Συναντηση για καφε και μετα στον [Βαγγελη]

Πολύ καλή ιδέα. Ας οργανωθούμε σιγά σιγά. Την ερχόμενη Παρασκευή.
Για ρίξτε και καμμιά εναλλακτική πρόταση, γιατί Βαγγέλη είχαμε πάει και την προηγούμενη, μπορεί να θέλει κανείς να αλλάξουμε παραστάσεις.

Re: Απάντηση: Συναντηση για καφε και μετα στον [Βαγγελη]

Πολύ καλή ιδέα. Ας οργανωθούμε σιγά σιγά. Την ερχόμενη Παρασκευή.
Για ρίξτε και καμμιά εναλλακτική πρόταση, γιατί Βαγγέλη είχαμε πάει και την προηγούμενη, μπορεί να θέλει κανείς να αλλάξουμε παραστάσεις.

Για καφέ στο Γκάζι (να πάρουμε μάτι και κανένα γκομενάκι :jester:)
Δίπλα υπάρχει ταβερνείο με πολύ καλό παϊδάκι .....

Θα έλεγα "Βαγγέλη" για άνεση Πάρκινγκ και από χοληστερινούχα φουλ.

Αν υπάρχει ολοκληρωμένη πρόταση (χάρτες κτλ) εναλλακτική με εγγυημένη την ψυχική υγεία μας (πάρκινγ, χώρο και φαγητό) ας κατατεθεί. Ας το κλείσουμε μέχρι αύριο να οργανωθούμε.

Αν και Γκαζι και παιδακι χμμμμ δεν παιζει (ουτε και ο Ηλιας στο Θησειο...) αν υπαρχει καλη προταση οκ.
Αλλιως ο Βαγγελης ειναι φετιχ...
Και αν θελετε και τιποτις αλλο προς τα Ανω Πατησια εχω ενα καλο μεζεδοπωλειο υπ'οψην μου. Το παρκινγκ βεβαια ειναι μια αλλη ιστορια... ειδικα Παρασκευη.

Λογικα παντως +1

Αν και Γκαζι και παιδακι χμμμμ δεν παιζει (ουτε και ο Ηλιας στο Θησειο...) αν υπαρχει καλη προταση οκ.
Αλλιως ο Βαγγελης ειναι φετιχ...

Εκεί λέμε βρε. Εχει άπλετο πάρκιν (Το περασμένο Σάββατο βρίκαμε άνετα δυο αυτοκίνητα και μιλάμε για ωρα αιχμής) , έχει μετρό για όποιον θέλει να μην πάρει αυτοκινητο και απέχει 5 λεπτά με τα πόδια απο τις καφετέρειες και το σταθμό ..

Αν μιλάμε για Παρασκευή 28/01 μάλλον είμαι μέσα, να δουμε και αυτες τις ερμες τις ρακες του Στέλιου

Αν και ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου οτι ποτε ξανα στον Ηλια (προς θεου οχι για το φαγητο), no problem, μεσα και για εκει.

Λοιπόν ο Ηλίας πρόκειται για δυό διαφορετικά μαγαζιά η μέρα με τη νύχτα το ένα με το άλλο. Το ένα είναι Θεσσαλονίκης 7 & το άλλο Επταχάλκου.

Θεσσαλονίκης 7

Είναι το σημείο Β στον χάρτη

Last edited:
@tsip
Σε μαγαζι ειναι λιγο δυσκολο ρε φιλε, αλλα κατι θα δουμε πως θα γινει...[/QUOTE]

σε μπουκαλακι Αυρα, δε πινεις νερο πινεις βιλουδο