Συνάντηση Σαββάτο 26/9/09

Εχω αποκτησει ενα σοβαρο προβλημα μιας και την Κυριακη προεκυψε εργασια....

Μακαρι να μπορεσω το Σαββατο να ερθω αλλα ολες οι υποχρεωσεις μου θα πρεπει να γινουν την ημερα εκεινη τωρα.

παιδια δυστυχώς είμαι κολλημένος σπίτι μετα απο χειρουργείο στο πόδι μου, δεν μπορώ να πάω πουθενά. Πολύ θα ήθελα να σας γνωρίσω και απο κοντά.

Κανόνισα ώστε, απο την 06:00 μέχρι 24:00 του Σαββάτου 26-09-09 να είμαι ελεύθερος επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6945 125847.

Περαστικά στον χειρουργηθέντα συμφορουμίτη και ταχεία ανάρρωση.

Last edited:
Τελικά, ακριβή ώρα προσέλευση και πλήρης συντεταγμένες κύριοι, έστι για το τυπικό.
Παύλο, θα χρειαστώ τις βοήθειές σου για την Olympus.

Οκζ θα προσπαθησω να περασω και εγω, απλα δεν ειμαι 100% συγουρος ακομα...θες να φερω καπιο φακο η φλας συγκεκριμενο για δοκιμη?
που και τι ωρα?

Απάντηση: Re: Συνάντηση Σαββάτο 26/9/09

Το Μουσείο των Πλοίων είναι ανοιχτό για το κοινό μέχρι την 17:00, με εισιτήριο 1,5Ε κατ' άτομο.
http://www.cityofathens.gr/el/episkeptes/aksiotheata/moyseia/thorikto-g-aberof

Υπολογίστε οτι χρειαζόμαστε μιά ωρίτσα γεμάτη για να φωτογραφήσουμε το εσωτερικό των 2 Πλοίων, οπότε... μας βλέπω στην πύλη για αρχική συγκρότηση του γκρούπ στις 15:45.
Τυχόν καθυστέρηση, επιφέρει ποινή :flipout: λήψης λιγότερων ή βιαστικότερων φωτογραφιών στο μέλος που θα καθυστερήσει, η οποία ποινή επιβάλλεται αυτοδικαίως λόγω αυστηρής τήρησης του ωραρίου επισκέψεων (μέχρι την 17:00 οπότε και θα βγούμε έξω) .

Σύζυγοι: Μιά καλή ιδέα είναι να τις έχουμε μαζί. Ευκαιρία να δούν κι αυτές μαζί μας το εσωτερικό των Πλοίων.

Ανασυγκρότηση την 17:10 στην πύλη, όπου θα δούμε τί θα κάνουμε μετέπειτα, ανάλογα με τα κέφια της παρέας.

Τελικά, ακριβή ώρα προσέλευση και πλήρης συντεταγμένες κύριοι, έστι για το τυπικό.
Παύλο, θα χρειαστώ τις βοήθειές σου για την Olympus.

...έστι για το τυπικό... έχει προ πολλού αναφερθεί ήδη.
Εκτός τυπικοτήτων... οι μπύρες κερασμένες.

Πλοήγηση: Απο κατάβαση Συγγρού κι αμέσως μετά το "Δ" υπάρχει μία και μόνη έξοδος. Οδηγεί κατ' ευθείαν πάνω στην πρύμνα του "Αβέρωφ".

Λοιπές πληροφορίες πλοηγήσεως - προγράμματος - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: έξι εννέα τέσσερα πέντε ένα δύο πέντε οκτώ τέσσερα επτά - Γρηγόρης.
Διευκρινίσεις ημερίδας καλόν είναι να γίνονται δημοσίως και για τους υπολοίπους.

Last edited by a moderator:
Ενταξει ρυθμισα τις υποχρεωσεις μου και θα ειμαι εκει .
Επισης παρων θα ειναι και ο sunsea κατοπιν επικοινωνιας μαζι μου .

Γρηγορη οι μπυρες παγωμενες ετσι -bye-

Απάντηση: Re: Συνάντηση Σαββάτο 26/9/09

Τι ώρα είπαμε το γράψατε αλλά...έχω και altzheimer!!!

Υπολογίστε οτι χρειαζόμαστε μιά ωρίτσα γεμάτη για να φωτογραφήσουμε το εσωτερικό των 2 Πλοίων, οπότε... μας βλέπω στην πύλη για αρχική συγκρότηση του γκρούπ στις 15:45.

Και μην χαθεις και σε ψαχνουμε ( λογω αλτσχαημερ το λεω ) :flipout:

Εγώ δυστυχώς δε θα μπορέσω τελικά να έρθω.
Το πάλευα μέχρι τελευταία, πάντα θέλω να είμαι παρών στις συναντήσεις της κατηγορίας αλλά....
Καλά να περάσετε και να με ωραίες φωτογραφίες -bye-