συνδεση av-link για εικόνα nova σε δύο τηλεοράσεις

angastra

New member
20 July 2011
3
Καλημέρα.Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα βοήθεια.Έκανα συνδεση nova και θέλω να βλέπω σε δύο τηλεοράσεις.Διάβασα για το av-link ότι εκτός από την εικόνα και τον ήχο μεταφέρει και τισ εντολές του τηλεχειριστηρίου,:award: ισχύει;Δηλαδή θα μπορώ να αλλάζω κανάλια από την τηλεόραση που δεν έχει τον δέκτη της nova;Και τι μου προτείνετε να αγοράσω;

Καλημέρα.Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα βοήθεια.Έκανα συνδεση nova και θέλω να βλέπω σε δύο τηλεοράσεις.Διάβασα για το av-link ότι εκτός από την εικόνα και τον ήχο μεταφέρει και τισ εντολές του τηλεχειριστηρίου,:award: ισχύει;Δηλαδή θα μπορώ να αλλάζω κανάλια από την τηλεόραση που δεν έχει τον δέκτη της nova;Και τι μου προτείνετε να αγοράσω;

Καλημερα και καλωςορισες,
Ολα τα av link μεταφερουν και πληροφοριες χειριστηριου αλλιως θα ηταν μουφα η ολη διαδικασια.
Προτεινω να παρεις link στα 5.8GHZ συχνοτητα που δεν δημιουργει προβληματα με παρεμβολες. Δεν μπορω να σου προτεινω μαρκα ο κοσμος βρωμαει απο τετοια μηχανακια.
Νικος

Ευχαριστώ για την συμβουλή.Βρήκα τον AWV-698 στα 5.8 Ghz.Θα έχω την δυνατότητα να αλλάζω κανάλια από την δεύτερη τηλεόραση με το χειριστήριο της nova και η πρώτη τηλεόραση να είναι κλειστή;Και θα έχω καλή ποιότητα ή θα έχω προβλήματα; Οι δύο τηλεοράσεις έχουν απόσταση περίπου 15 μέτρα και δύο τοίχους ενδιάμεσα.Θα πιάνει ή θα έχω πρόβλημα;