συναυλια Bon Jovi

οh! aren't these the guys that provided the soundtrack for Christopher Cain's "Young Guns"? Their sorry asses' only claim to fame.:rolleyes:
A decent western.
Emilio Estevez gave the performance of his lifetime.

Last edited:
Μπα... Κρατάμε λεφτά μήπως έρθουν οι Europe.

Καλό!!!
:flipout::flipout:

Πάντως στα 19 μου είχα πάρει αυτό το δίσκο τους. Ήμουν 19 όμως...
Bon_Jovi_7800_Fahrenheit.jpg

Ηταν πολυ ωραια συναυλια.
Το γηπεδο γεματο (περιπου 80.000 ανθρωποι), οι Bon Jovi πραγματικοι επαγγελματιες: Δεν σταματησαν ουτε για νερο επι 2,5 ωρες, ενω ο Jon Bon Jovi χοροπηδουσε ασταματητα! By the way, πολυ καλη φωνη για live rock concert.
Οπτιακουστικα, σοβαρη παραγωγη. Το κλου ηταν μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ οθονη, οσο ολο το stage που χρησίμευε οχι μονο για να βλεπουμε καλυτερα το συγκρότημα αλλα και για εφφε και οπτικο "χαλί" για την μουσικη.
Ειπαν πολλα παλια και νεα τραγουδια και το κοινο ηταν πολυ ζεστο. Ισως καλυτερη στιγμη το φιναλε με το "living on a prayer" το οποιο αφιερωσαν στην Ελλαδα με την κριση που περναει...
Ειναι πολυ εντυπωσιακο παντως που η Αθήνα εντάσσεται πλεον στα tours μεγαλων ονοματων διεθνως..

Re: Απάντηση: συναυλια Bon Jovi

Ισως καλυτερη στιγμη το φιναλε με το "living on a prayer" το οποιο αφιερωσαν στην Ελλαδα με την κριση που περναει...

το μάτι τους το κλούβιο.
η πατρίδα τους θα περάσει πολύ μεγαλύτερη κρίση σύντομα.
ας κρατήσουν τις αφιερώσεις τους για εκεί.

αφού όλοι πριν από τη σύνταξη πλέον επιλέγουν την Ελλάδα για να βγάλουν κανα φράγκο για τα γεράματα και τη σύνταξή τους... βλέπε: bon jovi, whitesnake, scorpions.. etc :flipout: :flipout: :flipout:

jon bon tsofli rules...

Απάντηση: Re: Απάντηση: συναυλια Bon Jovi

το μάτι τους το κλούβιο.
η πατρίδα τους θα περάσει πολύ μεγαλύτερη κρίση σύντομα.
ας κρατήσουν τις αφιερώσεις τους για εκεί.

Αν ηταν να μας σωσουν οι προσευχες,επρεπε να κανουν το λαιβ στην Τηνο...:Banane0:

Για οποιον ενδιαφερεται, ιδου και μερικες φωτο απο την συναυλια:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMG_0184.jpg
    IMG_0184.jpg
    60.6 KB · Views: 138
  • IMG_0182.jpg
    IMG_0182.jpg
    61.4 KB · Views: 136
  • IMG_0175.jpg
    IMG_0175.jpg
    80.8 KB · Views: 137
  • IMG_0168.jpg
    IMG_0168.jpg
    87.6 KB · Views: 139
μπραβο σου που αντεξες τοσες ωρες ορθιος κατω στην αρενα.
εγω που ημουνα στην 9 καθημενος κουραστηκα απο το κατσε - σηκω γιατι δεν μπορουσα να δω καλα με τους ορθιους μπροστα.
η συναυλια μου αρεσε αρκετα και η ατμοσφαιρα που ειχαν δημιουργησει οι τοσες χιλιαδες κοσμος ηταν φανταστικη.

μπραβο σου που αντεξες τοσες ωρες ορθιος κατω στην αρενα.
εγω που ημουνα στην 9 καθημενος κουραστηκα απο το κατσε - σηκω γιατι δεν μπορουσα να δω καλα με τους ορθιους μπροστα.
η συναυλια μου αρεσε αρκετα και η ατμοσφαιρα που ειχαν δημιουργησει οι τοσες χιλιαδες κοσμος ηταν φανταστικη.

Ενταξει δεν ημουν και πολλες ωρες ορθιος: 9 παρα τεταρτο μπηκα στο σταδιο και 9 και είκοσι ξεκινησαν. Ευτυχως προχωρησαμε μπροστα και φτασαμε αρκετα κοντα στο stage (αρκετα μπροστα απο την κονσολα).

Και εγώ στα 15 μου αυτόν.

0001920,slippery-when-wet.jpeg

Κυνηγούσα μία γκομενίτσα όμως! :flipout:
Εγω τον αγορασα πριν λιγο καιρο remastered σε Dual Disc (ειμαι καλα γιατρέ μου; :p)

Last edited:
Απάντηση: Re: συναυλια Bon Jovi

Και εγώ στα 15 μου αυτόν.

0001920,slippery-when-wet.jpeg

Κυνηγούσα μία γκομενίτσα όμως! :flipout:

Βλεπω πολλα ενοχικα συνδρομα εδω μεσα με τους Bon Jovi! :D
Τι συμβαινει, ειναι πολυ mainstream για να πουμε οτι μας αρεσουν; :p