη εικόνα η ΕΟΝ αφού στην cosmote παρατηρείται έντονη θολούρα κυρίως γύρω από τα λογότυπα και τις πληροφοριών του αγώνα. Μιλάω πάντα για το αθλητικό πρόγραμμα.

Για την καλύτερη εφαρμογή της Cosmote από της Nova που λετε καποιοι δε νομίζω να ισχύει . Υπάρχουν πολλοι που λενε το αναποδο ! Εμενα η εμπειρία μου ειναι παρόμοια και με τις δυο εφαρμογές . Γενικά δουλευουν καλά και οι δύο ,μην τρελαθούμε.
Τώρα όσον αφορά το αθλητικό περιεχόμενο , η Νόβα ειναι καλύτερη. Εχει όλα της Cosmote + EUROSPORT. Είχα συνδρομή EUROSPORT , την πλήρωνα €25 τον χρόνο για να βλέπω βασικά τα 3 grand slam του τενις. 10 live κανάλια περιπου !!! Το EUROSPORT όμως κατήργησε παγκοσμίως αυτό τον τρόπο και ο μόνος τρόπος να δεις EUROSPORT (2 κανάλια) ειναι μεσω NOVA (και Vodafone TV) .
Βέβαια καποιοι ειναι φανατικοι του BBC EARTH και του iConcerts channel (δορυφόρος μόνο) που εχει συναυλίες και παιζουν αποκλειστικά στην Cosmote , οπως και το Mega και Αντ1 .
Όποιος όμως βλέπει τενις ειναι μονόδρομος η Νοβα.
Αν και δεν γνωριζω τα τουρνουα του τεννις, αρκετο τεννις εχει και η cosmote.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την εφαρμογή της cosmote είναι ότι στο αρχικό μενού των καναλιών δεν βλέπεις τι παίζει κάθε κανάλι και πρέπει να μπεις για να το δεις. Κατά τα άλλα έχει πολύ καλή εικόνα αλλά αργές αλλαγές καναλιών σε σχέση με της ΕΟΝ. Στο δορυφορικό όντως έχει καλύτερη εικόνα η ΕΟΝ αφού στην cosmote παρατηρείται έντονη θολούρα κυρίως γύρω από τα λογότυπα και τις πληροφοριών του αγώνα. Μιλάω πάντα για το αθλητικό πρόγραμμα.
Πατάς μενού και "παίζει τώρα"

Attachments

• Screenshot_2024-09-06-23-12-34-484_gr.cosmote.cosmotetv.android.jpg
    Screenshot_2024-09-06-23-12-34-484_gr.cosmote.cosmotetv.android.jpg
    1 MB · Views: 58
Αυτο ειναι απο κινητο. Μιλαω για την εφαρμογη σε τηλεοραση. Στην αρχικη οθονη που δειχνει τη λιστα των καναλιων βλεπειϛ μονο λογοτυπο.
Δεν διαφέρει το μενού ανάμεσα σε browser - κινητό - tv, παντού το ίδιο είναι

Attachments

• 1 IMG_20240907_0945541.jpg
    1 IMG_20240907_0945541.jpg
    1.6 MB · Views: 61
  • 2 IMG_20240907_0946161.jpg
    2 IMG_20240907_0946161.jpg
    1.8 MB · Views: 60