..)
4. Βρε παιδιά μια χαρά ήταν o SANYO... Αφού μας άρεσε σας λέω (Γιατρέ μια τέτοια ρυθμισούλα να μου κάνεις και μένα... σαν τη χτεσινή, όχι την άλλη του Σαββάτου που μου τον χλώμιαζε...)
:
αμα εχεις μπυρες ερχομαι!!!Ό,τι θέλετε (και να τον δείτε) στην διάθεσή σας όταν τον στήσω... Θάχω και μπύρες...
:award: :award: :award:
Βασικά δεν με ενδιαφέρει παιχνιδομηχανή οπότε γιατί όχι. Να το σκεφτώ. Άσε όμως να το πάρω πρώτα (έρχεται μετά 4 βδομάδες). Υπάρχει περίπτωση ο αντιπρόσωπος να δώσει κάποια οθόνη αντί για αυτό.αμα εχεις μπυρες ερχομαι!!!
ΥΓ.εαν δεν θελεις το ps3, και μου κανεις μια καλη τιμη το θελω.
Mε αυτά αισθάνομαι καλύτερα... ιδίως από κάποιον που έχει D-ILA...Καλοριζικος και απο μενα και καλοθεατος! :ernaehrung004:
Τηλεφωνηθηκα και εγω χθες το βραδυ με τον φιλτατο Μανωλη Καστρουνή, και μετα και απο τη δικη του προτροπή αλλά και απο όσα διαβασα εδώ, έκλεισα τον SANYO για εναν γνωστό μου ...(
Anyway, από ότι μου ειπε και ο Μανωλης, θα κερδισει την "ελαχιστη φαινομενικα" διαφορα στη φωτεινοτητα του σε σχεση με τους υπολοιπους, αν τον τοποθετησει καποιος οσο πιο κοντα γινεται στο πανι, αναλογα βεβαια και με τις ιντζες που θελει να εχει.... Οποτε, μιας και ο γνωστος μου θα παρει βαση οροφης και θα τον κρεμασουμε μαζι, και το πανι του ειναι γυρω στις 100'', θα κοιταξω να τον κρεμασω σχετικά κοντα...
Η δε ευκρινεια του ηταν τοσο καλη, (απο οτι μου ειπε και ο γνωστος μου) που ΑΝ δεν ηξερε ότι ειναι ο SANYO μπορει να τον περναγε για καποιον φθηνο DLP.... Οσο για το μαυρο του, στη χαμηλη σκάλα της λαμπας (που θα τον δουλευει και πιο πολυ), και με την ιριδα στο αυτοματο, φτιαχνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και ειδικοτερα και αν ο χωρος του ειναι ανοικτοχρωμος και φωτεινος ΔΕΝ θα καταλαβει καμια διαφορα απο το να επαιρνε τον Επσον ή τον Panasonic...
Μολις τον παραλαβει και τον κρεμασουμε (μετά το Πάσχα, γιατι την Μεγαλη εβδομαδα θα λειπει) θα σας πω νεότερα....:ernaehrung004:
Mε αυτά αισθάνομαι καλύτερα... ιδίως από κάποιον που έχει D-ILA...
Καλοριζικος και απο μενα και καλοθεατος! :ernaehrung004:
Τηλεφωνηθηκα και εγω χθες το βραδυ με τον φιλτατο Μανωλη Καστρουνή, και μετα και απο τη δικη του προτροπή αλλά και απο όσα διαβασα εδώ, έκλεισα τον SANYO για εναν γνωστό μου ...(πρωταρης κι αυτος, αλλα εχει ερθει σπιτι μου αρκετες φορες και εχουμε δει ταινιες στον DILA μου, οπότε όπως καταλαβαινετε εχει καποιες "απαιτησεις" στην ποιοτητα της εικονας) :smash:
Anyway, από ότι μου ειπε και ο Μανωλης, θα κερδισει την "ελαχιστη φαινομενικα" διαφορα στη φωτεινοτητα του σε σχεση με τους υπολοιπους, αν τον τοποθετησει καποιος οσο πιο κοντα γινεται στο πανι, αναλογα βεβαια και με τις ιντζες που θελει να εχει.... Οποτε, μιας και ο γνωστος μου θα παρει βαση οροφης και θα τον κρεμασουμε μαζι, και το πανι του ειναι γυρω στις 100'', θα κοιταξω να τον κρεμασω σχετικά κοντα...
Η δε ευκρινεια του ηταν τοσο καλη, (απο οτι μου ειπε και ο γνωστος μου) που ΑΝ δεν ηξερε ότι ειναι ο SANYO μπορει να τον περναγε για καποιον φθηνο DLP.... Οσο για το μαυρο του, στη χαμηλη σκάλα της λαμπας (που θα τον δουλευει και πιο πολυ), και με την ιριδα στο αυτοματο, φτιαχνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και ειδικοτερα και αν ο χωρος του ειναι ανοικτοχρωμος και φωτεινος ΔΕΝ θα καταλαβει καμια διαφορα απο το να επαιρνε τον Επσον ή τον Panasonic...
Μολις τον παραλαβει και τον κρεμασουμε (μετά το Πάσχα, γιατι την Μεγαλη εβδομαδα θα λειπει) θα σας πω νεότερα....:ernaehrung004:
Ευχαριστώ Γιώργο. Χάρηκα που σε γνώρισα στην παρουσίαση.Φίλε Messenger καλορίζικος, καλοκρέμαστος και καλοθέατος!!! Είμαι βέβαιος ότι θα τον καταχαρείτε και εσείς και οι φίλοι σας. Το μηχανάκι είναι πολύ καλό, όπως άλλωστε και όλα του συγκριτικού, και είναι βέβαιο ότι αν το συνοδέψεις με ένα καλό player θα σε ανταμείψει...
Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.
σου έστειλα π.μ.Βασικά δεν με ενδιαφέρει παιχνιδομηχανή οπότε γιατί όχι. Να το σκεφτώ. Άσε όμως να το πάρω πρώτα (έρχεται μετά 4 βδομάδες). Υπάρχει περίπτωση ο αντιπρόσωπος να δώσει κάποια οθόνη αντί για αυτό.
Σε κάθε περίπτωση θα έχω υπόψη μου το ότι σε ενδιαφέρει, όπως καταλαβαίνεις δεν θα είναι καθόλου μεταχειρισμένο. Άλλωστε μετά τις μπύρες δεν θα βλέπεις μπροστά σου :silly:
Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές...
Καλορίζικος και καλοθέατος! Πολύ τίμιο μηχανάκι για τα λεφτά του.Λοιπόν φίλοι χτές πήγα με τη γυναίκα μου στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ και έκλεισα τον SANYO+PS3.
Πιθανόν να τον είδες με τις "πολύ γρήγορες" ρυθμίσεις που έκανα εγώ (με το μάτι και με το DVE HD Basics και τα χρωματικά φίλτρα του) την περασμένη Τρίτη όταν πήγα στην Ηχοέκφραση για να δω τον Sanyo και Panasonic δίπλα-δίπλα αν ενδιάμεσα δεν τον πείραξε κάποιος.4. Βρε παιδιά μια χαρά ήταν o SANYO... Αφού μας άρεσε σας λέω (Γιατρέ μια τέτοια ρυθμισούλα να μου κάνεις και μένα... σαν τη χτεσινή, όχι την άλλη του Σαββάτου που μου τον χλώμιαζε...)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.