Συμπίεση και ποιότητα

Οχι, το λαμπακι δεν ειναι κατι το αξιοπροσεκτο. Μπορει π.χ. απο καποιο λαθος στην συνδεση να παραμενει συνεχεια ανοιχτο και το αντιστροφο ή να αναβει σε τυχαιες στιγμες.

Το seek δεν εχει σχεση με το αναφερθεν led. Η στιγμη του seek ειναι χιλιοστα του δευτερολεπτου, κατι απειροελαχιστο.

Οσον αφορα το buffering, δεν εχει τοση σημασια ο player αλλα το buffering method που υποστηριζει καποιο προτυπο.

:violent-smiley-030: :offtopic:

Ρε συ Δημήτρη, εμένα με ανησυχεί αύτή η cache. Πόσο jitter να έχει άραγε...

Μα φυσικά παίζει ρόλο η τεχνολογία της. Αν είναι SRAM π.χ. έχει σαφώς λιγότερο jitter από την DRAM.. Αν είναι καμμιά flash.. κλάφτα.. άκου από κασέτα καλύτερα.. :flipout:

:p

Οχι, το λαμπακι δεν ειναι κατι το αξιοπροσεκτο. Μπορει π.χ. απο καποιο λαθος στην συνδεση να παραμενει συνεχεια ανοιχτο και το αντιστροφο ή να αναβει σε τυχαιες στιγμες.

Τα τελευταία 18 χρόνια δεν έχω πετύχει κάτι τέτοιο, αλλά τέσπα..

Το seek δεν εχει σχεση με το αναφερθεν led. Η στιγμη του seek ειναι χιλιοστα του δευτερολεπτου, κατι απειροελαχιστο.

Οσον αφορα το buffering, δεν εχει τοση σημασια ο player αλλα το buffering method που υποστηριζει καποιο προτυπο.

Τι είδους πρότυπο;

Τα τελευταία 18 χρόνια δεν έχω πετύχει κάτι τέτοιο, αλλά τέσπα..

Αν ο τεχνικός που στήνει το μηχάνημά σου δεν μπορεί να καταλάβει ότι εκεί που λέει το manual να βάλει το λαμπάκι του power ΔΕΝ είναι η θέση για το λαμπάκι του δίσκου τότε γίνεται...
Δηλαδή αν είναι ηλίθιος ή άσχετος και πιστεύει ότι μπορεί να το στήσει χωρίς RTFM (ηλίθιος^2)

Τι είδους πρότυπο;

Του smartdrive; :BDGBGDB55: