σε μπουκαλακι Αυρα, δε πινεις νερο πινεις βιλουδο
Επειδή μπορεί να θέλει κανείς να αλλάξουμε παραστάσεις, αλλά και για να συμφιλιωθεί ο Στέλιος με το μέρος, προτείνω.
Παρασκευή 21 κατα τις 6 και μιση ραντεβού στο καφέ Miss Mash
http://www.athinorama.gr/clubbing/data/places/?id=5003956
Μετά, στα παϊδάκια (χάρτης στο προπερασμένο πόστ)
Ακούω ...
το κέντρο είναι κομματάκι δύσκολο, μη κοιτάς που εσύ έχεις μηχανή ...
όσοι έρθουν με αμάξι θα ζοριστούν , δις (1 για τον καφέ και 1 για τα μεζεκλίκια) ....
Είπαμε, βρε το πάρκιν είναι άνετο.
Το μέρος το προτείνω για τον λόγο ακριβώς αυτό.
Θα έρθω και γω με αυτοκίνητο.
Υπάρχει πολύς χώρος στο παρκο απένατι απο το γκάζι.
Απ τη μεριά που έιναι οι γραμμές του τρένου.
Παρκαρεις μια φορά και πάς με τα πόδια (5 λεπτά) ....
Για να σας πω και 'γω την αμαρτία μου, μία αλλαγή δεν θα μου κακοέπεφτε. Να αλλάξουμε λίγο παραστάσεις, όπως προείπε και ο συνάδελφος...
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ!
+1 kai gia boithia oti thelete kai gia ton kafe kai gia ton batraxo eimaste gnosti kai stoys 2 xoroys
Μιας και ο Δημήτρης μας υπερκέρασε με συγκεκριμένη πρόταση για το καφέ :SFGSFGSF:δεν μπορούμε να του το χαλάσουμε.
Εκεί λοιπόν (Miss Mash), αυτή την Παρασκευή στις 18.30.
Ο προτείνων αναλαμβάνει να κλείσει και το φαγητό για τις 21.00, για να ολοκληρώσει την πρότασή του :ernaehrung004:.
ΔΗΛΩΣΤΕ συμμετοχές σήμερα, μιας και εκεί δεν είναι Βαγγέλης που βρίσκουμε όσοι και να πάμε, για να μπορέσει να κλείσει το αργότερο αύριο, γιατί Παρασκευή στο Γκάζι, κρίση ξεκρίση έχει ένα θεματάκι.
Aυτός ο Βάτραχος καλός φαίνεται, και είναι δίπλα, ας κλείσουμε εκεί.
Και αφήστε τα αυτοκίνητα ειδικά εσείς με τις λάμπες σε τάξη Α, τους Aleph και τους F5, ας δείξουμε σ' αυτό τουλάχιστον οικολογική συνείδηση, πάμε με το μετρό!
pantou kai panta
Να δηλώσετε μέχρι αύριο για να κλείσουμε και στο καφέ και στον Βάτραχο.
Στο καφέ (Κωνσταντίνε έχεις παει κι εσύ) θα πρέπει και εκεί να κανονίσουμε για τραπέζι -τραπέζια.
Για πάρκιν είπα και παραπάνω, εύκολα μην μου ταλαιπωρηθήτε πουλάκια μου ψάχνωντας - ακολουθήστε την κόκκινη πορεία στο χάρτη.
![]()
ΥΓ. Θα το παίξω οικολόγος και δεν θα πάρω αυτοκίνητο.
... θα πάρω μηχανή![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.