Συναυλία U2 στο Δουβλίνο 25-7-2009

Απάντηση: Re: Συναυλία U2 στο Δουβλίνο 25-7-2009

Εξαιρετική αφήγηση της συναυλίας....

αλλά τώρα κατάλαβες τη χρησιμότητα των τηλεφακών (300+) Χ 1,5 συντελεστή, καθώς και τη χρησιμότητα του αδιάβροχου σώματος που πλέον έχεις.

Έτσι δεν είναι;

Το αδιάβροχο σώμα είναι "όλα τα λεφτά" Βλάση !! :worshippy:

Κ φυσικά αυτό που λες για τους τηλεφακούς, που σε τέτοιες συνθήκες πρέπει να είναι κ πολύ φωτεινοί, αλλά κ γρήγοροι σε εστίαση, είναι απόλυτα σωστό.

Αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι δεν επιτρεπόταν να έχουμε μαζί στην συναυλία φωτογραφική μηχανή που το συνολικό μήκος σώματος + φακού να ξεπερνά τις 11 ίντσες, δλδ περίπου 30 εκατοστά όλο μαζί......περίεργο έτσι ;;

Re: Απάντηση: Re: Συναυλία U2 στο Δουβλίνο 25-7-2009

Το αδιάβροχο σώμα είναι "όλα τα λεφτά" Βλάση !! :worshippy:

Κ φυσικά αυτό που λες για τους τηλεφακούς, που σε τέτοιες συνθήκες πρέπει να είναι κ πολύ φωτεινοί, αλλά κ γρήγοροι σε εστίαση, είναι απόλυτα σωστό.

Αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι δεν επιτρεπόταν να έχουμε μαζί στην συναυλία φωτογραφική μηχανή που το συνολικό μήκος σώματος + φακού να ξεπερνά τις 11 ίντσες, δλδ περίπου 30 εκατοστά όλο μαζί......περίεργο έτσι ;;

aναμενόμενο θα έλεγα. Απλώς ήθελαν να αποφύγουν τους ισχυρούς τηλεφακούς. Ένας μεσαίος τηλεφακός, χωρίς το παρασολέιγ περνούσε άνετα. Για τους ζουμ τηλεφακούς 2.8 περνούσαν όλοι εκτός από τον ΝΙΚΚΟΡ 70-200 AFS VR. Ακόμα και οι NIKKOR 80-200 AFD, AFS.

Μπραβο Μιχάλη πολυ ωραία παρουσίαση

Ολες οι γιγαντοοθόνες στην συναυλία ειναι LED btw το διάβασα σε ένα site. Επίσης ειδα σε μια άλλη συναυλία τον Βοno να φοράει ένα LED πουκάμισο.

Μπραβο Μιχάλη πολυ ωραία παρουσίαση

Ολες οι γιγαντοοθόνες στην συναυλία ειναι LED btw το διάβασα σε ένα site. Επίσης ειδα σε μια άλλη συναυλία τον Βοno να φοράει ένα LED πουκάμισο.

Κ σε αυτήν που είδα φορούσε τέτοιο μπουφάν, όχι πουκάμισο.
Μαύρο με κόκκινα φώτα που είτε αναβόσβηναν, είτε άναβαν σταθερά, ανάλογα με τον τόνο του κομματιού που τραγουδούσε.

Ναι ναι. Εγω στο youtube το ειδα δεν μπορεσα να καταλαβω αν ειναι πουκαμισο ή μπουφαν.

Παιδιά, πάντα τέτοια, να έχετε την ευχέρεια να ταξιδεύετε και να απολαμβάνετε πράγματα που σας γεμίζουν.

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες όμως, αυτό που μου μένει από το show (χωρίς να είμαι παρών, φυσικά) είναι η απόλυτη πολτοποίηση του περιεχομένου και η ανάδειξη του "περιτυλίγματος" (βλ. δαγκάνες, βίντεο γουόλ, δεύτερη σκηνή κ.λπ.) ως κύρια ατραξιόν. Σαν να βλέπω έκθεση με γιγαντιαία gadgets, και η μουσική να είναι το συνοδευτικό.

Τα παραπάνω χωρίς καμία διάθεση να κρίνω τα μουσικά σας γούστα, απλώς τα θέτω ως αφορμή δημιουργικής κουβέντας, που γινόταν και σε άλλο θρεντ, βέβαια, αλλά επειδή οι τόνοι εκεί ανέβηκαν, την επαναφέρω εδώ.

Παιδιά, πάντα τέτοια, να έχετε την ευχέρεια να ταξιδεύετε και να απολαμβάνετε πράγματα που σας γεμίζουν.

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες όμως, αυτό που μου μένει από το show (χωρίς να είμαι παρών, φυσικά) είναι η απόλυτη πολτοποίηση του περιεχομένου και η ανάδειξη του "περιτυλίγματος" (βλ. δαγκάνες, βίντεο γουόλ, δεύτερη σκηνή κ.λπ.) ως κύρια ατραξιόν. Σαν να βλέπω έκθεση με γιγαντιαία gadgets, και η μουσική να είναι το συνοδευτικό.

Τα παραπάνω χωρίς καμία διάθεση να κρίνω τα μουσικά σας γούστα, απλώς τα θέτω ως αφορμή δημιουργικής κουβέντας, που γινόταν και σε άλλο θρεντ, βέβαια, αλλά επειδή οι τόνοι εκεί ανέβηκαν, την επαναφέρω εδώ.
Εγώ αυτό που διαπίστωσα από εκεί μέσα είναι ότι, με τα τεράστια video walls μπορούσαν να βλέπουν όλοι από όπου κ αν ήταν στο γήπεδο. Επίσης, η σκηνή που είχαν στήσει με την δυνατότητα να είναι 360 μοιρών, όλοι είχαν οπτική επαφή από παντού, αλλά κ όλοι άκουγαν, αφού είχε γύρω-γύρω ηχεία !
Από εκεί κ πέρα, πράγματα ήταν ένα σόου, μια ανάμιξη μουσικής κ φωτισμού, σκηνικών κ εφέ !!
Κατ'εμέ, ήταν 2 καταπληκτικές ώρες !! :grinning-smiley-043

Κατ'εμέ, ήταν 2 καταπληκτικές ώρες !! :grinning-smiley-043

Aυτο ειναι που μετραει σε τετοιες συναυλιες. Το εχω γραψει πολλες φορες εδω μεσα, αλλα καποιοι δε θελουν να το καταλαβουν.

(καραζηλεψα!!!!)

Aυτο ειναι που μετραει σε τετοιες συναυλιες. Το εχω γραψει πολλες φορες εδω μεσα, αλλα καποιοι δε θελουν να το καταλαβουν.

(καραζηλεψα!!!!)

Oλοι το καταλαβαινουμε Πετρο
ηταν ενα μεγαλο show ...

αλλα ....

το 1983 ειχα δει τον wilson Picket σε ενα μικρο
κλαμπακι στο Σικαγο να παιζει
την αλλη μερα καποιοι αλλοι δεν θυμαμαι τ ονομα τους
ειχα πληρωσει ενα δολαριο με μπυρα

αργοτερα ειδα τους Πινκ φλοιντ στο σταδιο
στο show με το γουρουνι

το πρωτο δεν θα το ξεχασω ποτε
ειναι στο μυαλο μου σε ξεχωριστη θεση
το δευτερο ειναι
μαζι με πολλα αλλα .....

Στέλιο, το καθένα έχει την στιγμή του...είναι ανάλογα την φάση της ζωής που βρίσκεσαι, την στιγμή που ζεις, αυτό που βλέπεις, αυτό που αισθάνεσαι...
Οι U2 δεν είναι πια το συγκρότημα που έπαιζαν σε μια παμπ...γεμίζουν γήπεδα σε όλο τον κόσμο σε όλες τις περιοδείες τους, οπότε λογικό να υπάρχει κ σόου κ φωτορυθμικά κ καπνοί κ τεράστιες οθόνες και και και...

Στέλιο, το καθένα έχει την στιγμή του...είναι ανάλογα την φάση της ζωής που βρίσκεσαι, την στιγμή που ζεις, αυτό που βλέπεις, αυτό που αισθάνεσαι...
Οι U2 δεν είναι πια το συγκρότημα που έπαιζαν σε μια παμπ...γεμίζουν γήπεδα σε όλο τον κόσμο σε όλες τις περιοδείες τους, οπότε λογικό να υπάρχει κ σόου κ φωτορυθμικά κ καπνοί κ τεράστιες οθόνες και και και...

συμφωνω απολυτα μαζι σου .

Re: Απάντηση: Συναυλία U2 στο Δουβλίνο 25-7-2009

συμφωνω απολυτα μαζι σου .

Να μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Περιοδεία σε στάδια δε σημαίνει απαραίτητα καπνοί, φωτορυθμικά και δορυφορικές συνδέσεις με διαστημικούς σταθμούς. Πάρτε παράδειγμα τον Sprinsgteen. Τρεις ώρες στο ψαχνό, γυμνή μουσική, και το κοινό να παραληρεί...

Φίλε με τρέλλανες με τους U2 όντας φαν τους από το 1984 όταν και άκουσα πρώτη φορά το pride. Πήγα στη θεσσαλονίκη το 97 αλλά πάντα θα θελα να τους δω ακόμα μια φορά αυτή τη φορά μαζί με τη γυναίκα μου. Αν έχεις κάτι επικοινώνησε μαζί μου έχω τρέλλα με τα άτομα μιλάμε. Παρεπιμπτόντως φοβερές οι φωτό σου.

Τώρα που σε βρήκα όταν είναι ξανά για συναυλία των U2 θυμήσου με σε παρακαλώ.

Το αντικείμενο του πόθου αποκτήθηκε:
attachment.php