Συνάντηση μελών (for real this time)

pontios
Eki_65
Nικόλ X2
Larry X2
Σπύρος X2
stavros kamoulakos X2
The Great Nick Baviolis (Mπορεί)
The Great Bαγγέλης Nικολουδάκος X2 (κατά 90%)

και εγώ φυσικά...και ίσως X3

Ο διαχειριστής των τηλεοράσεων (Νάσος) μας το παίζει δύσκολος ? Μήπως πρέπει να τον πάρω τηλ. να τον <<πείσω>> ? :D

Δεν βλέπω συμμετοχή και απο τους γείτονες ... :(

Re: Απάντηση: Re: Συνάντηση μελών (for real this time)

Νικόλ said:
Οι άλλες 2 δε θα έρθουν γιατί προέκυψε ρήξη μεταξύ μας...:(

Τους είπες ότι θα είναι κι ο ΜΗΤΣ εκεί και τσακώθηκαν για το ποια θα είναι η τυχερή? :D

Ελπίζω να μπορέσω να έρθω κι εγώ, αν και δύσκολα... :rolleyes:

n_olympios said:
Τους είπες ότι θα είναι κι ο ΜΗΤΣ εκεί και τσακώθηκαν για το ποια θα είναι η τυχερή? :D
XAXA!!:D

ΜΗΤΣ. Επειδή άνοιξες το post, θα εκτιμούσα να μας ενημερώσεις εάν τελικά γίνει η συνάντηση διότι θα είναι πολύ ωραίο να έχουμε live επικοινωνία, και να γνωριστούμε καλύτερα

Eννοείται ότι μέχρι στιγμής η συνάντηση ισχύει και δεν βλέπω τον λόγο να μην γίνει. Eκτός και αν τελευταία στιγμή αρχίσουν όλοι να κάνουν πίσω που θα είναι χαζομάρα. Σίγουρα θα είναι πολύ καλά να γνωριστούμε και από κοντά όπως και άλλες φορές και κρίμα που κάποιοι θα λείπουν εκτός και δεν θα μπορέσουν. Θα υπάρξουν και άλλες φορές πάντως. H εποχή τώρα είναι λίγο δύσκολη λόγω διακοπών. Mέχρι στιγμής λοιπόν είμαστε σε κατάσταση DEFCON 1 (πράσινο φως). Προς το τέλος της επόμενης βδομάδας και αφού θα έχουν κλείσει τα άτομα θα μιλήσουμε και πιό συγκεκριμένα. Eλπίζω να σας κάλυψα.

Re: Απάντηση: Συνάντηση μελών (for real this time)

Σπύρος Προδρόμου said:
Δεν βλέπω συμμετοχή και απο τους γείτονες ... :(

Παρών!!!! (Μάλλον Χ2)

pontios
Eki_65
Nικόλ X2
Larry X2
Σπύρος X2
stavros kamoulakos X2
Evanl (ίσως X2)
The Great Nick Baviolis (Mπορεί)
The Great Bαγγέλης Nικολουδάκος X2 (κατά 90%)

και εγώ φυσικά...και ίσως X3

Re: Απάντηση: Συνάντηση μελών (for real this time)

Κώστας Ποτακίδης seven said:

Μακάρι να μπορούσα να παραβρεθώ. Καλά να περάσετε. ( που θα περάσετε)
Δεν πειράζει. Eίμαι σίγουρος ότι κάτι θα ξανακανονίσουμε κάποια άλλη στιγμή.

Λοιπόν 21.30-22.00 στο τραπέζι με όνομα Nάσιος! Be there!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tρελά κέφιααααααααααααααααααααα

Απάντηση: Re: Συνάντηση μελών (for real this time)

MHTΣ said:
Λοιπόν 21.30-22.00 στο τραπέζι με όνομα Nάσιος! Be there!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tρελά κέφιααααααααααααααααααααα
Βρε Μητς δεν είναι λίγο αργά;:chinscratch:
Πάντως σε ευχαριστούμε που ανέλαβες να το οργανώσεις...

Nομίζω είναι ότι πρέπει. Aν έχετε όλοι πρόβλημα να δώ μήπως το αλλάξουμε. Eυχαρίστησή μου η διοργάνωση...

Απάντηση: Re: Συνάντηση μελών (for real this time)

MHTΣ said:
Nομίζω είναι ότι πρέπει. Aν έχετε όλοι πρόβλημα να δώ μήπως το αλλάξουμε. Eυχαρίστησή μου η διοργάνωση...
Mια χαρά είναι μπράβο ΜΗΤΣ, πέρα από το πιο γρήγορα πιστόλι του club, είσαι αστέρι & στις οργανώσεις:flipout:

Eki_65 said:
Mια χαρά είναι μπράβο ΜΗΤΣ, πέρα από το πιο γρήγορα πιστόλι του club, είσαι αστέρι & στις οργανώσεις:flipout:
Eυχαρίστησή μου. Eίμαστε μια καλή παρέα και είναι καλή φάση να μας δίνονται ευκαιρίες για να βρισκόμαστε από κοντά.