Συνάντηση Ακουστικάριωv {split from: Ακουστικά Superlux HD 681...}

Re: Ακουστικά Superlux HD 681... το hi-end του φτωχού??

επειδη ο λογος απουσιας μου την αλλη εβοδμαδα ειναι ενα κολοχωρι της Φινλανδιας μην με πληγωσετε παραπανω και το οργανωσετε τοτε. Πλίζ

επειδη ο λογος απουσιας μου την αλλη εβοδμαδα ειναι ενα κολοχωρι της Φινλανδιας μην με πληγωσετε παραπανω και το οργανωσετε τοτε. Πλίζ

Εαν θες παω εγω στην θεση σου..
Δεν θα με χαλαγε ενα ταξιδακι στην Φινλανδια...:a0210:

Εεεεεϊιιιι μέσα σε λίγες ώρες οργανωσατε μαζωξη κ εγώ μόλις τωρα το πηρα ειδηση; :)))))

Το λοιπόν εγώ μπορώ την ερχόμενη Πέμπτη! Αν γινει τετάρτη θα ερθω καθυστερημενος απο λίγο εως πολύ αναλογα με την ωρα που θα βρεθειτε... ητοι μετα τις 21:30!
Θα φέρω τα Κ701, και τον FiiO E9i.

Εαν θες παω εγω στην θεση σου..
Δεν θα με χαλαγε ενα ταξιδακι στην Φινλανδια...:a0210:

Πιστεψε με εκει που παω δεν θες. Τεσπα κανονιστε εσεις και σας καταριέμαι αργοτερα

Εννοειται πως μετα τη μαζωξη θα ανοιξετε ενα νημα με φωτος και εντυπωσεις!

Και υποψιν,την επομενη φορα που θα ανεβω Αθηνα κανονιστε να μπορειτε ολοι για 2η μαζωξη ;) :D

Chris , Tmjuju και Optimus σαν πιο εμπειροι , δειτε πια πιστευετε οτι πρεπει να διαλεξουμε απο ακουστικα και μηχανηματα.

Εγω θα λαβω τη μυηση εσεις πρεπει να ετοιμασετε την τελετη :music-smiley-004:

@Tsip
Πες καμια ιδεα πως να οργανωθει χωρις να το χασεις.

Chris , Tmjuju και Optimus σαν πιο εμπειροι , δειτε πια πιστευετε οτι πρεπει να διαλεξουμε απο ακουστικα και μηχανηματα.

Aυτο ειναι το πιο ευκολο...
Το θεμα ειναι να βρουμε την χρυση τομη στην ημερα που θα διοργανωθει το μικρο μας Can Jam..
Ας τα βρουμε πρωτα εκει μεταξυ μας και τα μηχανηματα τα αφηνουμε τελευταια..
Γιατι μπορει την ημερα που θα κανονισουμε λεω εγω μπορει καποιος απο την παρεα που θα εχει ενα μηχανακι που θα εχουμε επιλεξει να μην μπορει να ερθει και να ψαχνομαστε τελευταια στιγμη..
Εαν αποφασισουμε για την ημερα και την ωρα πρωτα τοτε θα κανουμε και μια λιστα με τα μηχανακια του καθενα μας και διαλεγουμε τι θα φερουμε..

Τι λετε εσεις?

Σωστα.
Κλεινουμε για την επομενη Πεμπτη και οποιος δεν μπορει να το δηλωσει οσο πιο συντομα γινεται.

Εγώ λέω να φέρω 3 ακουστικά, και δυο ενισχυτές (δεν θα φέρω φορητό), και να μην φέρω το DAC. Αν βέβαια το θέλετε το φέρνω.

AKG Q701, Sennheiser HD650, Superlux HD681, Superlux HA3d (με σταθεροποιημένο τροφοδοτικό), Musical FIdelity M1 HPA.

Αν θεωρείτε κάτι από αυτά περιττό, ευχαρίστως να το αφήσω διότι είναι όριο για κουβάλημα από ένα άτομο χωρίς κάτι να χτυπήσει ή να πάθει ζημιά.

Διαλέχτε...

Εγώ λέω να φέρω 3 ακουστικά, και δυο ενισχυτές (δεν θα φέρω φορητό), και να μην φέρω το DAC. Αν βέβαια το θέλετε το φέρνω.

AKG Q701, Sennheiser HD650, Superlux HD681, Superlux HA3d (με σταθεροποιημένο τροφοδοτικό), Musical FIdelity M1 HPA.

Αν θεωρείτε κάτι από αυτά περιττό, ευχαρίστως να το αφήσω διότι είναι όριο για κουβάλημα από ένα άτομο χωρίς κάτι να χτυπήσει ή να πάθει ζημιά.

Διαλέχτε...

Σιγουρα να τα φερεις τα αποπανω εκτος και αν εχουμε διπλά και καποιος εχει κατι ιδιο οποτε λασκαρεις λιγο απο το κουβαλημα.

Τα superlux θα εχουν την τιμητικη τους για να ειμαστε και on topic.
A και επι της ευκαιριας , σορρυ που σου &%$$# το θεμα... :D

Σιγαα... τι τους έχουμε τους μοντεράτορες... για τις τακτοποιήσεις...

Και εδώ να τους το ξαναπούμε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΉ ΕΝOΤΗΤΑ

¨ΑΚΟΥΣΤΙΚΆ .ΕΝΙΣΧΥΤΈΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΏΝ, ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ"

Please please please...:music-smiley-004::award::drummer:-bye-

Διαλέχτε...

Τον Musical FIdelity M1 HPA θελω να τον ακουσω και να τον συγκρινω με τον Matrix...
Εχει και 2 εξοδους ακουστικων και βολευει για τα τεστακια..
Αρα πιστευω οτι απο ενισχυτες ειμαστε κομπλε εαν προσθεσουμε και εναν λαμπατο ακομα ετσι για να εχουμε και μια διαφορετικη γευση..
Εγω παιδια πρεπει να δω το προγραμμα της δουλειας μου για την αλλη εβδομαδα και αυτο δυστυχως θα το ξερω το Σαββατο..

Last edited:

+11111111111111111

Τον Musical FIdelity M1 HPA θελω να τον ακουσω και να τον συγκρινω με τον Matrix...
Εχει και 2 εξοδους ακουστικων και βολευει για τα τεστακια..
Αρα πιστευω οτι απο ενισχυτες ειμαστε κομπλε εαν προσθεσουμε και εναν λαμπατο ακομα ετσι για να εχουμε και μια διαφορετικη γευση..

Εναν λαμπατο θα ηθελα και εγω να ακουσω...
Α και κανενα Grado αν εχει κανεις.....

Last edited:

Για την επομενη Πεμπτη εχει κανονιστει τελικα παιδια?

Εξεταζω ενα ενδεχομενο να ανεβω Αθηνα ωστε να παω στο ΤΕΙ μου για μια δουλεια για κατι χαρτια/βεβαιωσεις που θελω,επισης να δω και μια φιλη μου :D
και να ερθω και εγω στη συναντηση.Βεβαια δεν ειναι σιγουρο,θα εξαρτηθει απο το αν θα ειναι και το ΤΕΙ μου ανοιχτο και δεν εχει καταληψη...

Αν τελικα ερθω,θα μπορω να φερω τα shure srh840,και αν βολεψει και τον ενισχυτη μου,τον musical fidelity xcan V8,που ειναι υβριδικος με λυχνιες.

Θα σας ενημερωσω απο'δω αν τελικα ερθω. :a0210:

tmjuju
optimus prime
tsip ?
paulmarinis
Chris1967
DomieMic65
mstr ?

K701 και FiiO E9i να τα φερω ε;
Καλά τα ακουστικά θα τα εχω ετσι κ αλλιώς θελω να τα ακουσω με τον Μatrix του Optimus...

A, και μια άλλη πρόταση:
Κώστα θα πρότεινα για να μπορεί ο καθενας να ακουσει τις μουσικές του και μιας και απο οτι κατάλαβα πηγή μας θα ειναι το mac με το young να εγκαταστήσεις εναν player που να παίζει ευκολα flac τυπου Αudirvana (ή Decibel) αν δεν τον έχεις ήδη, ωστε να ειναι ευκολο να κουμπωνει ο καθενας σε ενα στικακι τις μουσικες που θελει χωρις να πρέπει να γινονται μετατροπές κλπ κλπ για να παίξουμε με p.music ή amarra... συμφωνεις;

K701 και FiiO E9i να τα φερω ε;
Καλά τα ακουστικά θα τα εχω ετσι κ αλλιώς θελω να τα ακουσω με τον Μatrix του Optimus...

A, και μια άλλη πρόταση:
Κώστα θα πρότεινα για να μπορεί ο καθενας να ακουσει τις μουσικές του και μιας και απο οτι κατάλαβα πηγή μας θα ειναι το mac με το young να εγκαταστήσεις εναν player που να παίζει ευκολα flac τυπου Αudirvana (ή Decibel) αν δεν τον έχεις ήδη, ωστε να ειναι ευκολο να κουμπωνει ο καθενας σε ενα στικακι τις μουσικες που θελει χωρις να πρέπει να γινονται μετατροπές κλπ κλπ για να παίξουμε με p.music ή amarra... συμφωνεις;

Ναι φυσικα, εχω και το decibel.
Να φερεις οπωσδηποτε ακουστικα και το fiio αφου τα εχω στοχευσει και τα δυο :rifle:

Ζηλιαρη...:beee:
Θα φερω και τον Fiio E7 για να τον τσεκαρεις και αυτον..
Οχι σαν ενισχυτη τοσο,αλλα σαν DAC..

Last edited:

Chris1967 να σε αλαφρώσω από τα HD650, θα τα κουβαλάω και εγώ μαζί μου.
Θα φέρω και ένα ντεσιμπελόμετρο class 2 με την καλίμπρα του, να πειραματιστούμε αν καταφέρνουμε να βρούμε ίδιες στάθμες, περισσότερο ως gadget δηλαδή, γιατί το θεωρώ δύσκολο.

Πολύ καλή ιδέα.
Θα το προωθήσω:a0210: