Συναγερμός Οικίας

Με τον αδερφο σου εχω ραντεβου Σαββατο πρωι Δημητρη αν δεν φυγω ταξιδι, θα ειναι ο τελευταιος σε μια σειρα ραντεβου, μακαρι να τα βρουμε να τον προτιμησω αφου οπως καταλαβαινω ειναι και νοικοκυρης.

Ναι Κωστη μου το ειπε...
και για να μην παρεξηγηθουμε,οτι ανεφερα παραπανω,δεν ειχε σκοπο διαφημισης,αλλα..ξεκαθαρισματος σε οτι αναφορα την δουλεια που κανει το καθε μαστορι....:grandpa:
ασε που θα καταλαβεις με τι ανθρωπο εχεις να κανεις οταν τον δεις απο κοντα..:antlers:

Πάντως έχω ήδη δύο προσφορές στα χέρια μου και με καλύπτουν όσον αφορά το οικονομικό αφού δεν ξεπερνάνε τα 450 ευρώ. Πάντως ο ένας που ήρθε σήμερα με 480 ευρώ συμπεριλαμβάνει και το κέντρο λήψης σημάτων το οποίο το είδα και στην ιστοσελίδα και μου αρκεί. Το πακέτο περιλαμβάνει κέντρο με κουτί μεταλλικό στο οποίο η οποιαδήποτε προσπάθεια φθοράς ενημερώνει το κέντρο, επίσης η οποιαδήποτε ηλεκτρική διακοπή ή τηλεφωνικού καλωδίου ενημερώνει το κέντρο και στη συνέχεια εμένα, πληκτρολόγιο με ωραία lcd οθόνη, 1 ραντάρ τελευταίας τεχνολογίας κίνησης και υπέρυθρο 110 μοιρών και κάτι άλλα που δεν τα κατάλαβα, 8 μαγνητικές επαφές, 2 σειρήνες εξωτερική και εσωτερική, 2 μπαταρίες, επίσης θα λειτουργεί με δύο κωδικούς απ τους οποίους ο δεύτερος για αφοπλισμό υπό απειλή στην οποία περίπτωση ο υπεύθυνος με διαβεβαίωσε πως άμεσα θα παρευρεθεί αστυνομία, βασικά η ίδια εταιρία έχει δικό της κέντρο λήψης και έχω απ ό,τι μου είπε άμεση επέμβαση αστυνομίας και προσωπική ενημέρωση. Το κέντρο λήψης χρεώνεται 55 ευρώ το 6μηνο και προπληρώνεται, και φυσικά 5 χρόνια εγγύηση. Είναι γνωστή εταιρία απ ό,τι είδα και στο πελατολόγιό της, μου είπαν ότι όλη η δουλιά θα γίνει διακριτικά και χωρίς μερεμέτια σε μία ημέρα, εννοείται ενσύρματος. Τι να σας πω παιδιά καλή περίπτωση μου ακούγεται, έχω να δω άλλους 2 μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη τον οποίο θα προτιμήσω εννοείται αν έχω πάνω κάτω μία απ τα ίδια σε πακέτο και λεφτά.