παιδια εχω τον πολυκαναλο ενισχητη και ενα δυκαναλο και θελω να ειναι και οι δυο συvδεμενοι με τα ηχεια χωρισ να βγαζω και να βαζω καλωδια.πως γινεται??
Last edited:
παιδια εχω τον πολυκαναλο ενισχητη και ενα δυκαναλο και θελω να ειναι και οι δυο συvδεμενοι με τα ηχεια χωρισ να βγαζω και να βαζω καλωδια.πως γινεται??
δεν γινεται αυτο που λες ειναι λαθος .
θα τα καψεις...
Δεν μας λες και τα μοντέλα να σε βοηθήσουμε περισσότερο?
Δεν μπορείς να τους συνδέσεις γιατί ο denon pma-737 δεν έχει av in/pre-in.
Ασε που ούτε και ο 2310 έχει pre-out δλδ...
μαλιστα οποτε θα κοιταξω να φτιαξω ενα μιρο μικτη οπου θα μπαινουν ολα τα καλλωδια και θα επιλεγω την εισοδο
θα κανω τπτ η οχι??
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου sorry. Από την στιγμή που από κανέναν ενισχυτή δεν μπορείς να "βγάλεις" και να "βάλεις" σήμα, ο μίκτης σε τί θα οφελήσει?
Να πω τι καταλαβα.
Εχεις εναν πολυκαναλο και εναν δικαναλο ενισχυτη.
Ειτε επειδη θελεις να ακους stereo μεσω του "καλου" δικαναλου, ειτε επειδη ο πολυκαναλος ειναι ανισχυρος, θελεις τα εμπροσθια ηχεια να οδηγουνται μεσω του δικαναλου και μονο.
Θα γινοταν, αλλά αφου ειδαν οτι ο πολυκαναλος ενισχυτης σου δεν εχει pre-out δεν γινεται. Οσο για τον δικαναλο δεν χρειαζοταν av-in, μονο line-in (που εχει).
Αφου ομως δεν εχει ο pre-out ο πολυκαναλος ενισχυτης τοτε το ξεχναμε.
Οποτε τωρα θελεις να βαλεις εναν διακοπτη Α/Β στο καλωδιο ηχειων. Που εχει δυο ζευγη εισοδων (Left & Right), δυο για καθε ενισχυτη, και ενα ζευγος εξοδων για τα δυο ηχεια.
Και αναλογα τι θα ακουσεις, stereo ή ταινια, να αλλαζεις τους διακοπτες για να οδηγει ο αντιστοιχος ενισχυτης τα ηχεια.
Θα μπορουσες να φτιαξεις και ενα συστημα με ρελεδες, και μαλιστα με προστασια ωστε να μην κλεινουν και τα δυο ζευγη ρελεδων ταυτοχρονα σε περιπτωση που ανοιξεις και τους δυο ενισχυτες ταυτοχρονα.
Αλλά εχει πολυ δουλεια και πολυ ψαξιμο στο να βρεις απο που θα παρεις την ενεργοποιηση.
Τι (μπροστινα) ηχεια εχεις;
Θα σε ενδιεφερε να βαλεις ενα ακομα ζευγος ηχειων (κολονες) για να παιζουν ειτε στερεο, ειτε πολυκαναλο, και το αλλο ζευγος που εχεις ηδη να παιζει το αλλο;
Με την εννοια αν εχεις ηχεια βασης/βιβλιοθηκης και ηθελες καποια στιγμη να βαλεις κολονες τοτε θα μπορουσες να κρατησεις τα βασης και να παρεις δυο κολονες.
σωστος με τον διακοπτη αυτο σκεφτομαι να κανω και εγω:a0210:
Νομίζω ότι είναι και η μόνη εύκολη λύση αλλά δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει στον ήχο σου. Κάπου έχω ένα που μου είχε φτιάξει φίλος από εδώ μέσα (με rca γιατί έμπαινε μεταξυ 2 προ και του τελικού) αλλά ίσως με μια μετατροπή να μπορούσε να σου φανεί χρήσιμο. Αν σε ενδιαφέρει να ψάξω να στο βρώ και στο χαρίσω.
Θες να του αλλάξεις τα φώτα????![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.