ΣΥΝΔΕΣΗ ΗΧΕΙΩΝ

dimitris.40

Established Member
Καλησπέρα κ Χρονια Πολλα σε όλους τους συνδρομητες του υπεροχου αυτου Forum.Καταρχην να σας ευχαριστήσω για την βοηθεια που μου δώσατε για τα ηχεια μικρου ογκου στην ερωτηση που σας εκανα!!Τελικά κατεληξα οτι τα B&W ΜΤ-20 είναι οτι καλύτερο θα μπορουσα να αγοράσω!Πριν μερικές μερες ενας φιλός μου μου εκανε δώρο τα ηχεια του που ειναι Β&W 601 S3 k μου είπε οτι είναι παλιό μοντέλο ηχείων κ δεν ξέρω αν ειναι καλα σαν ηχεία.το προβλημά μου ειναι πως μπορω να τα συνδέσω σε εναν ενισχυτη που εχω για μουσικη γιατι τα συγκεκριμενα ηχεια στην πισω πλευρα τους εχουν για συνδεση κ πανω κ κατω 4 υποδοχες 2 πανω 2 κατω.Που θα πρέπει να συνδεσω το καλωδιο απο την εξοδο του ενισχυτη σε ποια υποδοχη των ηχειων!!!!(Στις πανω υποδοχες η στις κατω στα ηχεία??)Αν μπορουσε καποιος να με βοηθήσει ειμαι ασχετος με τετοιες συνδέσεις κ αν χρειαζεται διπλοκαλωσιωση!!!!Ευχαριστω σε ολους!!!

Οι τέσσερις υποδοχές είναι για να μπορείς να κάνεις διπλοκαλωδίωση ή διενίσχυση.
Εφ' όσον δεν τις κάνεις προτίμησε τις πάνω καλύτερα, δηλαδή αυτές που είναι για τις υψηλές συχνότητες. Ο λόγος είναι ότι τα μεγάφωνα των υψηλών συχνοτήτων είναι πιο ευαίσθητα στις επιρροές από τους βραχυκυκλωτήρες που ενώνουν τις μπόρνες.