Σύνδεση DVD 646

26 June 2006
174
Αθήνα
Καλημέρα σε όλους.
Εχω το παλιό DVD της Pioneer το 646 το οποίο παίζει και DVD-Audio.
Οι συνδέσεις που έχω κάνει είναι οι εξής :
DVD με AV receiver NAD με οπτικό και επίσης με 6 rca σε 6 rca για την αναπαραγωγή του DVD-Audio.
Είναι εντάξει οι συνδέσεις η χρειάζεται κάτι άλλο ;
Το καλώδιο με τα rca πρέπει να έχει κάποια χαρακτηριστικά η μπορώ να βάλω οποιοδήποτε καλώδιο (interconnect, coaxial, component, κλπ) ;

Σας ευχαριστώ,
Κωστής

Νομίζω πως γενικά είσαι ΟΚ. Δε χρειάζεσαι κάτι άλλο. Εγώ προσωπικά παίζω με πολύ απλά και φτηνά RCA. Αν είναι κοντά (π.χ. πάνω-κάτω) οι συσκευές, δε νομίζω να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Γιατί ρωτάς αν είσαι ΟΚ όμως; Δεν ακούς κάτι καλά; Δεν σου παίζει π.χ. το dvd-audio;

Νομίζω πως γενικά είσαι ΟΚ. Δε χρειάζεσαι κάτι άλλο. Εγώ προσωπικά παίζω με πολύ απλά και φτηνά RCA. Αν είναι κοντά (π.χ. πάνω-κάτω) οι συσκευές, δε νομίζω να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Γιατί ρωτάς αν είσαι ΟΚ όμως; Δεν ακούς κάτι καλά; Δεν σου παίζει π.χ. το dvd-audio;

Φίλε Doros σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Μέχρι τον περασμένο Ιούλιο - Αύγουστο ακουγα μουσική απο το DVD.
Μετά αγόρασα το cd της Quad CDp2 οπου και άκουγα μέχρι προχθές, όταν το cd δεν μπορούσε να διαβάσει κανένα δισκάκι. Οπότε άκουσα μουσική με το DVD και η ηχητική διαφορά ήταν πολύ μεγάλη.
Ευτυχώς με ένα καλό φύσημα το Quad επανήλθε και έτσι δεν έχω πρόβλημα πιά.
Αυτός ήταν και ο λόγος της ερωτησής μου. Μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος στη συνδεσμολογία και το DVD παίζει έτσι.

Κωστής