Καλημέρα,Μιχάλης said:Μιχάλη, είναι αριστερά όπως πάμε για Κηφισιά ή δεξιά; Εξοδο έχει από;
Θανος Κ. said:Καλημέρα,
Είναι αριστερά μετά την Κηφισιά. Έχει και φανάρι επί της Κηφισίας (νομίζω ότι δεν λέγεται έτσι σε αυτό το σημείο αλλά είναι η προέκταση της).
Μόνο προσοχή γιατί ξέρω ότι κάπου εκεί έχει παρέλαση και αρχίζει κατά τις 11:30
@Μιχάλης: αν έρχεσαι κατευθείαν από Πατρα μάλλον σε βολεύει να έρθεις από την Εθνική
Μιχάλης Κορ. said:Ωραία λοιπόν. Είμαι μέσα κανονικά. :fahne90:
Γιατί ???Θανος Κ. said:Μόνο μην φέρεις το χασαπομάχαιρο.....
Μιχάλης Κορ. said:Γιατί ???
Δεν θα ανοίξουμε το φορτητό του Μιχάλη ?????????![]()
Μιχάλης said:Τι έγινε βρε παιδια;;;; Ποιος θα ανοίξει τον φορητό μου;;;:violent-smiley-030: :violent-smiley-030:
Τσ τσ τσ .. δεν είναι να σας αφήσει κανείς λίγο μόνους!
Κάτω τα χέρια από το MacBook του Μιχάλη! Γιατί θα σας :twoguns: :twoguns:![]()
μμμμμμμ.......:chinscratch::chinscratch::chinscratch:Θανος Κ. said:Όχι βρε. Μην τον παρεξηγείς.
Εννοεί ότι το χασαπομάχαιρο κάνει μόνο για το mini, για τα macbook υπάρχει άλλο ειδικό εργαλείο, ξέρεις, αυτό που χρησιμοποιούμε για να ανοίξουμε μπουκάλια.![]()
Στο αεροδρόμιο τι λες ???????:slapface:Μιχάλης said:Λοιπόν, επειδή σας βλέπω να έχετε άγριες προθέσεις και ο Μιχάλης ξεκινώντας την χειρουργική του διατριβή επί των Mac, προτίθεται να πειραματιστεί στο MacBookάκι μου, που δεν του έφταιξε σε τίποτα, προτείνω να ακυρώσουμε την συνάντηση ή να πάμε για καφέ σε τοποθεσία που θα έχει ανιχνευτή μετάλλων! Για παν ενδεχόμενο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.