Σύνδεση CD Player σε AV ενισχυτή

aggelos29

AVClub Enthusiast
22 October 2011
761
Καλησπέρα.Εχω ένα Yamaha rxv-475 και θελω να αγορασω ένα cd player για να ακουω τη μουσικη μου,χωρις να ανοιγω την τηλεοραση.Σαν ποιοτητα ηχου θα ακουω καλυτερα στο συνδυασμο av ενισχυτη η ο συνδυασμος blueray player av ενισχυτή θα μου δωσει πανω κατω το ιδιο αποτέλεσμα.Με λιγα λογια αξιζει να αγορασω ένα cd player για συνδεση σε av ενισχυτή?Επισης μπορει να παιζει το blueray cd χωρις να ανοιγω τηλεοραση?

Απάντηση: Συνδεση cd player σε av ενισχυτη

Κράτα το blueray.
Βεβαίως μπορεί να αναπαράγει,χωρίς να θέτεις σε λειτιυργία την τηλεόραση

Re: Απάντηση: Συνδεση cd player σε av ενισχυτη

Κράτα το blueray.
Βεβαίως μπορεί να αναπαράγει,χωρίς να θέτεις σε λειτιυργία την τηλεόραση
Με ποιον τροπο leo1964,χωρις να ειναι σε λειτουργια η τηλεοραση?

Στον ενισχυτή απ' ευθείας δεν έχεις συνδέσει το BD Player;

Αν βάλεις στο Player ένα CD ήχου και πατήσεις το play, θα ακούσεις μουσική. Η τηλεόραση δεν παρεμβάλλεται κάπου.....

Με το που ανοιγω το μπλουρει ανοιγει κ η τηλεοραση.Πως μπορω να το αποφυγω αυτο;

Πρέπει να υπάρχει σε κάποιο μενού, κάτι σε HDMI control ή αντίστοιχο που θα έχει επιλογή για αυτόματη ενεργοποίηση ή όχι.

Έχεις πολλά cds ή προτιμάς αναπαραγωγή από υπολογιστή;

Σύνδεση σε AV ψηφιακά σημαίνει ίδιος ήχος.
Σύνδεση σε AV αναλογικά σημαίνει μετατροπή πρώτα στο ADC του ενισχυτή και κατόπιν DAC. Ο ήχος δεν είναι ίδιος όμως η επιπλέον μετατροπή είναι υποχρεωτική από τον AV.

Έχεις πολλά cds ή προτιμάς αναπαραγωγή από υπολογιστή;
σιντι εχω πολλα αλλα τροπο να παιξουν χωρις να ανοιξει η τηλεοραση δεν εχω βρει ακομα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πρέπει να υπάρχει σε κάποιο μενού, κάτι σε HDMI control ή αντίστοιχο που θα έχει επιλογή για αυτόματη ενεργοποίηση ή όχι.

Ετσι πιστευα κ εγω μονο που δεν εβγαλα ακρη ακομα.

Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα άλλο "καθαρόαιμο" cd player για πολλούς λόγους, έστω και used.