Συνχρονισμος itunes με iphone?

Che

AVClub Addicted Member
1 September 2008
1,776
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Εχω την παρακατω απορεια.Εχω κατεβασει κατι τραγουδια απο limewire τα οποια φυγανε απευθειας στο library του itunes τα βλεπω επισης και στο playlist.Oταν τωρα παω να τα περασω στο iphone το οποιο ειναι συνδεμενο στο PC με το καλωδιακι του κανω προσπαθεια να συνχρονισω το iphone με playlist αλλα τιποτα.Δεν μπορει να φορτωσει τα τραγουδια.Και απο library to ιδιο κανει.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ???????????:damnyou:

Οταν παω στην κατηγορια music μου εχει κλικαρισμενο το entire music library πρεπει να κλικαρω το sync music για να μου ανοιξει τις αλλες επιλογες και τοτε μου λεει τα παρακατω are you sure you want to sync music?all extisting songs and playlist on the iphone.............will be replaced with songs and playlist from i tunes library.Τωρα εχω εγκαταστησει itunes στο PC του σπιτιου και στο PC του γραφειου.Το μηνυμα το βγαζει στο γραφειο.Τα τραγουδια τα εχω περασει απο το PC του σπιτιου.Ειναι δυνατον να μη μπορω να περασω τραγουδια απο το γραφειο χωρις να μου σβησει οτι εχω κατεβασει μεχρι τωρα?

Απ οτι ειδα μολις τωρα, μαλλον κλειδωσαν το συγκεκριμενο feature στην νεα εκδοση του iphone kai itunes !!!
Ουτε σ εμενα δουλευει μετα την αναβαθμιση... θα το ψαξω καλυτερα και θα σου πω.

περιμενω .............δεν μπορεις να φανταστεις την τζαντιλα μου εχω κολλησει 3 μερες με τη μ@λ@κι@

Εκανες οτι λεει ?
Το σκεπτικο ειναι να βαλεις στα 2 αρχεια του itunes (iTunes Music Library.xml kai .itl) to ιδιο ID.
Δυστυχως εχω πολυ δουλεια αυτες τις μερες και θα λειπω και το ΣΚ, οταν επιστρεψω ισως φτιαξω ενα tutorial αναλυτικο.

Απάντηση: Re: Συνχρονισμος itunes με iphone?

Λοιπον , υπαρχει λυση και ειναι αυτη εδω ....
http://www.andrewgrant.org/2008/03/30/how-to-sync-an-iphone-with-two-or-more-computers.html

Το εκανα μολις τωρα και δουλεψε κανονικα.
Εχω βαλει τις τελευταιες βερσιον itunes kai firmware sto 3G 3.1

Κορυφαίο! Ελυσε και το δικό μου πρόβλημα: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=49035

λέμε για την microsoft, αλλά είναι και η apple για πολλές :slapface: με τα δήθεν κλειδώματα.....

το manually manage music and videos ειναι πολυ χρησιμο ...

(3 GS με 3.1 )

μονο που επρεπε να εχει και manually manage apps ...

ομως αν κανω ενα βιντεο delete και μετα manually προσθεσω ενα αλλο προσθετει και τα παλια μονο που τα παλια δεν παιζουν ...

σαν να θυμαται δλδ ποια ηταν πριν και ξανα delete ...

σα bug μου φαινεται ...

μονο με sync λυνεται και δεν ξαναεμφανιζονται τα παλια ...

και μετα ξανα manually manage music and videos