Συνδασμός!! (Νο.2)

zyprexa

New member
4 February 2012
18
Καταρχην καλησπερα σε ολους!Ηθελα να ρωτησω για ηχομπαρα γυρω στα 700Ε για κρεβ/ρα, για 40" TV.Με ενδιαφερει να βλεπω ταινιες απο usb (σε καλη ποιοτητα) και συνδρομητικα καναλια οπως επισης και να ακουω μουσικη.Ο χωρος ειναι περιπου 15 τ.μ. αλλα δεν επιτρεπει για αλλα συστηματα home cinema.Ευχαριστω και περιμενω με αγωνια τις προτασεις σας!(Υ.Γ. επειδη δεν εχω παρει ακομη την τηλεοραση θα ηταν ευπροσδευκτες και προτασεις για συνδυασμο ηχομπαρας-τηλεορασης με μπατζετ γυρω στα 1500Ε).

Η δικια μου γνωμη, αν και στην ξαναεγραψα στο αλλο σου νημα, ειναι μακρια απο ηχομπαρες. Και ειδικα τοσα χρηματα που σκεφτεσαι με τιποτα. Δωσε το πολυ 200 ευρω για μια ηχομπαρα. Φιλος εκανε τη λαλακία και χρυσοπληρωσε μια samsung με ασυρματο sub, και εδω και 2 χρονια κλαιει τα λεφτα του.
Πηγαινε καπου να ακουσεις με τα ιδια σου τα αυτια και κρινε. Πιστευω πως για να καταληξεις εκει θα πρεπει οι απαιτησεις σου σε ηχο να ειναι πολυ, μα πολυ μικρες.
Καποια αλλη λυση ειναι να βρεις ενα μικρο και οικονομικο ετοιμο συστημα 2.1 ή 3.1, αλλα και παλι μη δωσεις πανω απο 200 ευρω. Για χρηση κρεβατοκαμαρας δε νομιζω πως αξιζει παραπανω χρηματα.
Αυτες οι προτασεις με γνωμονα παντα το οτι γραφεις πως ο χωρος δεν επιτρεπει για αλλα συστηματα. Γνωμη μου παντα...
Φιλικα...-bye-

Ευχαριστω πολυ και θα τα λαβω σοβαρα υποψιν,ειμαι και απο επαρχια και ειναι δυσκολο να ακουσω συστηματα ηχου