συνδεση ενισχυτη-dvd player

Eki_13

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,208
Με τι καλωδιο να τα συνδεσω??hdmi or coaxial??ενισχυτης ο denon 3808 και dvd το pioneer 545-hx..

ξερω τι μεταφερουν...απλα απο αποψη ποιοτητας ηχου εννοω αν ειναι το ιδιο..
ο ενισχυτης καταληγει στην tv me hdmi..kai to dvd θα ενωθει στον ενισχυτη με hdmi..δεν χρειαζεται coaxial?το hdmi εχει ιδια ποιοτητα πιστευω με το coaxial..

Λογικά η ποιότητα είναι εφάμιλλη. Τι σε πειράζει όμως να συνδέσεις και ένα coaxial και να αποφασίσεις εσύ, με τα δικά σου αυτιά, εναλλάσσοντας τις εξόδους;

???

Γιατί να ξοδέψεις; Δοκίμασε με ό,τι πιο απλό και φτηνό και μετά βλέπεις. Σε μικρή απόσταση δεν είσαι;

ίσως να σε διαφωτίσει κάποιος πιο έμπειρος...

Πάντως νομίζω πως γενικά ο κόσμος εδώ μέσα δοκιμάζει. Αλλιώς θα ακουστεί κάτι στο σύστημα σου και στο σπίτι σου, πέραν από το θεωρητικά καλύτερο...

Βαλε coaxial ή Spidif (οπτική ίνα), και συνδεσε το HDMI κατευθειαν πανω στο μεσο προβολης ΜΟΝΟ για εικονα για να μην παρεμβαλεται ο ενισχυτης και εχεις παραμορφωσεις. :operator:

ποσο παει ενα καλο coaxial?το θεμα ειναι οτι τα εχω συνδεσει ολα στον ενισχυτη κ μετα στην tv με hdmi..τι παραμορφωσεις να εχει?τωρα εχω απενεργοποιησει τον scaller του ενισχυτη κ αφηνω μόνο της tv.