Έχει ιντερνετ σύνδεση ? Αν ναι τότε βολεύει καλύτερα. Εκεί γύρω κάπου θα παρκάρουμε.Νίκος Μπαβιόλης said:Εχει και στην Καλλιθεα. Θησεως και Δαβακη.
Μιχάλης Κορ. said:Έχει ιντερνετ σύνδεση ? Αν ναι τότε βολεύει καλύτερα. Εκεί γύρω κάπου θα παρκάρουμε.
Μπάμπης Κολέζας said:Ρε παιδιά, μερικοί απο εμάς θα είμαστε στο Ίλιον για την παρουσίαση, που να κατεβαίνουμε μετά Καλλιθέα; Θα φάμε 2 ώρες.
Δεν υπάρχει κάτι κοντά στο μέρος που θα γίνει η παρουσίαση;
Και κάτι άλλο, πόσο απαραίτητη είναι η σύνδεση στο internet; Τι είναι αυτό που δεν θα δούμε αν δεν έχουμε σύνδεση;
Μιχάλης Κορ. said:Μιχάλη τελικά χρειαζόμαστε νετ !
Μιχάλης said:Υπάρχουν και στο Ιλιον starbucks, στα Carefour, αλλά και στο Μπουρνάζη. Η σύνδεση χρειάζεται αν θέλετε να δούμε τις ιστοσελίδες της Apple που έχει όλα τα προγράμματα και το Mac OS X, το .Mac, άλλα προγράμματα που μπορεί να θέλετε να δείτε, καθώς επίσης και τοποθεσίες που μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και υποστήριξη.
Καλά ντε.....Μιχάλης said:Εμ σας το λέω εγώ αλλά δεν με ακούει κανείς!!:slapface:
Μιχάλης Κορ. said:Παιδιά δεν έχω ιδέα από Ίλιον κ Μπουρνάζι.
Από Πειραιά πως έρχομαι ????
Κάπου προς κηφισιά ή ερυθραία δεν γίνεται ?
Μιχάλης said:Εγώ αποφάσισα να πάω στην παρουσίαση στο Ιλιον οπότε μπορούμε να βρεθούμε και με όσους δεν θα ειναι εκεί κάπου κοντά.
Έγινε !Μιχάλης said:Ευκολο είναι απο Πειραιά. Από Κηφισό... τσουπ, στο Περιστέρι και Ιλιον. περνάς και με παίρνεις από Ν.Σμύρνη και πάμε μαζί!!:Banane0:
Μιχάλης Κορ. said:Έγινε !
Θα σε μαζέψω από το Φάληρο όμως, να μην μπαίνω Ν. Σμύρνη κ μετά εθνική κ γύρω-γύρω όλοι. Τι λες ?
Μιχάλης said:Γϊνεται κι αυτό. Κατεβαίνω και παρκάρω κάπου στο Φάληρο και μετά πάμε. θα πάς στην παρουσίαση όμως;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.