Εμεις ειμαστε με τον τον παππού της ξαδέρφης του μπατζανάκη του Μπάμπη του Σουγιά που εφτασε 95 με τον συγκεκριμενο τροπο ζωης..Οι υπολοιποι 99 δεν μας ενδιαφερουν.Θα ακουστώ κοινότυπος αλλά αυτά που θα πω, νομίζω ότι, λίγο πολύ, όλοι τα έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας.
Καλές οι εξυπναδίτσες σαν του αγαπητού Σπύρου (έφυγες ρε και δεν παίξαμε μπασκετάκι με τον συνονόματο) αλλά για τον τρόπο ζωής μας και για τις κακές συνήθειες, κάποια στιγμή θα έρθει ο "λογαριασμός". Για κάποιους ο λογαριασμός είναι πολύ βαρύς, για τους περισσότερους είναι λίγο ή πολύ τσουχτερός και μόνο για ελάχιστους είναι μικρός. Όσο είμαστε νέοι, με την ελαφρότητα της νεότητας θεωρούμε ότι είτε είναι μακριά η ώρα του λογαριασμού είτε εμείς θα είμαστε από τους λίγους τυχερούς, σαν τον παππού της ξαδέρφης του μπατζανάκη του Μπάμπη του Σουγιά, ο οποίος παππούς κάπνιζε και έπινε και έτρωγε, αλλά παρ'όλ'αυτά έφτασε 95. Ναι ρε παλικάρια, έφτασε 95 ο παππούς αλλά για κάθε παππού ο οποίος φτάνει τα 95 με τέτοιο τρόπο ζωής, υπάρχουν άλλοι 99 παππούδες οι οποίοι είτε δεν έφτασαν καν τα 70 ή ακόμη χειρότερα τραβιούνται με καρδιοπάθειες, αναπνευστικά και άλλα, από τα 50 τους.
Υπάρχει βέβαια ο αντίλογος, που λέει τι αξία έχει μια ζωή με στερήσεις και χωρίς απολαύσεις; Εδώ πλέον είναι θέμα του καθενός που θα τραβήξει τις κόκκινες γραμμές του. "Προσέχω για να έχω (κατά πάσα πιθανότητα)", ή "ότι φάμε κι ότι πιούμε και μια ζωή την έχουμε". Κατ'εμέ, σεβαστές και οι δύο προσεγγίσεις.
Ο Διονυσης ανηκει σε αλλη κατηγορια..Εχει κανει περισσοτερα χιλιομετρα στην ζωη του και απο τα φορτηγα που πανε εξωτερικο..Οτι και να κανουμε εγω και εσυ τωρα δεν τον φτανουμε.Στέλιο ευχαριστώ. Διονύση το ποστ σου περιέχει τεράστιες αλήθειες...
ΥΓ.2 Οι 80ρηδες πανε και δεν πανε..Το ενα βημα εδω,το αλλο στην Καμποτζη..Ολο στα φαρμακεια την βγαζουν,με χημειες γεμιζουν το ντεποζιτο. Προτιμω να μην παω τοσο.
Βρε το ξέρω, προς Θεού.. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως όσα λέει είναι "στην ψυχή". Σπύρο πίστεψέ με πως να παθαίνεις έμφραγμα στα 48 σου δεν είναι τυχαίο αν δεν υπάρχουν γενετικοί παράγοντες κινδύνου.. Θα προσπαθήσω να κόψω τις κακές συνήθειες, και να ενισχύσω τις καλές.. Και ότι κάτσει..Ο Διονυσης ανηκει σε αλλη κατηγορια..Εχει κανει περισσοτερα χιλιομετρα στην ζωη του και απο τα φορτηγα που πανε εξωτερικο..Οτι και να κανουμε εγω και εσυ τωρα δεν τον φτανουμε.
Καλά αυτό εννοείται...Μεγαλώνοντας οι κακές συνήθειες γίνονται βαρετές..Εγώ έχω κόψει πολλές από αυτές χρόνια τώρα αλλά νιώθω χειρότερα απ' όταν τις έκανα. Lol.Βρε το ξέρω, προς Θεού.. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως όσα λέει είναι "στην ψυχή". Σπύρο πίστεψέ με πως να παθαίνεις έμφραγμα στα 48 σου δεν είναι τυχαίο αν δεν υπάρχουν γενετικοί παράγοντες κινδύνου.. Θα προσπαθήσω να κόψω τις κακές συνήθειες, και να ενισχύσω τις καλές.. Και ότι κάτσει..
Διαψεύδω κατηγορηματικά τα περί "χημειών...." ! Άλλωστε εδώ γιά "φυσικά συμπληρώματα..." μιλάμε.....ΥΓ.2 Οι 80ρηδες πανε και δεν πανε..Το ενα βημα εδω,το αλλο στην Καμποτζη..Ολο στα φαρμακεια την βγαζουν,με χημειες γεμιζουν το ντεποζιτο. Προτιμω να μην παω τοσο.
Τι εννοείς,όλα αυτά τα φάρμακα που παίρνουν οι παππούδες (ένα για το κάθε ζωτικό όργανο) προέρχονται από τσουκνίδα και γαϊδουράγκαθο;Διαψεύδω κατηγορηματικά τα περί "χημειών...." ! Άλλωστε εδώ γιά "φυσικά συμπληρώματα..." μιλάμε.....
Όσο για το τι προτιμάς , άστο να' ρθει και τα ξαναλές......![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.