ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ....ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Αν οπως διαβασα ο upscaler της tv ειναι καλυτερος απο οτι του dvd απενεργοποιω τον upscaler του dvd αλλα οταν εχω ταινια μεσα πατωντας το info της tv μου δειχνει αναλυση 720Χ576.Τι πρεπει να κανω?

Η ανάλυση που σου δείχνει είναι αυτή που δέχεται από την πηγή. Η τηλεόρασή σου ήδη έχει κάνει το upscaling για αυτό και βλέπεις σε όλο το πανελ της Διαφορετικά θα έβλεπες εικόνα σε ένα μικρό ορθογώνιο στο κέντρο της τηλεόρασης. οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δεις μόνος σου ποια εικόνα σε ικανοποιεί καλύτερα. Δηλ. εαν προτιμάς το upscaling να το κάνει η τηλεόραση ή η πηγή σου.
-bye-

Re: Απάντηση: ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ....ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Η ανάλυση που σου δείχνει είναι αυτή που δέχεται από την πηγή. Η τηλεόρασή σου ήδη έχει κάνει το upscaling για αυτό και βλέπεις σε όλο το πανελ της Διαφορετικά θα έβλεπες εικόνα σε ένα μικρό ορθογώνιο στο κέντρο της τηλεόρασης. οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δεις μόνος σου ποια εικόνα σε ικανοποιεί καλύτερα. Δηλ. εαν προτιμάς το upscaling να το κάνει η τηλεόραση ή η πηγή σου.
-bye-

Οκ το πιασα ευχαριστω:BDGBGDB55:

διάβασα σε κάποιο thread για calibration με το dvd-essentials. Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει απο που μπορω να το προμηθευτώ?

Εκτιμώ ότι και τα δύο είναι εξίσου καλά με προσωπική προτίμηση αυτό της ISF, το οποίο έχω δεί και κανει παπάδες, μέσα από οδηγίες σε πολύ καθαρά αμνερικάνικα.

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ SITE.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.
ΠΗΡΑ ΤΗΝ SAMSUNG LE40F86BD ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΥNΔΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟVΑ STA SUPERSPORT H EIKONA EINAI AΘΛΙΑ! ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ "ΑΥΡΑ" ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ NOVA?
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Παιδιά γεια χαρά. Χρειάζομαι την βοήθειά σας αν έχετε χρόνο. Έχω TV με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη, ένα HDD με δυο υποδοχές SCART (AV2/decoder και AV1/TV) κι έναν αποκωδικοποιητή Filmnet (όχι NOVA). Με τα χίλια ζόρια ξετρύπωσα απ'το manual της TV το πώς θα συνδέσω την TV με το HDD ώστε να μπορώ να γράφω τις ταινίες του Cine+ στο HDD (από το Input3 της TV στο AV2/decoder του HDD και από το Input2 της TV στο AV1/TV του HDD). Το πρώτο ερώτημα μου είναι πώς θα βλέπω και το Cine+ μέσω του HDD (αφού στη θέση AV/L1 του HDD βρίσκει μόνο το Prisma) και το δεύτερο πώς θα συνδέσω τον αποκωδικοποιητή του Filmnet στο HDD ώστε να συνεχίσω να γράφω ταινίες στο HDD αφου δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη SCART υποδοχή στο HDD;