Συναυλιακές Φωτογραφίες

Παρακολουθώντας το φόρουμ από την αρχή της εμφάνισης του apollwn (Βασίλη) έχω να πω ότι έχει δεχτεί συχνά κριτική από πολλούς και από εμένα για τις φωτογραφίες που ανεβάζει.
Δικαιολογημένα θα έλεγα πολλές φορές χωρίς αυτό να αποτελεί κατ'εμένα πρόβλημα ή να υποδηλώνει κάποια τη φωτογραφική του αδυναμία.
Αναγνωρίζω ότι έχει το θάρρος να ανεβάζει ποικιλία θεμάτων και όχι ελεγχόμενα και επιλεγμένα συγκεκριμένες "καλές"φωτογραφίες.
Με την κίνηση του αυτή όμως είναι σαν να υποδηλώνει ότι αναμένει και τα ανάλογα σχόλια, άσχετα αν συχνά δεν τον βρίσκουν σύμφωνο.
Σωστά γράφτηκε ότι πολλοί μας διαβάζουν χωρίς να συμμετέχουν και αναμένουν με ενδιαφέρον τα σχόλια μας για να βοηθηθούν.
Αν μείνουμε σε αυτήν την γόνιμη αντιπαράθεση χωρίς να ξεφύγουμε όλοι στο τέλος θα βγούμε κερδισμένοι σε γνώση.
Μακάρι να συνεχίσει το φόρουμ να έχει αυτή τη δυναμική.

Βασίλη, με όλο το θάρρος θα σε ρωτήσω κάτι , κι αν θέλεις μου απαντάς: αυτές οι συναυλιακες φωτο ήταν επαγγελματικη δουλειά επί πληρωμή ή απλά έκανες το κέφι σου ;
Αν δεν θέλεις να απαντήσεις το σέβομαι και δεν επεκτείνομαι άλλο.

Φιλαράκια είμαστε μπορείς να έχεις το θάρρος.
Tο κέφι μου έκανα και δοκίμαζα και την s ξέχωρα που ήθελα και ασφαλείς φωτογραφίες για το αρχείο και την ματαιοδοξία μου.
πες μου γιατί ρωτας

Όταν ανέφερες τον Παπακωνσταντινου που "δεν θα σου ξανακαθοταν σε καλή πόζα "κτλ νόμισα ότι ήταν επαγγελματικη δουλειά με το αντίστοιχο άγχος !Καταλαβαίνω ότι πήρες "νυχτερινό εργαλείο" και σαν τέτοιο θέλεις να το "σκισεις" για να δεις αν η Sony λέει την αλήθεια. :) Κι εγώ όταν πήγα σε FF πλακωθηκα στις φωτο στο 1.8 και στο 2.8 για να δω το περίφημο "ρηχό DOF" και το "ανώτερο bokeh" και τραβούσα πρωινιατικα (αλλά και πίσσα σκοτάδι) με το ανώτερο ISO που μπορούσα. Τώρα που ψιλοκαταλαβα (τονίζω το "ψιλο") τι παίζει, έχω χαλαρώσει και δεν τσιτωνω το μηχάνημα στα άκρα. Έτσι πιστεύω θα κάνεις κι εσύ μόλις μάθεις τα όρια και τις δυνατότητές του δικού σου "πυραυλου". Μη μου τσιτωνεις όμως. Σίγουρα τα πιο πολλά (αν όχι όλα) παιδιά (μην ξεχνάς πως οι άντρες μένουμε σχεδόν για πάντα παιδιά) εδώ μέσα αισθανόμαστε φίλοι και συνοδοιπόροι στο βίτσιο μας, αλλά ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείται. ΚΑΛΟ ΒΡΆΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΚΑΡΔΙΆ !!!!!!

Δεν την λες συναυλία αλλά στέκεται αξιοπρεπώς στο βίντεο η ταπεινή μου rx100.
Σε vimeo και youtube.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πόσο denoise έκανες στην V1 για να έχει τέτοια εικόνα στα 3200 ; (είμαι από κινητό βέβαια) Εδώ φίλος συμφορουμιτης ανεβάζει το ISO στον ... Όλυμπο (και μάλιστα με FF) για να πάρει τέτοιες εικόνες . Κάτι χάνω ;

It's not the camera, it's the photographer... :flipout:

Βαλε και οτι η ληψη ειναι μανιουαλ και εχει και 1,5 στοπ πουσαρισμα στην εκθεση (συν ολα τα αλλα και ειναι και μονο απο το λαιτρουμ και οχι απο το DxO που κανει καλυτερη δουλεια) ... :a0210:

Στο 100% δεν στεκει με τιποτα, αλλα σε web αναλυση (ποσο μαλλον σε κινητο), ειναι περαν καθε προσδοκιας... ειπαμε... νικον να ναι κι οτι να ναι... :afro:

Πάλι με άσχημο φωτισμό. Και για αυτο πειραματίστικα. Την έκανα HDR και άλλαξε τελείως.
EOD 5D DISTAGON 28MM και διάφραγμα επειδή είναι manual, προσπαθώ να τραβάω 5,6 τουλάχιστον.
Α!. Το συγκρότημα είναι οι Blue Side Band και έπαιξαν σε ένα φιλανθρωπικό φεστιβάλ.

Attachments

• Blue Side Band1.jpg
    Blue Side Band1.jpg
    185.7 KB · Views: 126
15608121890_5139df568a_c.jpg
[/URL]2014-11-14 Fates Warning Larisa Stage Club30 by milaber22, on Flickr[/IMG]

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η πιο πάνω φωτογραφία είναι από την συναυλία των Fates Warning στην Λάρισα 14/11/14 στο Stage Club

Πρώτη μου προσπάθεια όαλ manual με την K5 και τους Super Takumar 50 & 135 & Sigma 18-35. Max iso 1600 και πειραματισμός μέχρι και 800, πολύ κίνηση από το συγκρότημα, αδυναμία κίνησης από εμένα. Αποτέλεσμα πολλές ανεστίαστες και αρκετή μαυρίλα.
Όποια κριτική και πρόταση για βελτίωση ευπρόσδεκτη

Η προηγούμενη φωτογραφία ήταν με τον Super Takumar 135 F2.5, Iso 1250 1/160

15794876732_c33145da44_c.jpg
[/URL]2014-11-14 Fates Warning Larisa Stage Club9 by milaber22, on Flickr[/IMG]

Super Takumar 135 F2.5, Iso 1600 1/125

15607509579_6fd94da02d_c.jpg
[/URL]2014-11-14 Fates Warning Larisa Stage Club6 by milaber22, on Flickr[/IMG]

Super Takumar 135 F2.5, Iso 1600 1/50

15607940480_a3203110bc_c.jpg
[/URL]
2014-11-14 Fates Warning Larisa Stage Club40
by milaber22, on Flickr[/IMG]

Sigma 18-35 f1.8 iso 1600 1/125 24.00mm

15607459839_ce45ddd60a_c.jpg
[/URL]2014-11-14 Fates Warning Larisa Stage Club13 by milaber22, on Flickr[/IMG]

Sigma 18-35 f1.8 iso 1600 1/250 35.00mm