ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ cinefil και οχι μονο .

Stellios papa

AVClub Fanatic
17 June 2006
11,398
Ελλαδα
για να ξεφυγουμε λιγο απο την καθημερινοτητα

να μας έχει ο Θεός γερούς
πάντα ν’ ανταμώνουμε
και στης νύχτας το λαμπάδιασμα
να πυκνώνει ο δεσμός μας
και να σμίγει παλιές κι αναμμένες τροχιές
με το ροκ του μέλλοντός μας

τι θα λεγατε για μεζεδακια κρασακι και μπλα μπλα

και για να μην το ψαχνουμε πολυ

η προταση ειναι

KAΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ Βατοπεδιου 6
( πρωτη παροδος απο Λ.Αλεξανδρας Πανορμου δεξια )
να πουμε Παρασκευη 31 Μαιου ωρα 2100

Last edited:
+2

Γιατί τέτοια υποτονικότητα; Περιμένω τις συμμετοχές και από τις συγκοινωνούντες κατηγορίες, Μουσικής και Πολιτισμού, των συνήθων υπόπτων. Ξέρουν, αυτοί ποιους εννοώ. Άντε, βρε σεις, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ.
Δεν είπαμε ότι οι μαζώξεις μας ανανεώνουν και η συναδελφικότητα μας οπλίζει για τις μάχες της καθημερινότητας!

ΥΓ. Στέλιο, φρόντιζε το νήμα να είναι πάντα UP, για να το ανιχνεύουν οι ευαίσθητες κεραίες...

Φροντιζω εγω να ειναι UP .... UP UP UP UP UP .....

με εναν ελαφρυ αναστεναγμο, οντας 500 χιλιομετρα βορειοτερα !

(Στελλιο, ημουν κατοικος συνορων Χολαργου με Παπαγο, Αναστασεως και Κατσιμπηρη, για 4 χρονια
τα καλυτερα μου χρονια, 1η Γυμνασιου με 1η Λυκειου ... δεν θα ξεχασω το αγιοκλιμα και γιασεμι
που μυριζαν ολοι οι φρακτες, αρχες Απριλιου, τα σωτηρια ετη 1978-1982 .... μαστουριασμενοι
πηγαιναμε για μαθημα ... βαλε και τις καψες μας ... εκρηκτικο το μιγμα, ΑΠΑΛΕΥΤΟ !!!)

Last edited:
+2
Γιατί τέτοια υποτονικότητα; Περιμένω τις συμμετοχές και από τις συγκοινωνούντες κατηγορίες, Μουσικής και Πολιτισμού, των συνήθων υπόπτων. Ξέρουν, αυτοί ποιους εννοώ. Άντε, βρε σεις, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ.
Δεν είπαμε ότι οι μαζώξεις μας ανανεώνουν και η συναδελφικότητα μας οπλίζει για τις μάχες της καθημερινότητας!

Όπως φαίνεται, χωρίς τη Μουσική Κατηγορία δεν υπάρχει προκοπή...:D
Η ιδέα του Γρηγόρη είναι σωστή!
Μήπως λοιπόν θα έπρεπε να μετονομάσουμε το νήμα σε Συνάντηση Κινηματογραφικής και Μουσικής Κατηγορίας και να το αναρτούσαμε και στη Μουσική;
Τι λέτε;
Στέλιο;

Διονύση, υπερθεματίζω...
Εν αναμονή, λοιπόν της γνώμης του Στελάρα.

Ιδού και το Part 2!

ΥΓ. UFO Club. Υπάρχει περίπτωση, αυτό να το βιώσουμε, κάπως... Μην με προσγειώσετε, αφήστε με να ονειρεύομαι!

Last edited:
Απάντηση: Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ cinefil και οχι μονο .

Όπως φαίνεται, χωρίς τη Μουσική Κατηγορία δεν υπάρχει προκοπή...:D
Η ιδέα του Γρηγόρη είναι σωστή!
Μήπως λοιπόν θα έπρεπε να μετονομάσουμε το νήμα σε Συνάντηση Κινηματογραφικής και Μουσικής Κατηγορίας και να το αναρτούσαμε και στη Μουσική;
Τι λέτε;
Στέλιο;

Διονυση πολυ σωστος προχωρα στην αναρτηση
για να δουμε εχει δυναμη ακομα η μουσικη κατηγορια ?

.

Απάντηση: Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ cinefil και οχι μονο .

Φροντιζω εγω να ειναι UP .... UP UP UP UP UP .....

με εναν ελαφρυ αναστεναγμο, οντας 500 χιλιομετρα βορειοτερα !

(Στελλιο, ημουν κατοικος συνορων Χολαργου με Παπαγο, Αναστασεως και Κατσιμπηρη, για 4 χρονια
τα καλυτερα μου χρονια, 1η Γυμνασιου με 1η Λυκειου ... δεν θα ξεχασω το αγιοκλιμα και γιασεμι
που μυριζαν ολοι οι φρακτες, αρχες Απριλιου, τα σωτηρια ετη 1978-1982 .... μαστουριασμενοι
πηγαιναμε για μαθημα ... βαλε και τις καψες μας ... εκρηκτικο το μιγμα, ΑΠΑΛΕΥΤΟ !!!)

γεια σου SR
δεν θα συμφωνησω μαζι σου
στο Χολαργο Παπαγο μενω τα τελευταια 25 χρονια
στις αρχες οταν ηρθα ηταν καλυτερα
τωρα ειναι full στις καφετερειες και στους νεοπλουτους
εγω ειμαι παιδι της Κυψελης και της φωκιωνος νεγρη
εκει ειναι οι αναμνησεις μου και το χωριο μου
εδω ειμαι ετσι για το πρασινο ....
και λογω συζηγου :cool4:

-bye-

Τελικά οι μυρωδιές των ανθρώπων όταν αυτές ανακατεύονται μεταξύ τους με τα χρώματα που προκύπτουν, είναι μυρωδιές που σε ακολουθούν όπου και αν πας.

Re: Απάντηση: Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ cinefil και οχι μονο .

γεια σου SR
δεν θα συμφωνησω μαζι σου
στο Χολαργο Παπαγο μενω τα τελευταια 25 χρονια
στις αρχες οταν ηρθα ηταν καλυτερα
τωρα ειναι full στις καφετερειες και στους νεοπλουτους
εγω ειμαι παιδι της Κυψελης και της φωκιωνος νεγρη
εκει ειναι οι αναμνησεις μου και το χωριο μου
εδω ειμαι ετσι για το πρασινο ....
και λογω συζηγου :cool4:

-bye-

Εζησα εποχες οπου ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Αθηνα ... ηταν μια αλλη Αθηνα.
Και την εζησα μεσα απο την εφηβεια μου. Δεν θα μπορουσα να ειχα αλλα βιωματα παρα μονο θετικα.
Καταρχην ... στον Παπαγο, το 78 με 80, υπηρχαν μονο τρεις πολυκατοικιες που ειχαν περισσοτερους
απο 3 οροφους. Ολα τα αλλα ηταν μονοκατοικιες (με αυλη). Κατεβηκα πριν 3 χρονια .... και ΕΦΡΙΞΑ.
MegaCity One !!!

(τουλαχιστον εχει μεινει λιγο πρασινο .... )