επειδη ο λογος απουσιας μου την αλλη εβοδμαδα ειναι ενα κολοχωρι της Φινλανδιας μην με πληγωσετε παραπανω και το οργανωσετε τοτε. Πλίζ
Εαν θες παω εγω στην θεση σου..
Δεν θα με χαλαγε ενα ταξιδακι στην Φινλανδια...:a0210:
Chris , Tmjuju και Optimus σαν πιο εμπειροι , δειτε πια πιστευετε οτι πρεπει να διαλεξουμε απο ακουστικα και μηχανηματα.
Εγώ λέω να φέρω 3 ακουστικά, και δυο ενισχυτές (δεν θα φέρω φορητό), και να μην φέρω το DAC. Αν βέβαια το θέλετε το φέρνω.
AKG Q701, Sennheiser HD650, Superlux HD681, Superlux HA3d (με σταθεροποιημένο τροφοδοτικό), Musical FIdelity M1 HPA.
Αν θεωρείτε κάτι από αυτά περιττό, ευχαρίστως να το αφήσω διότι είναι όριο για κουβάλημα από ένα άτομο χωρίς κάτι να χτυπήσει ή να πάθει ζημιά.
Διαλέχτε...
Εγώ λέω να φέρω 3 ακουστικά, και δυο ενισχυτές (δεν θα φέρω φορητό), και να μην φέρω το DAC. Αν βέβαια το θέλετε το φέρνω.
AKG Q701, Sennheiser HD650, Superlux HD681, Superlux HA3d (με σταθεροποιημένο τροφοδοτικό), Musical FIdelity M1 HPA.
Αν θεωρείτε κάτι από αυτά περιττό, ευχαρίστως να το αφήσω διότι είναι όριο για κουβάλημα από ένα άτομο χωρίς κάτι να χτυπήσει ή να πάθει ζημιά.
Διαλέχτε...
Σιγαα... τι τους έχουμε τους μοντεράτορες... για τις τακτοποιήσεις...
Και εδώ να τους το ξαναπούμε...
ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΉ ΕΝOΤΗΤΑ
¨ΑΚΟΥΣΤΙΚΆ .ΕΝΙΣΧΥΤΈΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΏΝ, ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ"
Please please please...:music-smiley-004::award::drummer:![]()
Τον Musical FIdelity M1 HPA θελω να τον ακουσω και να τον συγκρινω με τον Matrix...
Εχει και 2 εξοδους ακουστικων και βολευει για τα τεστακια..
Αρα πιστευω οτι απο ενισχυτες ειμαστε κομπλε εαν προσθεσουμε και εναν λαμπατο ακομα ετσι για να εχουμε και μια διαφορετικη γευση..
K701 και FiiO E9i να τα φερω ε;
Καλά τα ακουστικά θα τα εχω ετσι κ αλλιώς θελω να τα ακουσω με τον Μatrix του Optimus...
A, και μια άλλη πρόταση:
Κώστα θα πρότεινα για να μπορεί ο καθενας να ακουσει τις μουσικές του και μιας και απο οτι κατάλαβα πηγή μας θα ειναι το mac με το young να εγκαταστήσεις εναν player που να παίζει ευκολα flac τυπου Αudirvana (ή Decibel) αν δεν τον έχεις ήδη, ωστε να ειναι ευκολο να κουμπωνει ο καθενας σε ενα στικακι τις μουσικες που θελει χωρις να πρέπει να γινονται μετατροπές κλπ κλπ για να παίξουμε με p.music ή amarra... συμφωνεις;
Καλά τα ακουστικά θα τα εχω ετσι κ αλλιώς θελω να τα ακουσω με τον Μatrix του Optimus...
Σιγαα... τι τους έχουμε τους μοντεράτορες... για τις τακτοποιήσεις...
Και εδώ να τους το ξαναπούμε...
ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΉ ΕΝOΤΗΤΑ
¨ΑΚΟΥΣΤΙΚΆ .ΕΝΙΣΧΥΤΈΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΏΝ, ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ"
Please please please...:music-smiley-004::award::drummer:![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.