συμπεριφορα προβολεα

Status
Not open for further replies.
Mπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι αυτο,γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση.-bye-
http://www.htmarket.com/vibab.html
Product Description
pad
The Vibration Absorber Ceiling Mount for wood installations reduces unwanted vibrations on mounting surface that may cause internal damage or cause interference with projector image. If mounting to Unistrut�, order model ACC 845.

εγω επειδη εχω της .....τον χαβα ,εδω τι λεει?

"Μειωνει ανεπιθυμητες δονησεις στην επιφανεια της βασης στηριξης, οι οποιες δυνανται, να προκαλεσουν εσωτερικη βλαβη ή παρεμβολη στην εικονα του προβολεα"

"δυνανται, να προκαλεσουν εσωτερικη βλαβη"
Δύνανται; Τί δύνανται; Την έχουν προκαλέσει προ πολλού και είναι και ανήκεστος. :p

YΓ Για τον προβολέα μιλάμε πάντα, εννοείται. :)

Απλα εκανα μια ελευθερη μεταφραση. Δεν ειμαι ουτε εγγλεζος, ουτε ειμαι καθηγητης αγγλικων.

Αν παλι δεν καταλαβα, γραψε λαθος

Ok, απλα μου φανηκε ευκολως κατανοητο, οταν μαλιστα αναφερεται σε οροφες απο ξυλο, που γνωριζεις ποσο επιρρεπές ειναι το υλικο αυτο στην μετάδοση κραδασμων...

Υπό κάποιες συνθήκες, και το νερό του Καματερού προστατεύει. Ομοίως όπως οι χάντρες για το μάτι και άλλα σοβαρά επιστημονικά επιτεύγματα.

Μα φυσικα, αν εχεις προβλημα κραδασμων στον χωρο σου, πρεπει να φροντισεις για την αποσόβηση τους! Δεν ειναι δυνατον να βαρανε τα σαμπ σε ενα χωρο με ξυλινο πατωμα-οροφή και να μην θολωνει η εικονα απο τις δονησεις! Σε τετοια ακραια παραδειγματα, ειναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ να βαλεις ειδικες βασεις οπως αυτη του λινκ..
Αυτο ομως ειναι τελειως ασχετο με το θεμα της συζητησης μας, δηλαδη κατα ποσον η χρηση αντικραδασμικων ποδαρακιων μπορει να βελτιωσει την ποιοτητα της εικονας...

Παίδες...για παρεμβολή λέει, όχι για βελτίωση εικόνας. Προφανώς μιλάνε για περιπτώσεις που οι δονήσεις κουνάνε τον προβολέα ολόκληρο.

η αλλη βδομαδα θαναι βαρια για καποιους...........
μεχρι τοτε πειτε οτι θελετε
μετα...................
μεχρι τοτε κουραγιο.........................

Χορτασαμε απο βαρυγδουπες δηλωσεις Αρτζι... Ελπιζω την αλλη εβδομαδα να μας πεις επιτελους τι ειδες στο πειραμα που προφανως ετοιμαζεις..Αληθεια, τι ετοιμαζεις, δεν εχω καταλαβει;;

Re: Απάντηση: συμπεριφορα προβολεα

Χορτασαμε απο βαρυγδουπες δηλωσεις Αρτζι... Ελπιζω την αλλη εβδομαδα να μας πεις επιτελους τι ειδες στο πειραμα που προφανως ετοιμαζεις..Αληθεια, τι ετοιμαζεις, δεν εχω καταλαβει;;

κατσε να μαλακωσει πρωτα το ... βετουλι και μετα εχει μαγειρεμα.

εισαι και βιαστικος -bye-

Status
Not open for further replies.