Συν - Ακρόαση !!!

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Απορία !!!

Στο σπίτι έχω δύο ασύρματα σταθερής τηλεφωνίας.

Πάροχος προς το παρόν ο "Ποτέ" με συνδρομή στη Forthnet Adsl και σταθερή τηλεφωνία, πάνω σε γραμμή isdn 128.

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί έχω συνακρόαση όταν μιλάνε και δύο γραμμές της σταθερής?????

Έλα καλέ !!! τόσοι τεχνικάρες εδώ μέσα, κανείς δεν έχει ιδέα???

Dect και τα δύο, η συνακρόαση ξεκίνησε ξαφνικά από το πουθενά.

Γίνε πιό σαφής... 1 νούμερο έχεις και γιά τα 2 ? έχεις 2 msn αριθμούς? τι εννοείς συνακρόαση όταν μιλούν και οι 2 γραμμές της σταθερής ? Εννοείς και τα 2 φορητά είναι συνδεδεμένα σε 2 post εξόδους της σταθερής isdn ? Αν ισχύει το τελευταίο είναι λογικό να υπάρχει συνακρόαση (μιλάνε 3 ακούνε 3)

Και τι σε παραξενεύει; Προφανώς θα τα έπαιξε το NetMod του κόκκαλη. Αυτά ήταν ΟΛΑ προβληματικά. Δεν ξέρω ούτε έναν άνθρωπο που να έβαλε NetMod και να τού δούλεψε σωστά. Κάποια στιγμή όλοι το αντικαταστήσανε...

Λέω να το περάσω με βαζελίνη μπας και στρώσει !!!:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

1 νούμερο 2 συσκευές (μία στην ab1 και η άλλη στην ab2 του modem της intracom) εδώ και 3 χρόνια και η συνακρόαση ξεκίνησε από το πουθενά εδώ και 3 μήνες !!!!

Αν εννοείς ab1 kai ab2 τις αναλογικές (post) εξόδους του netmod, τότε κακώς εχεις συνακρόαση... Δε ρίχνεις μια ματιά να δεις μήπως παιρνουν και τα 2 μέσω απλού σπλίτερ από την ίδια έξοδο του νετμοντ ? καμμιά φορά τα βάζουμε και μετά τα ξεχνάμε... παρακολούθησε όλη την διαδρομή των καλωδίων...

δυστυχώς όχι, είναι σωστή η συνδεσμολογία, δουλεύει έτσι σωστά για ένα χρόνο και η συνακρόαση ξεκίνησε κανα τρίμηνο πριν...