Συναντηση για καφε και μετα στον [Βαγγελη]

Κι εμένα μου άρεσε η ιδέα του κέντρου, να αλλάξουμε και λίγο παραστάσεις.
Λόγω πρακτικών προβλημάτων όμως Βαγγέλη μας βλέπω...
Ας αφήσουμε το κέντρο για όταν φτιάξει ο καιρός να μπορούμε να καθήσουμε και έξω για χάζεμα..

Τάκη θα βρεις καφετέρια για πριν, τώρα που ο Αστρολάβος είναι κλειστός?
Κάτι μεγάλο να μας χωράει. Δεν θυμάμαι πως έλεγαν αυτό που καταλήξαμε την προηγούμενη φορά.
Ή τέλος πάντων κάποιος της περιοχής (Στέλιο ξέρεις καθόλου από Ν. Ηράκλειο, ή είσαι αποκλειστικά της Βεϊκου?)

28/1? γιατί όχι 21, αυτή τη βδομάδα δηλαδή? Στη βράση κολλάει το σίδερο...

Επειδή μπορεί να θέλει κανείς να αλλάξουμε παραστάσεις, αλλά και για να συμφιλιωθεί ο Στέλιος με το μέρος, προτείνω.

Παρασκευή 21 κατα τις 6 και μιση ραντεβού στο καφέ Miss Mash

http://www.athinorama.gr/clubbing/data/places/?id=5003956

Μετά, στα παϊδάκια (χάρτης στο προπερασμένο πόστ)

Ακούω ...

Επειδή μπορεί να θέλει κανείς να αλλάξουμε παραστάσεις, αλλά και για να συμφιλιωθεί ο Στέλιος με το μέρος, προτείνω.

Παρασκευή 21 κατα τις 6 και μιση ραντεβού στο καφέ Miss Mash

http://www.athinorama.gr/clubbing/data/places/?id=5003956

Μετά, στα παϊδάκια (χάρτης στο προπερασμένο πόστ)

Ακούω ...

το κέντρο είναι κομματάκι δύσκολο, μη κοιτάς που εσύ έχεις μηχανή ...

όσοι έρθουν με αμάξι θα ζοριστούν , δις (1 για τον καφέ και 1 για τα μεζεκλίκια) ....

το κέντρο είναι κομματάκι δύσκολο, μη κοιτάς που εσύ έχεις μηχανή ...

όσοι έρθουν με αμάξι θα ζοριστούν , δις (1 για τον καφέ και 1 για τα μεζεκλίκια) ....

Είπαμε, βρε το πάρκιν είναι άνετο.
Το μέρος το προτείνω για τον λόγο ακριβώς αυτό.
Θα έρθω και γω με αυτοκίνητο.
Υπάρχει πολύς χώρος στο παρκο απένατι απο το γκάζι.
Απ τη μεριά που έιναι οι γραμμές του τρένου.
Παρκαρεις μια φορά και πάς με τα πόδια (5 λεπτά) ....

Είπαμε, βρε το πάρκιν είναι άνετο.
Το μέρος το προτείνω για τον λόγο ακριβώς αυτό.
Θα έρθω και γω με αυτοκίνητο.
Υπάρχει πολύς χώρος στο παρκο απένατι απο το γκάζι.
Απ τη μεριά που έιναι οι γραμμές του τρένου.
Παρκαρεις μια φορά και πάς με τα πόδια (5 λεπτά) ....

απέναντι ακριβώς στην Ευρυμέδοντος είναι ο Βάτραχος ...

σούπερ μαγαζάκι, δεν έχει παίδια αλλά καλό φαγητό/μεζέδες σε γήινες τιμές .. και δεν έχει το ένα τραπέζι πάνω στο άλλο ....

30992_10150172563115022_891780021_12310010_7712999_n.jpg

30992_10150172563080022_891780021_12310009_1821952_n.jpg

30992_10150172563075022_891780021_12310008_5716936_n.jpg

Για να σας πω και 'γω την αμαρτία μου, μία αλλαγή δεν θα μου κακοέπεφτε. Να αλλάξουμε λίγο παραστάσεις, όπως προείπε και ο συνάδελφος...

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ!

+1
Τέσπα, ας πάρουν μια απόφαση ο Τάσος ή ο Κώστας που είναι και οι καθ' ύλην αρμόδιοι, για να ξέρουμε.

Μιας και ο Δημήτρης μας υπερκέρασε με συγκεκριμένη πρόταση για το καφέ :SFGSFGSF:δεν μπορούμε να του το χαλάσουμε.
Εκεί λοιπόν (Miss Mash), αυτή την Παρασκευή στις 18.30.

Ο προτείνων αναλαμβάνει να κλείσει και το φαγητό για τις 21.00, για να ολοκληρώσει την πρότασή του :ernaehrung004:.

ΔΗΛΩΣΤΕ συμμετοχές σήμερα, μιας και εκεί δεν είναι Βαγγέλης που βρίσκουμε όσοι και να πάμε, για να μπορέσει να κλείσει το αργότερο αύριο, γιατί Παρασκευή στο Γκάζι, κρίση ξεκρίση έχει ένα θεματάκι.

Aυτός ο Βάτραχος καλός φαίνεται, και είναι δίπλα, ας κλείσουμε εκεί.

Και αφήστε τα αυτοκίνητα ειδικά εσείς με τις λάμπες σε τάξη Α, τους Aleph και τους F5, ας δείξουμε σ' αυτό τουλάχιστον οικολογική συνείδηση, πάμε με το μετρό!

+1 για το Miss Mash
+1 για το μετρό .... (να μπορούμε να πιούμε και κανα ποτηράκι παραπάνω χωρίς να έχουμε να οδηγήσουμε μετά)

για φαγητό ότι θέλετε ...

Re: Απάντηση: Συναντηση για καφε και μετα στον [Βαγγελη]

Μιας και ο Δημήτρης μας υπερκέρασε με συγκεκριμένη πρόταση για το καφέ :SFGSFGSF:δεν μπορούμε να του το χαλάσουμε.
Εκεί λοιπόν (Miss Mash), αυτή την Παρασκευή στις 18.30.

Ο προτείνων αναλαμβάνει να κλείσει και το φαγητό για τις 21.00, για να ολοκληρώσει την πρότασή του :ernaehrung004:.

ΔΗΛΩΣΤΕ συμμετοχές σήμερα, μιας και εκεί δεν είναι Βαγγέλης που βρίσκουμε όσοι και να πάμε, για να μπορέσει να κλείσει το αργότερο αύριο, γιατί Παρασκευή στο Γκάζι, κρίση ξεκρίση έχει ένα θεματάκι.

Aυτός ο Βάτραχος καλός φαίνεται, και είναι δίπλα, ας κλείσουμε εκεί.

Και αφήστε τα αυτοκίνητα ειδικά εσείς με τις λάμπες σε τάξη Α, τους Aleph και τους F5, ας δείξουμε σ' αυτό τουλάχιστον οικολογική συνείδηση, πάμε με το μετρό!

Να δηλώσετε μέχρι αύριο για να κλείσουμε και στο καφέ και στον Βάτραχο.

Στο καφέ (Κωνσταντίνε έχεις παει κι εσύ) θα πρέπει και εκεί να κανονίσουμε για τραπέζι -τραπέζια.

Για πάρκιν είπα και παραπάνω, εύκολα μην μου ταλαιπωρηθήτε πουλάκια μου ψάχνωντας - ακολουθήστε την κόκκινη πορεία στο χάρτη.

attachment.php

ΥΓ. Θα το παίξω οικολόγος και δεν θα πάρω αυτοκίνητο.

... θα πάρω μηχανή :D

Attachments

• 000002.jpg
    000002.jpg
    88.5 KB · Views: 136
Re: Απάντηση: Συναντηση για καφε και μετα στον [Βαγγελη]

Να δηλώσετε μέχρι αύριο για να κλείσουμε και στο καφέ και στον Βάτραχο.

Στο καφέ (Κωνσταντίνε έχεις παει κι εσύ) θα πρέπει και εκεί να κανονίσουμε για τραπέζι -τραπέζια.

Για πάρκιν είπα και παραπάνω, εύκολα μην μου ταλαιπωρηθήτε πουλάκια μου ψάχνωντας - ακολουθήστε την κόκκινη πορεία στο χάρτη.

attachment.php

ΥΓ. Θα το παίξω οικολόγος και δεν θα πάρω αυτοκίνητο.

... θα πάρω μηχανή :D

+1

το μετρό πάντως είναι δίπλα από τον καφέ, και ο βάτραχος είναι απέναντι από την Ιερά οδο (στην Ευρυμέδοντος) βία 100 μέτρα ..