Σύνδεση AV με Subwoofer

dimkag87

New member
10 September 2012
5
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΠΡΙΝ ΠΩ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΕΤΣΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑΝ ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΗ ΤΟΝ PIONEER 421-K KAI SUBWOOFER ΤΟ ΥΑΜΑΗΑ YST-SW030.Ο ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ SUB ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΩΣΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ.ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟ SUB ΕΙΝΑΙ ''ΛΙΓΟ'',ΕΤΣΙ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟ EARTHQUAKE S 10 KOMPRESSOR,Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΥΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ YST-SW030 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!

Re: ΣΥΝΔΕΣΗ AV ΜΕ SUBWOOFER

Γιατί μπερδεύεσαι ? Όπως είχες συνδέσει το Yamaha, θα συνδέσεις και το καινούριο, με το ίδιο καλώδιο σε μία είσοδο του sub.

Re: ΣΥΝΔΕΣΗ AV ΜΕ SUBWOOFER

Η έξοδος του ενισχυτή θα πάει στο line in.

Capture.jpg

Τώρα σε ποιο από τα δύο δεν είμαι σίγουρος να σου πω,νομίζω στο right(κόκκινο).
Το manual του sub πάντως γράφει να χρησιμοποιήσεις y adapter και να συνδεθείς και στο left

Απάντηση: ΣΥΝΔΕΣΗ AV ΜΕ SUBWOOFER

Σας υπερ ευχαριστω παιδια,τωρα εννοειται πως το κααταλαβα..Απλα στο s 10 ειδα πολλες εισοδους-εξοδους και τα εχασα λιγο..