Συνάντηση Μουσικής Κατηγορίας & Δικάναλου 2011

1. Δημήτρης Θ.
2. Κώστας Λυμπερόπουλος
3. FragoulisNaval
4. Σπύρος Σούρλας
5. superfly
6. Γιώργος Μπαϊραχτάρης
7. Simos.I
8. kblachos
9. Dalanik
10. Magellan
11. ΠΕΤΡΑΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
12. Στέλιος Π.
14. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
15. Emilot
16. Tyler ? Durden
17. DomieMic65
18. Γιώργος Κουνελάκης
20. Δημήτρης Ιωάννου
21. opsim
22. SPYROS A. (?)
23. Δημοκηδής (?)
24. Elina (?)
25. Αριάδνη
26. Κώστας Γκαβάκος (?)
27. christos
28. mdvq

Πέμπτη 21/7 και ώρα 21.00 στο "Scuba Club στην πλαζ ''Βοτσαλάκια'' στην Καστέλλα.

οδηγίες:
"απο Πασαλιμανι κανουμε αριστερα και ανηφοριζουμε μετα την πλατεια Αλεξανδρας και στο υψος του Νυχτερινου κεντρου Cavo d Oro κανουμε δεξια και μπαινουμε στην κατηφορικη εισοδο της πλαζ-η είσοδος προς την πλαζ λέει Κολυμβητήριο Πειραιά "

Last edited:
Oι χαϊεντάδες, να φέρουν επαρκή απόδειξη ότι έχουν ακούσει αυτό

velvet-underground-the-velvet-underg-420727.jpg

ας μην το αγαπούν.
αλλά να το έχουν ακούσει τουλάχιστον.
αλλιώς, να μη γίνονται δεκτοί.

:aetsch:

:ernaehrung004:

Ερώτηση πρώτη: τον μου ντου βου κιου γιατί τον έχετε με ερωτηματικό; Αφού έκανε δήλωση, "βάλτε κι εμένα μέσα" :idea:

ερώτηση βου: εμένα γιατί δεν με βλέπω στη λίστα; :music-smiley-005: :music-smiley-005: -bye-

Ερώτηση πρώτη: τον μου ντου βου κιου γιατί τον έχετε με ερωτηματικό; Αφού έκανε δήλωση, "βάλτε κι εμένα μέσα" :idea:

εκ παραδρομής

ερώτηση βου: εμένα γιατί δεν με βλέπω στη λίστα;

να γιατί:
Παίδες της Μουσικής, δηλώστε δίπλα (στο νήμα στις Μουσικές Συζητήσεις) σας παρακαλώ για να υπάρχει σαφής εικόνα.

Last edited:
1. Δημήτρης Θ.
2. Κώστας Λυμπερόπουλος
3. FragoulisNaval
4. Σπύρος Σούρλας
5. superfly
6. Γιώργος Μπαϊραχτάρης
7. Simos.I
8. kblachos
9. Dalanik
10. Magellan
11. ΠΕΤΡΑΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
12. Στέλιος Π.
14. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
15. Emilot
16. Tyler ? Durden
17. DomieMic65
18. Γιώργος Κουνελάκης
20. Δημήτρης Ιωάννου
21. opsim
22. SPYROS A. (?)
23. Δημοκηδής (?)
24. Elina (?)
25. Αριάδνη
26. Κώστας Γκαβάκος (?)
27. christos
28. mdvq
29. Κάλλη Συνοδινού

Πέμπτη 21/7 και ώρα 21.00 στο "Scuba Club στην πλαζ ''Βοτσαλάκια'' στην Καστέλλα.

οδηγίες:
"απο Πασαλιμανι κανουμε αριστερα και ανηφοριζουμε μετα την πλατεια Αλεξανδρας και στο υψος του Νυχτερινου κεντρου Cavo d Oro κανουμε δεξια και μπαινουμε στην κατηφορικη εισοδο της πλαζ-η είσοδος προς την πλαζ λέει Κολυμβητήριο Πειραιά "

Last edited:
Απάντηση: Re: Συνάντηση Μουσικής Κατηγορίας & Δικάναλου 2011

Προσέξτε να μην μαζευτούμε πολλοί, θα μας στείλουν τα Ματ.:drummer:

Δεν τα φοβόμαστε βρε..

Ασε που θα φέρω και αντιασφυξιογόνες μάσκες,(το Σάββατο τις αγόρασα !!!!):music-smiley-005::music-smiley-005:

Παίδες καλά να περάσετε....

Θα είμαι Αγγλία(απο 20/07) για το ATP Festival τότε, οπότε μουσικά θα είμαστε κοντά....

Keep on....:music-smiley-005:

-bye--bye--bye-:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

1. Δημήτρης Θ.
2. Κώστας Λυμπερόπουλος
3. FragoulisNaval
4. Σπύρος Σούρλας
5. superfly
6. Γιώργος Μπαϊραχτάρης
7. Simos.I
8. kblachos
9. Dalanik
10. Magellan
11. ΠΕΤΡΑΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
12. Στέλιος Π.
14. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
15. Κάλλη Συνοδινού
16. Tyler ? Durden
17. DomieMic65
18. Γιώργος Κουνελάκης
20. Δημήτρης Ιωάννου
21. opsim
22. SPYROS A. (?)
23. Δημοκηδής (?)
24. Elina (?)
25. Αριάδνη
26. Κώστας Γκαβάκος (?)
27. christos
28. mdvq

οδηγίες:

οδηγίες:

Διονυση, διαβασα τις οδηγεις 792 φορες, και παρολο που περναω εξω απο το Cavo d Oro καθημερινα 40 χρονια τουρκικα, δεν καταλαβα τιποτε....

Εδιτ.
Ανοιξα χαρτη την 793 και καταλαβα :D

Αν ειμαι εδω, θα ερθω και εγω)

Last edited:
Οι οδηγίες είναι της Κάλλης. Για το λόγο αυτό τις έκανα quote με το όνομά της, για να ακούσει αυτή τον εξάψαλμο...:D
pop.gif

Last edited:
οδηγίες:

Διονυση, διαβασα τις οδηγεις 792 φορες, και παρολο που περναω εξω απο το Cavo d Oro καθημερινα 40 χρονια τουρκικα, δεν καταλαβα τιποτε....

:nounder:

Εν πάσει περιπτώσει, επειδή κι εμείς ίσως δεν καταλαβαίνουμε τι εννοείς με τα εν italics τιθέμενα (μτφρ: αυτά που είναι με πλάγια γράμματα), σου παραθέτω αυτό:
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=891664&postcount=88

από παλαιότερη συνάντηση και αν και πάλι είναι δυσνόητο μπορείς να διαμαρτυρηθείς αρμοδίως :D -bye-

Last edited:
Οι οδηγίες είναι της Κάλλης. Για το λόγο αυτό τις έκανα quote με το όνομά της, για να τα ακούσει αυτή...
:D

sorry guys....οι οδηγίες είναι του προέδρου. Αλλά αν ψάχνετε κάποιον να επιρρίψετε ευθύνες, άντε, να το πιώ και το ποτήριον τούτον για την κατηγορία μου.
Μαζί με πολλά άλλα ποτήρια βέβαια, στα βοτσαλάκια :flipout::flipout:

Όχι βέβαια, δεν θα πιείς τίποτα Κάλλη.
Τι καλύτερο...
Τα παράπονα στον Πρόεδρο!!!
:smile:

:nounder:

Εν πάσει περιπτώσει, επειδή κι εμείς ίσως δεν καταλαβαίνουμε τι εννοείς με τα εν italics τιθέμενα (μτφρ: αυτά που είναι με πλάγια γράμματα), σου παραθέτω αυτό:
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=891664&postcount=88

από παλαιότερη συνάντηση και αν και πάλι είναι δυσνόητο μπορείς να διαμαρτυρηθείς αρμοδίως :D -bye-

Αν "εσεις", δεν καταλαβαινετε αυτα που "εσεις" γραφετε, (εννοω τα περι italics τιθεμενα, και λοιπες μεταφρασεις), ζητω που καηκαμε...

Anyway...
(μτφρ: τελος παντων)

1. Δημήτρης Θ.
2. Κώστας Λυμπερόπουλος
3. FragoulisNaval
4. Σπύρος Σούρλας
5. superfly
6. Γιώργος Μπαϊραχτάρης
7. Simos.I
8. kblachos
9. Dalanik
10. Magellan
11. ΠΕΤΡΑΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
12. Στέλιος Π.
14. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
15. Κάλλη Συνοδινού
16. Tyler ? Durden
17. DomieMic65
18. Γιώργος Κουνελάκης
20. Δημήτρης Ιωάννου
21. opsim
22. SPYROS A. (?)
23. Δημοκηδής (?)
24. Elina (?)
25. Αριάδνη
26. Κώστας Γκαβάκος (?)
27. christos
28. mdvq
29. Dr Pan K

οδηγίες (αμφιβόλου ακριβείας) :

Last edited: